-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
iMaverick #1661 üzenetére
Feltéve, hogy megtalálta már valaki. Egyszer régebben én is elhagytam még egy céges Nokia 6300 telefonomat, kb. fél órára rá észre is vettem, el is kezdtem hívogatni a sajátomról, de nem vette fel senki. De igazából abban sem voltam biztos, hogy jó ha hívogatom, mert lehet azért talál rá valaki, mert csörög. Aztán visszamentem oda, ahol sejtettem, hogy elveszett, megcsörgettem, és lám ott volt még az árokban a fűben. Nekem szerencsém volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest