Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
J.J. András
üzenetére
A Catalyst driverekhez nem értek, sosem volt Ati-m. Az AGP Aperture size-t fölösleges állítgatni, már rég rossz, amikor a videókártya rendszermemóriát akar használni, ti. nagyon-nagyon lelassítja.
-
Cathfaern
nagyúr
AGP Aparture size: ez azt jelenti, hogy ha a videókártya mennyi memóriát vehet el a rendszermemóriából. Sokféle ''irányzat'' van, hogy mit érdemes ide beállítani, szvsz 128-64 MB megfelelő (hogy pontosan melyik? inkább a 128, de alapvetően mindegy, én nem tapasztaltam sebességkülönbséget).
Cat 3.8: Nem vagyok biztos benne, de nekem mintha gyorsult volna a 3.6-hoz képest (az volt eddig). Azért nem mondom 100%-ra, mert nem igazán méregettem 3.6-nál. -
Shodan
őstag
válasz
J.J. András
üzenetére
Ez engem is érdekelne az AGP Aperture Size valójában mit takar??
A 3.8as katalistot most tettem fel eddig stabil, de sebesség növekedést nem értem el vele. -
J.J. András
őstag
Goose-T, megelőztél, de cserébe nekem is válaszolhatsz....
a VGAm egy régi,de nagyon szeretem, BBA R8500LE 64Mb és ennél meg nem tudom, hogy hogyan állítsam be a BIOSban az AGP Apertura Size-ot? 64 Mb helyett tehetem 128Mb-ra?
ez a kari még 8.1 DirectX-es,és a 9.0a-s az elég fasza volt hozzá, van más tipp ?
jah, igen, a drivere eddig Catalyst 3.0 volt (ez volt a legjobb a 3.0-3.4-ig lévők közül), de újabbak közül ajánlat ? esetleg 3.8-ról tippek ?
köszi előre is..... -
Shodan
őstag
Az a gondom hogy XP-be ha elindítok egy játékot akkor vissza áll a desktopon lévő 100Hz-ról 60Hz-ra a frissités.Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni??
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Gombászkönyvek egyben
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest