Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Egy problémával fordulok hozzátok. Van egy 32GB memkártyám formázás után valami miatt a telefon nem ismeri fel. a laptop, asztali gép meg egy ezer éves Nokia igen. Nem tudom, mi lehet a probléma.
FAT32-be van formázva.
Előre is köszönöm, ha segítetek. -
r3pl4y
aktív tag
Kicsit elhamarkodtam ezt a kijelentést, hogy minden rendben van a telefonnal ma reggel újra volt egy kifagyás...
fogja magát egyszer csak megáll majd egy kis idő múlva restartol... gondolom akkor jár le a watchdog...
de még egy érdekesség van számomra... mi az amit második sd kártyának lát:?
egy 510mb -s hely?
sd-ext -ként tünteti fel a tcmd.. de valami más program már nem tudom, hogy melyik internal sd -t írt... erről tudunk valamit, hogy mi ez? -
boxos23
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat
jó8 mindenkinek -
Cidan
tag
Sziasztok!
Összefoglalnátok légyszíves, hogy vásárlás után mik a telefonnak azok a területei, funkciói amiket feltétlenül érdemes letesztelni? lock feloldása csatlakoztatott wifivel, vízfolyásos telefonálás...és a többi.
Ez lesz az első androidos telóm úgy, hogy még nem igazán vagyok tisztában a dolgokkal. (gyorsan beletanulok majd
)btw holnap érkezik meg t-től a kicsike, már alig várom

-
alien19
tag
1 hónap használat után csak ajánlani tudom én is a készüléket. Blade-ről váltottam erre, szóval a ZTE-vel alapvetően ki vagyok békülve.

-
Keem1
veterán
"hogy jön ki a 70? miért nem 80?"
Matek...
1 standard sms 160 karakter, 1 karakter 7 bit, tehát összesen 1120 bit egy sms kapacitás.
Ha Unicode az sms, akkor egy karakter 16 bit, 1120/16 = 70 karakter
A csatorna áteresztőképessége azonos, csak a karakter leírása változik = hány bittel kell leírni egy karaktert. -
xSide
őstag
Üdv az uraknak, GrandX tulaj lettem...
-
boxos23
aktív tag
válasz
üzenetére
Egy szóval nem montdtam hogy tudatlan vagy.Inkább én mint te.
Csak érdekelt hogy olyanok akiknek van ilyen teló merik e másnaik is ajánlani vagy inkább azt mondják hogy nem a legjobb van baja elég sok ilyet ne vegyen senki.
De ha ti azt mondjátok hogy olyan problémái vannak ami előfordul a samsungnal is és együtt lehet vele élni, vagy éppen uj rom-al javitani lehet (vagy frissitéssel hivatalosan) akkor azt meg tudom én is csinálni ha vn rólla tüzetes leírás hogy hogyan kell.
Ezt jobban szeretném mint a samsungot mert sokan mondták hogy ez hardveresen erősebb mint az, és a kijelzője is nagyobb.
És nem vagy tudatlan
-
kelzsoca
félisten
válasz
SziberTomi
üzenetére
Annak oka szerintem a ZTE féle lock screen körül keresendő, a NeXt romban ki is van hajítva, és helyére a gyári megoldás került vissza, mivel ugye ez a mod már jópár napja kész volt, folyamatosan azzal használtam a készüléket, így a pár 100 feloldás-lezárás során (igen, aktív wifi-vel) egyszer sem volt gond vele.

-
tlac
nagyúr
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
boxos23
üzenetére
Ilyen problémák a régi romnál fordultak elő elvileg... a többi felhasználó szerint.
A mostanival ilyenek nincsenek... ill. nekem rootolás után lettek olyan bajaim, hogy kifagyott a telefon és aztán újraindult, és elég sűrűn csinálta ezt... de root előtt minden rendben volt.
Aztán feldobtam a NeXt -et ami ugye alapból root -olt, és azóta semmi bajom nincs a telefonnal. Tökéletes kis gép ez. Remélem a hack -ek is alakulnak majd tovább rom, kernel stb..
-
boxos23
aktív tag
válasz
üzenetére
Na most ha megveszem akkor lesz baja a ZTE grand x in -nek vagy nem.Megéri megvenni vagy nem.
Látom irják, hogy szétkapcsol ledob a böngésző lefagy nem lehet a billzet-et kinyitni pfff milyen bja van még???
Meert akkor inkább én sem veszem .
Maradok a samsung galaxy s advanced-nél. -
andikaaa
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, megkérdeztem! Talán nem gond a jótállási jegy...
A B04 frissítés mit jelent pontosan? Innen kell letölteni valamit? :S Bocs, de hülye vagyok hozzá... :S Ha sokszor nem fordul elő ez, akkor nem csinálok ilyet, de a GPS is elég nehezen éledt fel, az is jobb lehet ettől?... Ez a frissítés garanciavesztést jelent? :S Bocs, ezt sem olvastam el az elején... :S
-
SFMFer
csendes tag
EMBEREK!
Valakinek ilyen tokja nincs esetleg?
Mert megvenném. Vagy valaki nem tervezi, hogy rendel ebay-ről?
-
szaszii
tag
válasz
andikaaa
üzenetére
Nekem le szokott fagyni néha, de inkább akkor, mikor a wifi be van kapcsolva és úgy próbálom felébreszteni. Garancialapot meg kellett volna, hogy kapjál, mivel én is vettem Dominoba telefont és ahhoz adtak. Szerintem ott lesz az, nézd át még 1x. Ha nem adtak, az elég nagy probléma.
-
andikaaa
aktív tag
Nem emlékeszem, hogy itt olvastam-e, hogy nem old fel a kijelző néha, mintha lefagyna alvó állapotból, kis idő után fel lehet oldani. Előfordult valakivel? Miért van ez? A másik, ha dominoba vettem a készüléket, kellett volna kapnom garancialapot? nem kaptam, csak a számlát, szerződést stb Köszi!
-
hunaqua
addikt
A Mester uraktól szeretném megkérdezni,hogy a GRAND X TEGRA2-re várható CM rom?

-
Megvan a teló!

Sztetetek rádobjam egyből a NEXT-et?

-
moriak
tag
válasz
facsong
üzenetére
Én vásároltam már külföldről készüléket a garancia nuku. Gyártói garanciát adnak hozzá de ha esetlegesen hibás készülék jön akkor kissé macerás a visszajuttatás illetve a javíttatás.
Aliexpresszen láttam ott ilyen ~200 dolcsi körül. Free shippinggel olyan 1 héttől kezdődően akár 2 hónap is lehet amíg megérkezik. (Nekem most jött meg 8 nap alatt HongKongból SonyXperia U-hoz talpacskák)
Futárral akár 3-4 nap de megvámolják. -
facsong
csendes tag
Érdeklődnék, hogy vásárolt-e vki külföldről Grand X IN-t?? Mik a tapasztalatok? Honnan lehetne vásárolni és mennyiért?? Szállítási költség és idő? Illetve ilyenkor hogy működik a garancia?
Csak azért érdekel mert telenorosként szeretnék ilyen telefont!
Nagyon tetszik nekem ez a ZTE!
Jelengleg egy Blade-t nyüstölök! 
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
moriak
tag
Láttam, hogy valaki érdeklődött külső akkumulátorral kapcsolatban, de van itt olyan aki használt már?
Esetleg van valakinek tapasztalata?
Srácok valaki nem tudja, hogy a gyári háttérképeket hol találom meg?Nah HTC is kiadta pár készülékére a JB frissítést. Mondjuk csak azokra a készülékekre van/lesz amelyek 512MB vagy fölötte van a RAM. Szerintem ZTE 2013-Q1-ben lesz majd elérhető nekünk.
-
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Úgy néz ki ma végre lezárult a "hanghívásos másik fél nem ért" problémám, kicserélték a készülékemet. Az eddigi rövid tapasztalatom: a cserekészülékkel nem jelentkezett a hiba, minden másban ugyanúgy jó mint a régi, sőt a vibramotorját kicsit jobbnak érzem. Rendesek voltak az Alleeban hogy félretették még pénteken a készüléket, le a kalappal a szervizesek előtt
Ja és most parádézik az Allees T-ben Ganxta ha valakit érdekel... -
apeelme
addikt
Ez egy nagyon régi történet és mindig viszakanyarodunk ide...
Semmi köze ehhez a szolgáltatónak.

Azok a karakterek nem léteznek a 7bit-es GSM "ábécé"-ben, így 16bites UCS2 kódolással kerül elküldésre az üzenet amivel a maximálisan felhasználható karakterszám egy üzenetben 70 a 160 helyett.
Külső alkalmazás nélkül használj fordított ékezetes karaktereket.
(egy jó régi olvasmány nokia balhé miatt) -
Samus
addikt
válasz
üzenetére
Handcent SMS. Szerintem felesleges szívni azzal, hogy kézzel írja és figyeljen, hogy merre dől az ékezet. Feltelepíted Play-ről a Handcent-et, jól testre is lehet szabni, illetve elküldés előtt automatikusan konvertálja az ékezeteket, semmit sem veszel észre belőle, csak 160 karatker/sms lesz (így használhatod a kedvenc prediktív beviteli módszered is). Ez szolgáltatói megkötés, mindegy, mivel írod, ha jobbra dől az ékezet, onnantól unicode a kódolás, dupla karakter...Máig nem értem, hogy ez a konvertálás miért nem a magyar nyelv szériatartozéka, legalább okostelefonoknál...ha már ilyen megkötések vannak...
Ha így döntesz, érdemes a gyári üzenetküldő beállításai alatt kikapcsolni az értesítést, így nem fog ez is és a Handcent is jelezni, ha sms jött.
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Katonásdit játszottunk, nem voltak ilyen lehetőségeink

-
Tomacko
őstag
válasz
s.adryen
üzenetére
SMS témából nem vagyok jó, mert nagyon keveset írok. Annyit viszont sejtek belőle, hogy nem mindegy milyen billentyűzet appot használsz az ékezetek miatt, ugyanis az a nem mind1 ha jól tudom, hogy merre dőlnek az ékezetek. Várj valaki sms guru válaszára aki pontosabban megfogalmazza majd. Illetve keress rá ebbe a fórumba pl. hogy, SMS mert azt hiszem volt már téma hátha rálelsz a válaszodra.
-
s.adryen
csendes tag
Üdv ismét!
Nem tudjátok, miért csinálja a telefon, hogy egy 80 karakteres sms-t két sms-ként küld el, és egy hosszabb sms-t mms-sé változtat át? Hogy lehet ezt átállítani? Vagy a szolgáltatónak rágjam ezzel a fülét? Előre is köszi! 
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudom. De egyelőre valami olcsóbb készülékkel kell majd beérnem, aztán 1-2 hónap múlva meglátjuk, hogy mi jön össze

-
bubi92
őstag
hejho skaccok!
már csak egy hónap és trémobil engedi, hogy vegyek új telefont. nem nagyon követem ezt a topikot, hogy állnak a custom romok a telefonra?
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
A történethez hozzátartozik, hogy mindez Koszovoban történt, ahol még egy ilyen padnak is örültünk

-
rizso
addikt
Hát srácok, úgy néz ki, hogy nem sokáig tudom élvezni a GXI-t - sajnos. Ha minden jól megy, akkor január közepétől-végétől nem tudok hazai T-s készüléket használni, és így meg kell válnom szegény GXI-től is...
-
Torento
tag
Már alig várom h tehessem az új romot (jelenleg a HOPE előttit használom,még a legelsőt) Elvileg holnap jön az SD kari... pétekre vártam de nem jött
Samsung 16GB CL6 mellett döntöttem végül... úgyhogy most már ki ne találjátok h nem azt kellett volna ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kelzsoca
Lehetséges lenne majd a közeljövőben egy olyan LOCK-ot beletenni mint anno cm7-nél volt? (a buborékra gondolok konkrétan,nekem még most is az teccik a legjobban és végre ezen nem is laggolna)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
madmike
üzenetére
Raklapból padot még akkor sem érdemes csinálni, ha teljesen szétszedhető, gyalulható stb. raklap vagy nyárfából van, vagy keményfából, nyárfából minek, keményfából meg mire bicskával elfűrészeled.... Ez Edmond Dantèsnek való meló... Szögelni meg ezzel a bicskával százas szöget....

-
madmike
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Egyik kolegám egy ilyen bicska fűrészével egy raklapból padot készített.

-
-
kelzsoca
félisten
===================
ZTE Grand X IN :: NeXt
=================== -
Samus
addikt
válasz
lajbi101
üzenetére
Hát, ritkán fordul elő, hogy szétkapcsol. Az hálózati probléma lesz, vagyis inkább a lefedettség, illetve annak hiánya (nálam ez a gond, ki is írta, hogy szolgáltatási területen kívül vagyok. Mostanság a hanghiba is ritkán fordul elő, nagyon ritkán. A gyári böngészőt kétszer, ha használtam (akkor sem dobott ki). Ott a Dolphin, a Maxthon, a Skyfire, vagy az Opera. Én Opera mini-t és Dolphin mini-t használok, nem hiányzik a flash a reklámokkal együtt...Youtube app gond nélkül megy.
-
-
Torento
tag
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam amiket itt felsoroltak emberek (hibák)...max elégedett vagyok,sőt..ez előtt zte skate-m volt azt szidtam mint a bokrot meg azt mondtam nem veszek több zte-t...mégis megvettem mert annyira csábító volt a teljesítmény,kijelző,design... (bár a wifit még nem próbáltam mert jelenleg nincs itthon... és a rádiót se mert nem érdekel hálistennek)
Egyik haweromnak sony xperia u van...olyat csinál h random fényképezget...már 2* vitte vissza szervízbe és még mindig csinálja.... és annál nincs ilyen h csere-bere egy újra...én is csak azt tudom mondani amit már egyszer leírtam ha valakinek nem teccik vegyen mást
nem muszáj itt fikázni 
bugok meg mindigis lesznek.. bele se merek gondolni milyen amikor egy 150000ft-os teló szivatja a gazdit...mert olyat is hallottam már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Samsung 16GB CL6 mellett döntöttem végül... úgyhogy most már ki ne találjátok h nem azt kellett volna 
vagy van valami köze a "Next" nevü filmhez amiben Nicolas Cage a főszereplő ?