- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy egyelore csak A-t es B-t lattam, pedig egyre inkabb ugy nez ki, hogy a C lenne a jo: az egymagos atom elmegy venti nelkul (az A nem) es van hozza tap is.
Nekem úgy tűnik menne az A is passzívan. Alapozom ezt arra hogy ha tényleg kisebb az összfogyasztása mint gclf2-nek (igaz, azt nem picopsu-n át mérték), akkor ezzel arányosan a melegedése is. Márpedig ekkora teljesítményhez ez a borda hatalmas. Én rendelkezem gclf-el és gclf2-vel is...utóbbin cseréltem hűtést is, és tudom mennyire melegednek ezek és milyen körülmények közt. Ezek alapján bőven elégnek tartom ezt a hűtést rá. Valószínűleg forró/meleg lesz (két noctua chipsethűtőt simán felforral a gclf2), de tökéletesen menni fog.
-
Na jó, igaz, a lehetősége már megvan annak, hogy beszerezze a nép.
A külső táp tényleg vonzó, a Wi-fi meg úgysem kellene, de azért én mégis leginkább az A mellett döntenék, még ventivel is, mert az a 330 azért erősebb - igaz, így oda a hangtalanság. Másik kérdés, hogy házat lehet-e jó áron kapni hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Haditechnika, harcászat
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest