- Projektor topic
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Baj van...véletlen felflasheltem a Macedón ROMhoz tartozó Maps frissítést (update_ms_maps.zip), ami a gyáriból kimaradt. Viszont a végén a custom verziót pakoltam rá, amiben ugye benne volt, így nem is volt rá szükségem. Na most eggyel régebbi verzió került vissza így a telefonra, de nem tudom frissíteni, mert azt mondja, ütközik az aláírás...próbáltam a system/apk mappában a GMS_Maps.apk-t átnevezni (root jogú fájlkezelővel, ment is), ekkor már nem frissítés, hanem telepítés volt a Play áruházban, de a végén azt mondta, nem kompatibilis frissítés. Help me
Szerk.: megoldottam. ES File Explorer és App Maganer, kezeli a system appokat, törötem vele a Térképeket egy backup után, majd Play-ből így már települt rendesen.
Azért köszönöm kelekyle
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest