- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
a fogyasztási adatokra értettem, hogy "mennyi az annyi?" ahogy a kollega is mondta, hogy nem látta, mitől olyan zöld...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz canniball #10 üzenetére
annyira zöld, hogy még a nyomdafestékkel is spóroltak...csak az a baj, hogy pont azt a részt spórolták le, amiből kiderült volna, hogy "mennyi az annyi?"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
én múlt héten megijedtem kicsit a 931bf-em miatt... bevillogtak időnként pixelek, a képernyő meg időnként pár másodpercre lekapcsolt... azthittem, hogy meg akarja adni magát, aztán rájöttem, hogy lehet, h a goodramom nem bírja huzamosabb ideig az alacsony időzítést, amit tesztek miatt rákényszerítettem... visszavettem és azóta is szép és jó minden... nincs villogás és kikapcsolás... 5:4-es képarány, 1280x1024es felbontás, 300cd/m2 fényerő, 700:1-es kontraszt és 2milis frissítés... teljesen elégedett vagyok vele... mellesleg tartja nagyon az árát... 55körül vettem 1.5éve és még most is 50fölött van... amíg él, nem cserélem le
hogy ne offoljak mégse teljesen, a ledes világítással irgalmatlan kontrasztarányokat írnak a képernyőre... itt van ez a cucc... bő 7misiért... szép kontrasztaránnyal... habár ennyiért inkább már egy új lancia deltát vagy egy 1es bmw-t vennék
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest