- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
greeneye166 #37 üzenetére
Szintérfém az nem egy anyag hanem az eljárás neve ahogy készül ha jól tudom. Olyan mint pl. az öntöttvas/öntés. Maga a szinterezés elektrosztatikus porfestés. Nem nagyon találtam róla infót de a "szinterfém" szerintem egy hézagos szerkezetű (habosított?) anyag lehet, akkor meg nem tudom elképzelni, hogy miért vezetné jobban a hőt mint egy tömörebb anyag... Ha hülyeséget írtam, kérem egy hozzáértő javítson ki.
Más: maga a Zalman márka mára elég gáz lett, ha jól emlékszem anno az Ati 9000-es szériánál (9700/9800) terjedt el nálunk komolyabban, akkor is drága volt de nem igen volt konkurenciája meg akkori szemmel innovatív termékekkel állt elő (pl. ZM80 különböző variációi). Mára a konkurencia lehagyta mind árban (pl. Arctic) mind ötletekben (Scythe).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest