- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Hát, kinek-kinek. Nálam a kis fogyasztás elengedhetetlen tényező.

Az ION meg azért nem nyomul még annyira laptopokban, mert az Intel és az nV igencsak összekaptak manapság és az Intel, mivel nem képes a G945-nél jobbat előállítani, inább hadakozik, mintsem ION kerüljön az Atom mellé. Persze ezt a vitát a gyártók kb. ennyire értékelik...
Azért lassan terjednek majd mindenfelé már az Atom-ION párosok. Az Asus eee is lehetne jobb, ha egy ION dolgozna benne. 
nixx-21: Ennek nem a játék a lényege, mint látható is.

vamzi: Ha még ennél is lejjebb viszik a fogyasztást, akkor lassan a szolgáltató fizet a gépezésért.
. Mondjuk egy 20 W terhelés alatti fogyasztást én is elviselnék, de azért az sem kutya, hogy ez nem fogyaszt annyit, mint egy 40 W-os izzó! 
-
vamzi
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
..de mivel konnektorba van dugva, sokat nem számít..
Ezzel a résszel szerintem sokan nem értenek egyet, ahogy én sem. Sajnos nem mindenkinek megy olyan jól, hogy ne törődjön ezekkel a kis pluszokkal. És mivel a htpc-k egyik figyelembe vett tulajdonsága a minél alacsonyabb fogyasztás mellett is zökkenőmentes média lejátszás.
Egyéni véleményem:
a teljesítmény már jó, már csak a fogyasztást kell még ennél is lejjebb húzni és akkor még tökéletesebb lesz. Nekem egyenlőre felesleges, de ha ezt a teljesítmény 20wattra vagy ne tán alá tudnák vinni, az asztali gépem tuti kikukáznám
Jajj és igen, a netbookokban is igazán elterjedhetne az ion, kicsit pofásabb teljesítménye van mint a g945-nek

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért lassan terjednek majd mindenfelé már az Atom-ION párosok. Az Asus eee is lehetne jobb, ha egy ION dolgozna benne.