Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én ugye a Note 8-ról egy céges Note 8 Pro-ra nyergeltem át, tavaly decemberben meg egy Note 11 Pro 5G-re.
Nagyon jó kis telefon. Igazából a Note 12 széria lett volna megcélozva, de egyrészt az európai megjelenésről nem volt semmi biztató, másrészt meg az árakat látva... Jó volt nekem a 11 Pro is.
-
iMaverick
addikt
Látom a Xiaomi is követi a Samsung "nemes" példáját: Megjelent a Xiaomi Redmi Note 8 2021
Ahogy írják, leginkább a SOC frissítése a lényegi pont. (Snapdragon 665->MediaTek Helio G85)
-
iMaverick
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Szerintem is.
-
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
válasz
banda1981
üzenetére
Annó amikor "berobbantak" az Android-os telefonok, szinte muszáj volt "rom-olni". Egyszerűen a (megfizethető árú) telefonokból kispórolták a procit-ram-ot és a rátolt szoftver képtelen volt megfelelő sebességgel futni...
Pl. Samsung Galaxy Ace /1/: Touchwiz + 256MB memória... Jött ki hozzá nemhivatalos "slim" rom és érdekes módon egyből használható lett.
Vagy az első kínai telefonok: a vas rendben volt /2 magos CPU, 1GB ram/, csak hát a szoftver "tyúklábas" volt, meg a Play!-ből nem akartak települni a progik, mondván nem compatible...
Ezért egyszerűen szükséges volt a root-olás, meg a rom-olás, már ha akartál egy normális készüléket. Na ez a "varázs" már elmúlt, a mostani ketyeréknél (szerintem!) nincs már szükség ezekre a trükkökre!
Mellesleg ugye "panaszkodtam", hogy az új stabil MIUI rom (11.0.6) nem jött ki:
Két nappal (sicc!) később... Azért ennyit még tudok várni.
-
iMaverick
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha már így írtad a 11.0.4.0-et, gondoltam rá lesek, hogy van-e frissebb? Erre mit látok a https://mirom.ezbox.idv.tw/en/ oldalon?
V11.0.6.0.PCOMIXM (2020.02.12)
Hoppá! (Na jó, azért nem örültem meg annyira, mert gyakorlatilag a security update-en kívül nem ír mást sajna) Azt írják, hogy Global Stable ROM... Ez OTA-n keresztül mikor fogja feladni a telefon? Vagy régió függő?
-
iMaverick
addikt
A minap megjött a Note 8. Kibontás-beüzemelés közben csináltam pár képet, hátha érdekel valakit. (Nyilván itt nem a már jelenleg is N8-cal rendelkező kollégákra gondolok.
)Kb. 2 napja használom a N8-at, eddig elégedett vagyok. A fotós képességeket majd alkalomadtán gyöntölöm. Meglássuk.
-
-
iMaverick
addikt
Szia!
Ma rendeltem meg egy Note 8-at a GB-től. Kiváncsi vagyok, hogy megfogják-e a vámoláskor, mert akkor ugye az áfát kiköhöghetem.... Akkor meg már lehet, hogy egyszerűbb lett volna a Smartshop.hu-ról megrendelni. Most már mindegy.
Más: nem rémlik, hogy a színvariánsokat írta volna valaki, melyiket kérte? (Én maradtam a "hagyományos" feketénél.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok