- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Jo lenne ha elérhető áron adnák a ledes moncsikat és a tv ket, de ez egyenlőre még aranyárba van Remélhetőleg lesz ez jobb is
-
joergie
őstag
Brutálisan elérhetetlen a cumó úgy általában. Itthon egyáltalán nem lehet kapni. Rákerestem angoloknál több árösszehasonlító oldalon, és nem találta, ergó kiskerben nem lehet kapni. angol dell webshopban £217.35(68.5k) illetve £275.08(87k) ingyen postázással, németeknél 296,31 €(~82k), illetve 360,81 €(~100k) az áruk, ami egész jó. persze felmerül a kérdés az emberben, hogy ha mindenki tudná, hogy ezek ennyit fogyasztanak ilyen áron, mindenki ilyet venne, és az Eon nem örülne a forgalomcsökkenésnek.
A másik kérdés pedig, hogy usában miért kerül 209 $-ba(43.5k) ingyen postázással(ebay).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
NagyVillany
tag
"Typical power consumption: 18W (G2210) / 20W (G2410)"
itten aztirják 22 colosnál 18W, 24 colosnál 20W
zsíííír, még a végén a kompjúteremnek is beszerezhetek egy napelem + akksit, aztán azis ingyér megy, mint egy ideje a LED-es beltérvilágítás a házban
bár kicsit bonyolultabb, mert komputer napközben is menne, világítás csak esti téma..de amúgy tényleg azlenne az igazi green monitor, ami alig fogyaszt mint ez, aztán raknak bele jókis akksikat, meg adnak hozzá vmi nagyobb napelemet az ablakba, ablakpárkányra, aztán napelemröl meg akksirol megy amig csak tud
(eszkimókok meg lesajnálva amikor fél évig nemsüt a napjuk) -
aszkeeta
tag
led wááá szebb színek és sokkal kevesebb fogyasztás van itt valakinek led es monitorja ????
ASUS A636N PDA Eladó Érd. Priviben<>Gamertag : Szkubi<>Tdunick: RohamDroid
-
dezz
nagyúr
Cikk: "válaszideje 5 ms (feketéből fehérbe történő váltás esetén)."
Ha itt ez az 5ms a szabvályosan megadott érték, akkor ez nem egy váltás ideje, hanem két külön váltás összege (Tr+Tf, ami paneltípustól függően fekete->fehér->fekete vagy fehér->fekete->fehér). Azért két váltás, mert általában az egyik több ideig tart, mint a másik. És hogy miért a kettő összegének megadását írja elő a szabvány, és nem pl. az átlagát? Nem tudom, de nagy idiótaság. (Szerencsére a g2g-nél már csak egy váltás ideje van megadva.)
"dinamikus kontrasztaránynak a vállalat 1 000 000:1 értéket ad meg, mely minden bizonnyal a LED-es háttérvilágítás erősségének tudható be."
Részben az erősségének, de nem csak ennek, hanem annak is, hogy (a CCFL-lel ellentétben) a LED-ek közel teljes kikapcsolásig finoman leszabályozhatók.
(De most emiatt felesleges átírni a szöveget.)
-
Nyugdíjas
nagyúr
A designért elismerés jár Annyira jó, hogy nem tanulják el a Samsungtól ezt a szappantartó designt
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Dolby
senior tag
Nekem nagyon bejönnek a dell kissé puritán jellege :-) Letisztult és komoly külső..
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, nekem is 2408WFP van, de én nem látom rajta az említett fényjelenséget, még feketénél sem, sötétben. Csodálatosak rajta a színek (Letöltötted a topikjában linkelt ICC-profilt, és az ott ajánlott beállításokkal használod?), egy 20"-os TN-paneles Samsung után ég és föld.
Jók a DELL monitorai, ha nem nemrég vettem volna a 2408WFP-t, akkor lehet hogy kipróbálnám valamelyiket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
as_Rock
őstag
Látni lehet, de vagy csak a listán van, de fizikailag sehol, vagy valami beragadt régi készlet és próbálják eredeti beszáron eladni Az én régi 730bf-em is 52 újonnan
De van itt Radeon 9550 is 18ezerért és ugyanabban a boltban, ahol 10,5k"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
mephi666
nagyúr
a fogyasztási adatokra értettem, hogy "mennyi az annyi?" ahogy a kollega is mondta, hogy nem látta, mitől olyan zöld...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz canniball #10 üzenetére
annyira zöld, hogy még a nyomdafestékkel is spóroltak...csak az a baj, hogy pont azt a részt spórolták le, amiből kiderült volna, hogy "mennyi az annyi?"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
canniball
nagyúr
Ez mind szép és jó, de hogy pont egy "zöld készülékről" szóló hírben nincsenek feltüntetve a fogyasztási adatok...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Oliverda
félisten
Jól sejtem hogy a LED-es háttérvilágítással normálisabb feketét lehet elérni?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
beef
őstag
-
mephi666
nagyúr
én múlt héten megijedtem kicsit a 931bf-em miatt... bevillogtak időnként pixelek, a képernyő meg időnként pár másodpercre lekapcsolt... azthittem, hogy meg akarja adni magát, aztán rájöttem, hogy lehet, h a goodramom nem bírja huzamosabb ideig az alacsony időzítést, amit tesztek miatt rákényszerítettem... visszavettem és azóta is szép és jó minden... nincs villogás és kikapcsolás... 5:4-es képarány, 1280x1024es felbontás, 300cd/m2 fényerő, 700:1-es kontraszt és 2milis frissítés... teljesen elégedett vagyok vele... mellesleg tartja nagyon az árát... 55körül vettem 1.5éve és még most is 50fölött van... amíg él, nem cserélem le
hogy ne offoljak mégse teljesen, a ledes világítással irgalmatlan kontrasztarányokat írnak a képernyőre... itt van ez a cucc... bő 7misiért... szép kontrasztaránnyal... habár ennyiért inkább már egy új lancia deltát vagy egy 1es bmw-t vennék
[ Szerkesztve ]
-
_AnTi_
tag
Szép moncsik. Szívesen elfogadnám a 24"-est!
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
Enton
addikt
válasz venember83 #2 üzenetére
Ahogy mondod, végre nem a sima "fénycsöves" világítás. Megnézném mit is tudnak.
Csak így tovább Dell."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MODERÁTOR
válasz venember83 #2 üzenetére
Van normális panellel szerelt pl 2408WFP, csak sajnos nem ennyibe kerül.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
venember83
nagyúr
Ha normális panel lenne, el is gondolkodnék egy ilyen megvásárlásán, végre száműzném a régi CRT-t, de úgy tűnik, hogy ez a veszély cseppet sem fenyeget. De legalább normális LED-es háttérvilágítású, ez talán már haladásnak nevezhető...
-
Male
nagyúr
Vajon melyik marketinges húzza meg elöször a végtelen kontrasztot? Csak mert a háttérvilágítás ki is kapcsolható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest