Hirdetés
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Tud valaki olyan tuti leírást amivel a Magisk-et fel tudom rá tenni?
Többet próbáltam és inkább leizzadtam, mint eredményt érjek el. Eddig maradt a gyári recovery, bár ezzel nem is lenne gondom, viszont a Magisket szeretném felrakni.
Persze a TWRP lenne a legjobb, de azt sem találtam eddig amit fel tudnék rá tenni. És tutira működik.Telefonon is így használom és hiányzik ez a nyitottság nekem. Telefonon miért sokkal egyszerűbb. Már nem is tudom, hogy hány eszközön csináltam meg valami hasonlót, de ilyen nehéz még sosem volt. Pedig volt anno amihez még DVD is kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Ipad Pro 12.9 6th gen 128 GB WIFI + Cellular Magic Keyboard Apple Pen Gen 2. Smart Folio
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256gb 5G - Csomagolásbontott, makulátlan, akár beszámítással
- 6. generációs iPad (6th Generation) 128 GB - Wi-Fi + Cellular
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest