Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
Én voltam akinek megkarcolta (persze nem Nillkin, hanem annak valami olcsó verziója). Természetesen billentve tettem bele. Ha nem úgy csinálnám, szabályosan bele kéne erőszakolni. Pár nap után valamiért le kellett vennem a tokot, és akkor még nem volt rajt karc. Aztán ugyanúgy billentve visszatettem, és rajt volt kb egy hónapig. Majd amikor megint levettem valamiért, akkor már tele volt karcokkal.
Ez alatt az idő alatt egyszer sem volt levéve, sőt, ezen a tokon kívül még egy bélelt vászon "zokni" tokban is tartom, szóval szilárd szemcsék se nagyon kerülhettek a tok alá. A TOK karcolgatta meg sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest