Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
greeneye166 #37 üzenetére
Szintérfém az nem egy anyag hanem az eljárás neve ahogy készül ha jól tudom. Olyan mint pl. az öntöttvas/öntés. Maga a szinterezés elektrosztatikus porfestés. Nem nagyon találtam róla infót de a "szinterfém" szerintem egy hézagos szerkezetű (habosított?) anyag lehet, akkor meg nem tudom elképzelni, hogy miért vezetné jobban a hőt mint egy tömörebb anyag... Ha hülyeséget írtam, kérem egy hozzáértő javítson ki.
Más: maga a Zalman márka mára elég gáz lett, ha jól emlékszem anno az Ati 9000-es szériánál (9700/9800) terjedt el nálunk komolyabban, akkor is drága volt de nem igen volt konkurenciája meg akkori szemmel innovatív termékekkel állt elő (pl. ZM80 különböző variációi). Mára a konkurencia lehagyta mind árban (pl. Arctic) mind ötletekben (Scythe).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- FSP 300w kisméretü táp fekvő házba
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest