Hirdetés
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
J.J. András #3 üzenetére
A Catalyst driverekhez nem értek, sosem volt Ati-m. Az AGP Aperture size-t fölösleges állítgatni, már rég rossz, amikor a videókártya rendszermemóriát akar használni, ti. nagyon-nagyon lelassítja.
-
Cathfaern
nagyúr
AGP Aparture size: ez azt jelenti, hogy ha a videókártya mennyi memóriát vehet el a rendszermemóriából. Sokféle ''irányzat'' van, hogy mit érdemes ide beállítani, szvsz 128-64 MB megfelelő (hogy pontosan melyik? inkább a 128, de alapvetően mindegy, én nem tapasztaltam sebességkülönbséget).
Cat 3.8: Nem vagyok biztos benne, de nekem mintha gyorsult volna a 3.6-hoz képest (az volt eddig). Azért nem mondom 100%-ra, mert nem igazán méregettem 3.6-nál. -
Shodan
őstag
válasz
J.J. András #3 üzenetére
Ez engem is érdekelne az AGP Aperture Size valójában mit takar??
A 3.8as katalistot most tettem fel eddig stabil, de sebesség növekedést nem értem el vele. -
J.J. András
őstag
Goose-T, megelőztél, de cserébe nekem is válaszolhatsz....
a VGAm egy régi,de nagyon szeretem, BBA R8500LE 64Mb és ennél meg nem tudom, hogy hogyan állítsam be a BIOSban az AGP Apertura Size-ot? 64 Mb helyett tehetem 128Mb-ra?
ez a kari még 8.1 DirectX-es,és a 9.0a-s az elég fasza volt hozzá, van más tipp ?
jah, igen, a drivere eddig Catalyst 3.0 volt (ez volt a legjobb a 3.0-3.4-ig lévők közül), de újabbak közül ajánlat ? esetleg 3.8-ról tippek ?
köszi előre is..... -
Shodan
őstag
Az a gondom hogy XP-be ha elindítok egy játékot akkor vissza áll a desktopon lévő 100Hz-ról 60Hz-ra a frissités.Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni??
Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Nvidia GTX 1650 super
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest