- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Frame.Work - DIY laptop
- TCL LCD és LED TV-k
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- 3D nyomtatás
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #44 üzenetére
Hát, kinek-kinek. Nálam a kis fogyasztás elengedhetetlen tényező.
Az ION meg azért nem nyomul még annyira laptopokban, mert az Intel és az nV igencsak összekaptak manapság és az Intel, mivel nem képes a G945-nél jobbat előállítani, inább hadakozik, mintsem ION kerüljön az Atom mellé. Persze ezt a vitát a gyártók kb. ennyire értékelik...
Azért lassan terjednek majd mindenfelé már az Atom-ION párosok. Az Asus eee is lehetne jobb, ha egy ION dolgozna benne.
nixx-21: Ennek nem a játék a lényege, mint látható is.
vamzi: Ha még ennél is lejjebb viszik a fogyasztást, akkor lassan a szolgáltató fizet a gépezésért.
. Mondjuk egy 20 W terhelés alatti fogyasztást én is elviselnék, de azért az sem kutya, hogy ez nem fogyaszt annyit, mint egy 40 W-os izzó!
-
vamzi
senior tag
válasz
Jim Tonic #44 üzenetére
..de mivel konnektorba van dugva, sokat nem számít..
Ezzel a résszel szerintem sokan nem értenek egyet, ahogy én sem. Sajnos nem mindenkinek megy olyan jól, hogy ne törődjön ezekkel a kis pluszokkal. És mivel a htpc-k egyik figyelembe vett tulajdonsága a minél alacsonyabb fogyasztás mellett is zökkenőmentes média lejátszás.
Egyéni véleményem:
a teljesítmény már jó, már csak a fogyasztást kell még ennél is lejjebb húzni és akkor még tökéletesebb lesz. Nekem egyenlőre felesleges, de ha ezt a teljesítmény 20wattra vagy ne tán alá tudnák vinni, az asztali gépem tuti kikukáznámJajj és igen, a netbookokban is igazán elterjedhetne az ion, kicsit pofásabb teljesítménye van mint a g945-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hardcore café
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Háztartási gépek
- Frame.Work - DIY laptop
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest