-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
philoxenia #5481 üzenetére
TP-link WR841ND itthon, Broadcom chipes PCI wifi adapterről osztott nettel koliban, ezen kívül Dell laptop és Acer laptop osztott wifijével szintén koliban, a BME I épületében, a BME wifin... egyre hosszabb a lista. Nekem túl hosszúnak tűnik már lassan, hogy a routerre kenjük.
Örülök neki, hogy nektek nincs ilyen, tényleg. És én is ugyanígy néztem, hogy miről beszélnek ezek, amikor nem fordult még elő velem sem, de ma minden második feloldás után azt mondja a telefonom, hogy "áá, nem akarsz te még használni, mi lenne, ha várnánk 1 percet?" és ez annyira nem jó dolog
@Keeperv85: Neked is úgy van beállítva a wifi alvás irányelve, hogy soha ne kapcsoljon ki, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest