Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ugyan már...jelen állás szerint még azt se kell kivárniuk, hogy pelyhesedni kezdjenek!...szerintem az a másfél - két év belátható időn belül eltelik
én azt mondom, inkább üljenek rajta (meg minden más nagyszabású játékon) annyit, amennyit kell - és szerencsére a Rockstar pont egy olyan kiadó, aki ezt megteheti - mintsem még egy olyan kerüljön ki a kezeik közül, mint a GTA Trilogy...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
Steam Deck-en játszanék vele. tehát ha Steam alól feltelepítem rá az RDO-t , akkor azt elindítva a menüből elérhető lesz a story mode?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
sziasztok!
adott egy Steam fiók, amelyre RDO anno meg lett vásárolva. amennyiben Epic Store-ból megveszem a RDR2-t és ugyanahhoz a Social Club fiókhoz társítom, az RDO-t Steam-en keresztül indítva el fogom érni a RDR2-t is?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest