Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Tud valaki olyan tuti leírást amivel a Magisk-et fel tudom rá tenni?
Többet próbáltam és inkább leizzadtam, mint eredményt érjek el. Eddig maradt a gyári recovery, bár ezzel nem is lenne gondom, viszont a Magisket szeretném felrakni.
Persze a TWRP lenne a legjobb, de azt sem találtam eddig amit fel tudnék rá tenni. És tutira működik.Telefonon is így használom és hiányzik ez a nyitottság nekem. Telefonon miért sokkal egyszerűbb. Már nem is tudom, hogy hány eszközön csináltam meg valami hasonlót, de ilyen nehéz még sosem volt. Pedig volt anno amihez még DVD is kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest