- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
Csabroncka #46 üzenetére
Viszonylag magas a fogyasztásuk (100W körül is lehet) ami annyi vagy több mint a proci fogyasztása. Akkor már a vízhűtés sokkal célravezetőbb.
-
Archer
őstag
válasz
greeneye166 #37 üzenetére
Szintérfém az nem egy anyag hanem az eljárás neve ahogy készül ha jól tudom. Olyan mint pl. az öntöttvas/öntés. Maga a szinterezés elektrosztatikus porfestés. Nem nagyon találtam róla infót de a "szinterfém" szerintem egy hézagos szerkezetű (habosított?) anyag lehet, akkor meg nem tudom elképzelni, hogy miért vezetné jobban a hőt mint egy tömörebb anyag... Ha hülyeséget írtam, kérem egy hozzáértő javítson ki.
Más: maga a Zalman márka mára elég gáz lett, ha jól emlékszem anno az Ati 9000-es szériánál (9700/9800) terjedt el nálunk komolyabban, akkor is drága volt de nem igen volt konkurenciája meg akkori szemmel innovatív termékekkel állt elő (pl. ZM80 különböző variációi). Mára a konkurencia lehagyta mind árban (pl. Arctic) mind ötletekben (Scythe).
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest