Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz Trk.Adam87 #1199 üzenetére
Én is élem a Samsung eszközeimen, csak ott testre szabható, itt pedig ahogy nézem, nem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #1198 üzenetére
Szerintem nagyon kényelmes a gesztus vezérlés, igaz jelenleg nem tudom használni, mert más launcherrel nem engedélyezett sajnos.
-
Rigormortiis
veterán
A gesztusvezerlést nem lehet átkonfigolni, hogy nekem is kényelmes legyen? 😄
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
baal-amiga
senior tag
válasz baal-amiga #1196 üzenetére
Most nézem, a hosszan nyomásra nincs mappa hozzáadás
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
baal-amiga
senior tag
válasz Rigormortiis #1194 üzenetére
Egyik ikont a másikra húzva mappába teszi, vagy hosszabban nyomod a desktopot és feljön a menü.
Tálcára ráhúzol ikonokat és kész. Asszem max 8-at lehet. Nálam mindenhol így működött androidon."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #1194 üzenetére
Még egy kérdés: hogyan lehet kikapcsolni a rendszerhangokat (kepernyőfeloldás, törlés, ilyenek)?
-
Rigormortiis
veterán
válasz Trk.Adam87 #1193 üzenetére
Igen, ma. Kézbe véve kifejezetten minőségi érzetet nyújt, bár sokat nem tapogattam, rögtön ugrott egy tokba. A kijelző pazarr, pedig a szemem amoledhez van szokva. Egyedül a miui, ami nagyon nem jön be, azért a samsungos one ui (aktuális verziója) minden szempontból élhetőbb számomra. Btw hogyan lehet itt mappákba rendezni az appokat, illetve ha már egyszer nem szabadulok attól a ronda négyzettől hogyan tudok tetszés szerinti appokat tenni bele?
Ó, és a hangszórók is szépen szólnak!
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #1192 üzenetére
Csak másik launcherrel, de akkor le kell mondani a gesztus vezérlésről.
Ma érkezett meg a tableted? Eddig mi a véleményed róla? -
Rigormortiis
veterán
Új nekem ez a miui 😅 El lehet tüntetni a kezdőképernyő aljáról azt a szürke négyzetet, amiben a fényképezőgép, chrome és egyéb appok ikonja van? Magukat az ikonokat tudtam törölni, de a szürke négyzet ottmaradt.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Rigormortiis #1188 üzenetére
Felturbòzza a teljesítményt játék közben. Kb semmi értelme
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
kellerman
tag
Üdv
A napokban érkezett meg a tebletem. Régóta nézegetem őket, úgy gondoltam, hogy veszek egy Xiaomit, de közben rájöttem, hogy nekem nincs szükségem tabletre ezért eladnám.
Ha valakit érdekel egy Goboo-n vásárol szürke 256GB-os változat, szilikon tokkal az keressen meg. 129ezer Ft. -
Rigormortiis
veterán
válasz Trk.Adam87 #1186 üzenetére
Ez a játék mód micsoda? Olyasmi, mint androidon a game launcher?
-
*Mukeey*
addikt
válasz Trk.Adam87 #1186 üzenetére
Ahh semmi ilyennel nem játszok. Asphalt9 a max, de inkább egyszerűbbekkel. Kiváncsi leszek.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz *Mukeey* #1185 üzenetére
Én teszteltem kikapcsolt játékmóddal, nekem 20 perc játék után sem zárta be a háttérbe rakott Youtube-ot és Opera böngészőt, pedig nem is a legkisebb játékkal játszottam (LOL - Wild Rift futott)
Kikapcsolva is hagyom örökre a játékmódot, talán olyan szintű játékoknál érdemes csak bekapcsolni, mint a Genshin Impact vagy a most androidra is megjelent Alien Isolation. -
*Mukeey*
addikt
válasz Trk.Adam87 #1184 üzenetére
Most tesztelem majd.
Ez az egy dolog, ami nem túl jò a Xiaomi cuccokban.Másik érdekesség nálam, hogy van több tws fülesem, a Sonykkal semmi gondja, viszont a saját márkás Xiaomi tws-t állandòan eldobálja
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Dévidzon #1181 üzenetére
Én a játékmódra tippelnék, ha az bekapcsolt állapotban van, akkor bármelyik játék alatt kilövi a háttérfolyamatokat, ezzel is gyorsítva az adott játék működését, akár igényli ezt az adott játék, akár nem. Érdemes kikapcsolni ezt a játékmódot és letesztelni, hogy akkor is bezárja-e a háttérbe rakott az alkalmazásokat.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Trk.Adam87 #1179 üzenetére
Egy 100mb-s biliárd játék után is bezárja a chrome-ot, meg kb minden mást is💁♂️
Mindegy, igazábòl együtt lehet élni vele.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz *Mukeey* #1178 üzenetére
El lehet telíteni a Ramot már 2 alkalmazással is, például a Genshin Impact játék már önmagában megeszi a 6 GB Ramot magasabb grafikán, ezért is van az, hogy amikor sok az effekt a játékban, pl harc közben, akkor láthatóan leskálázza a játék felbontását arra az időre, hogy a készülék ne fogyjon ki a Ramból.
(Ez mondjuk nem csoda, ehhez a játékhoz PC-n is legalább 8 GB Ramot ajánlanak+mellé vagy 2 GB VRAM-ot a GPUtól.)Viszont én is remélem, hogy fejlesztenek a Miui Ram kezelésén, hogy ne lőjön ki semmit, amíg még van legalább pár MB Ram szabadon.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Trk.Adam87 #1177 üzenetére
Én értem, csak minek a 6gb ram is, mikor 1gb-t összesen nem tud megtartani
Persze a rendszer maga foglal már vagy 2-3gb-t de akkor a maradékbòl miért lövi ki állandòan?iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz *Mukeey* #1176 üzenetére
Erre az az egy megoldás van jelenleg, hogy nem teszed a háttérbe a Chromeot, hanem lebegő ablakba kicsinyíted és behúzod valamelyik sarokba. Persze ha 2nél több dolgot akarsz egyszerre a memóriában tudni, akkor már problémát jelenthet ez. Multitasking terén a készülék alap esetben 3 alkalmazást képes egyszerre megjeleníteni, az osztott képernyős mód és lebegő ablak egyidejű használata esetén.
A Miui13 talán már fejlettebb lesz Ram kezelés tekintetében is és reméljük a beállítható virtuális memóriát is intelligens módon kezeli majd, a rendszer azon részeit rakva oda, melyek nem igényelnek olyan magas sebességet, hogy észrevehető lenne az, hogy nem a valós Ramból töltődnek be. (Így több fizikai Ram maradna pl: a teljesítmény igényes játékok számára)[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
válasz baal-amiga #1175 üzenetére
Én bekapcsoltam. De a miui miatt kb full mindegy, mennyi a memòria. Kilő egy idő után mindent. Ez egy nagyon idegesítő dolog, igazán kezdhetnének valamit.
Csak egy példa: chromaban 2 oldal nyitva, elinditok egy 200mb-s játékot, nyomom 10 percig, vissza chrome, már tölt is újra mindent😡iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
baal-amiga
senior tag
Hahóka! Bekapcsolva hagytátok a memória kiterjesztést, vagy kinyomtátok? Alapból "be" állásban ban.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Rigormortiis
veterán
Rendeltem egy ilyen készüléket, remélem pár nap múlva meg is kaparinthatom 😁
-
KubanitoS
veterán
Köszöntem! A tableten gyárilag van fólia?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Dévidzon
tag
-
Dévidzon
tag
válasz baal-amiga #1166 üzenetére
Akár az is elképzelhető, de nem tudom visszaállítani sem. Csak a betűk és a számok vannak a helyükön, azon kívül semmi.
-
senior tag
válasz KubanitoS #1168 üzenetére
Nekünk tegnap jött meg 1 hét alatt a GoBoo-ról a 2 toll. 2 fiókot regeltem, mert így 2 x 20€ kedvezmény jött ki. Elsőre összeálltak a Pad-okkal. Nagyon kényelmes és nagyon jó, most fedezem fel, kerem azt az appot, amiben rendezetten lehet több mappa hiearchiában jegyzetelni. Az MS féle OneNote lesz a nyerő. ;)
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Telekomtól úton van nekem is egy Pad 5, kérdezném, hogy tollat honnan érdemes venni hozzá? Csak a gyárival érdemes venni, vagy van olcsóbb megoldás is ami jó?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
őstag
Goboon van 20 off kupon 90 euró fölött, aki tollat akar venni siessen. 8 db.
-
Dévidzon
tag
Segítsetek!
Van egy Rapoo BT billentyűzetem (magyar kiosztású). Első alkalommal amikor csatlakoztattam, csodálatos volt minden. Ékezetek, funkcióbillentyűk, minden a helyén. Utána az Esc helyett ki tudja miért "ö" lett, most meg hiába van magyar nyelv kiválasztva, az ékezetes karakterek eltűntek és még a speciális karakterek is össze-vissza vannak!
Ötlet? Restart megvolt... -
gr1975
csendes tag
Sziasztok!
valaki meg tudná mondani, hogy a goboo-n vásárolt cuccoknak (pl. pad 5) a garanciális ügyintézése hogyan történik? (vissza kell küldeni?)
Előre is köszi!A NEMleges válasz is válasz, legalább "ennyivel" tiszteljük meg egymást!
-
Dévidzon
tag
válasz bollokcs80 #1153 üzenetére
Alin kupon nélkül is olcsóbb.
-
*Mukeey*
addikt
Az a chrome sara, hogy nem 120hz-en fut?
Vagy lehet valahogyan kényszeríteni?iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
szpali
addikt
Megérkezett a tok, billentyűzettel és tollal pont belefér:
https://www.halcatraz.hu/webaruhaz/egyeb/taska/bojlis-taska/20962/korda-compac-tablet-bag-medium-korda-kozepes-tablet-taskaErősen ajánlom!
Pláne ezen a 4000Ft-os akciós áron!(ne kérdezzétek, hogy miért árul ilyet egy horfász webshop )
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Exelsior24
aktív tag
válasz morneo.it #1156 üzenetére
Én is megrendeltem Goboo-ról a tollat, meg mellé egy frankó kis 1More Bluetooth TWS fülhallgatót is, amivel meglepem magam születésnapomra. Már régóta szerettem volna egyet, így a mindenféle kuponokat beaktiválva végül 74,5€ -ra jött ki a toll ára, de legalább Spanyolból jön pár munkanap alatt, és nem Kínából, mert onnan már csak tuti jövőre érkezne meg valamikor.
Olyan mintha a csomagoddal fociznának, és ahányszor átrúgjak a detektoros kapun lecsippanna és újra felvinné a rendszer.
Amúgy nem lehet adni a nyomkövetésükre, a tabletnél például nekem még ott tartott, hogy Spanyolban a GLS átadásra vár, közben meg itthon Magyaro.-on már hozta nekem a futár.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
*Mukeey*
addikt
Hosszas mérlegelés után megvettem ma🤗
Egy Samsung Tab S4-et váltott, eddig nem bántam meg.
Dux Ducis tok érkezik is mellé, így visszaolvasva ez tetszett a legjobban az ajánlottak közül.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
senior tag
Aki +6 EUR-t rádob, spanyolból megkapja, GoBoo-n keresztül. Elvileg 5 munkanap és GLS. Én 4 napja rendeltem kettőt 2 új fiókkal (-25€ így). Vicces a nyomkövetése az elsőnek (képen), a másik státusza semmit nem változott. Arról semmi hír...
-
Örni
senior tag
Soroksári Auchanban jelenleg van 4db, ajándék fülessel, ha valakit érdekel.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
baal-amiga
senior tag
Én annyira várom, hogy a Samu tollainak árszintjére leessen...
-
bollokcs80
Korrektor
Akciós toll:[link]
B.Cs.
-
jobarat01
tag
Ja, tudom, rendeltem már áfás dolgot aliexpressről, és minden esetben a posta is kérte az áfát(plusz a posta prémiumját, csak mert hozzáért a csomaghoz és feltartotta két hétig) , így a végén kétszer fizettem, ezért mostanában nem szeretek onnan rendelni. De köszi, megnézem az eladót
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz Wolfy33 #1146 üzenetére
11.11 akcióban rendeltem 1 ilyet, amikor megérkezett a tablet
Ebben frankón benne van a ceruzának a hely. Sajnos a gyári billentyűzetesben ilyen nincs, de már bezsákoltam egy ilyen szütyőt hozzá, ezzel megoldódik a probléma.
Asztalon nagyon stabil, ágyban combra téve már kevésbé kényelmes (elöl vannak ugye a billentyűk)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz jobarat01 #1145 üzenetére
Innen rendeltem:
www.aliexpress.com/item/1005003315473034.html"Price includes VAT" felirat ott figyel és ezt az adatot az NPKK is megkapja.
Nekem dropshippelték egy másik rendelésemmel, így 2 csomagot kaptam egyszerre.
Express One szállítja ki.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
*Mukeey*
addikt
Milyen a rom-helyzet? Global van rá? Stabil, jòl használhatò?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
szpali
addikt
ma kézhez kaptam a gyári billentyűzetet
első benyomások:
a várakozásnak megfelelő, tissztességes iparos munka.
becsattintottam a tabletet és azonnal használható volt, nem kellett semmit párosítani.most keresek hozzá valami olyan táskát, amiben jól lefér benne a toll is, mert ha csak becsúsztatom a táskába, akkor félő, hogy leesik róla
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Trk.Adam87
aktív tag
-
*Mukeey*
addikt
válasz Trk.Adam87 #1137 üzenetére
Kár, hogy ezt adják mellé😡
Egy in-earnek örülnék, most tervezem pont a napokban a vásárlást.
Már csak azt kéne eldöntenem, hogy hazai garis legyen, vagy Goboo🤔Szerk: közben ki is rabolták az Auchan készleteket. 10 perccel ezelött még rendelhető volt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
virkir
veterán
válasz Trk.Adam87 #1137 üzenetére
Bacca meg...
10 perce rendeltem meg EMAG-ról ajándék nélkül"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
ManUnited
aktív tag
Amit írsz a kuponról az nagyon félrevezető.
150ezres vásárlás (nem pad5-öt vettem) után már meg is kaptam a 3db 7.500-as kupont, amit majd ugye január-február-márciusban használhatok fel, 10ezer feletti vásárlásnál, tehát egy 10k-s rendelésnél 2.500-at kellene majd fizetnem.
Csak azért írom, hogy aki vásárláson gondolkodik, helyes információ alapján döntsön.[ Szerkesztve ]
-
krikr
csendes tag
válasz morneo.it #1130 üzenetére
Amit írsz a kuponról az nagyon félrevezető. A Goboo-n adott kupon az valósan csökkenti a vételárat, azonban az emag kuponnal csak az emag jár jól.
Valójában az emag kuponnal három hónapon keresztül min. 10 - max. 50 eFt-ért kell vásárolnod, és ezen vásárlások értékében kapsz vissza 5%-ot.
Tévesen írod azt is, hogy a tablet értékének 15%-a jár vissza, valójában a max. 50 ezres havi plusz vásárlások utáni 5%-ok járnak vissza, és azok max. összegének az 5%-a közel sem annyi.
Csak azért írom, hogy aki vásárláson gondolkodik helyes információ alapján döntsön.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz morneo.it #1130 üzenetére
Az emag garanciája olyan, mintha nem is lenne sokszor. Csoda őket elérni, ha sikerül is próbálnak hárítani. Nincs telefonszám, nincs email, csak űrlap, amire néha válaszolnak...Goboo hivatalos xiaomi shopként egész EU-ban érvényes 2 év garanciát ad.
Emag cégesre meg egy évet ad csak a kettő helyett. Azért járj után, hogy gyári, vagy bolti az a gari. Mivel az emagot nem lehet elérni, így csak a xiaomi szerviz erősíthet meg ebben.Unión belül meg bárhol lehet számlát kérni. Én is így vettem. 21% a spanyol áfa.
De sok olyan cég van (franciában is) akik eu adószám esetén áfa nélkül árulnak. (mivel az eut áfa ilyen)Ne értsd félre nem a goboo mellett beszélek, ezek tények az emagról sajnos. Itt a fórumon is sokan írták, bármilyen más termékkel kapcsolatban. Bárhol máshol szívesebben vásárolok, mint ott. Max 20 ezer, ameddig merek náluk kockáztatni.
-
-
*Mukeey*
addikt
Mennyi idő alatt ér ide Goboo-ròl? Láma kérdés, de megbízhatò eladò?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
senior tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem 2 db Pad 5-öst az eMagról. Mázlim van, hogyneddig húztam a dolgot: 15% visszajár kuponban“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Krobi79 #1122 üzenetére
Gondolom ez most nem komoly kérdés volt😁.
Igaz nem Ipad, de azért az appokat amiket rá lehet telepíteni azért futtatja. Minden más ált. az app hibája, ha valamiért nem fut.
A zoom az 1000% hogy fut a lányom használja homeoffice😁 csak ad neki engedélyt a kamerához,mikrofonhoz stb. ha használni akarod😁MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Krobi79
tag
Sziasztok! Gyermeknek szeretném venni elsősorban tanuláshoz, böngészéshez, másodsorban játékhoz. MS Teams és Zoom futtatása problémamentes a Pad 5-tel ugye? Bocs ha hülye a kérdés, korábbi Ipad-je van és a Teams már nem telepíhető rá.
-
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki nem gyári tollat a Pad 5-höz, ami aktív? Hs igen: milyet, hol vette (link), és mi a tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
-
lesi20
csendes tag
Szia. Elviekben egyszerű bluetooth-os párositás van, ha 2 egyszere talán nem, szerintem lehet hozzá párositani még eggyet.
Á félreolvastam a posztot. Elviekben szerintem lehet csak mindig újra kell párositani a tablethez szerintem.Én mult héten rendeltem meg, remélem a GLS bácsi gyors lesz, addig is akarok venni egy tokot. Ti milyet ajánlotok. Hallotam aminek a mágnese elégé rossz, olyan kellene nekem aminek jó!
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok. Egy tollat lehet 2 tablethez használni? Úgy értem,hogy csere kor nem kell mindig újra regisztrálni? 1 toll elég lenne kettonknek asszonnyal.
Ipad-et akartam magamnak de lehet veszek én is Pad 5-öt.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Dévidzon
tag
Nekem is megjött a toll. Szerintem nagyon jó. Próbáltam rajzolgatni, kurzor láthatóan késik, de valahogy mégsem zavaró. Talán a legjobb kiegészítő, szerintem így teljes a csomag, nagy barátok leszünk.
Állítólag van vmi gyári telepített alkalmazás rajzolgatni, de én nem találok ilyet[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz baal-amiga #1112 üzenetére
tempered glass
-
szpali
addikt
válasz baal-amiga #1110 üzenetére
Köszi, közben én is megtaláltam ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=IdXvjO3Xq-sEredetileg az frisebb 12.1.145.7 verziót próbáltam apkmirrorról, de az meg se nyikkant lánam
Ma érkezik a tollam és talán a gyári billentyűzet is (ha működött a dropship... )
Kíváncsi leszek, hogy TG-vel működik-e rendesen a cerka
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Desktop mode az apkmirrorról. Ez van nálam is.
De nem nagy kunszt. Kicsit visszaolvasol, tárgyaltunk egy másik opciót is desktoposításra #880 körül.[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Goboo-s rom-ra fel lehet varázsolni az asztali módot?
Mi kell hozzá?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Wolfy33
senior tag
Regisztrálni kell a tabletet? Nem látok hirtelen ilyen oldalt.
-
mobszi
újonc
Ha valaki esetleg a second space-t akarja használni, mint két felhasználós megoldás a következőt javaslom.
A tabi telepítésekor nem szabad Google accountot telepíteni. Végig kell menni a beállításokon, majd engedélyezni a második asztalt. Itt beállítani egy Google felhasználót, majd az első asztalon is beléphet állítani egyet.
Én így tudom két fiókkal használni. -
Wolfy33
senior tag
A pen gyorsan és probléma mentesen kapcsolódik (Bt kell bekapcsolni és felismeri). A mágnese stabil. A pen kézre áll, a gombok jók rajta. Jött hozzá egy tartalék hegy.
jelenleg próbálgatom. A rajzolás írás, nagyon jól megy rajta, pedig elég csúnyán írok.Van benne egy rajzoló app.
A kijelöléseket meg ilyeneket még próbálgatom, azt nem látom át még, bár ez az első tollam.
-
krikr
csendes tag
-
Wolfy33
senior tag
Most hozta a futár. Pen is hozzá. Amint lesz időm átnézem és írok. Egy hete este rendeltem. Az jó.
-
mobszi
újonc
Sziasztok!
Hétfő óta nálunk is üzemel.
Mi a két felhasználó elkülönítésére a második asztalt használjuk. Nem az igazi, de egyelőre nem találtam jobb megoldást.
Első tapasztalatok:
1. Anyagminőség szerintem ár/érték arányban nagyon jó, 4 hangszóró jó, rendszer gyorsasága megfelelő. Én 60 Hz-en használom.
2. Amit nem tudok még egyelőre megszokni, hogy alapvetően álló módra van tervezve, ennek megfelelően a bekapcsoló gomb a rövidebbik oldalra került, míg a hangerő a hosszabbra.
3. A kamera is a rövidebb oldalon van, így fekvő módban nem igazán jó a videotelefon ebben a helyzetbenAki esetleg már rendelt hozzá Pen-t és billentyűzetet, annak tapasztalatát kérném a működéssel kapcsolatosan. Mennyire tesz hozzá a felhasználói élményhez? Üzemidő hogy alakul? A Pen mire képes?
Ha jó beszerzési forrást tudok ajánlani, azt is szívesen veszem.
-
pergabb
senior tag
válasz Trk.Adam87 #1095 üzenetére
120hz-et alapból offoltam az akku miatt
Nem vagyok itthon, wifi is ott, plussz akku kímélő és repülő üzemmód 24 óra alatt így jön ki a 2% kb, de azért az inkább 4-5 lesz, bár sosem néztem.
Full fényerőn én sem használom, mert az esti filmezéshez az ágyban a 15% bőven kielégít.
Ettől független a sok teszt ellenére engem meglepett, ha minden megy rajta és hozzá sem érek, akkor mennyi az alap fogyasztása, lehet túl sokat vártam, bár az is tény, hogy azóta a telefonom 4 naponta töltöm
Összességében azt érzem, hogy a jelenlegi rendszer még nagyon nem kiforrott és most nem a tabletes miui megfelelőre gondolok, mert leginkább egy felnagyított telefon az egész, simán az optimalizálására, bírhatná ez sokkal jobban is.
Böngészést sosem néztem eddig, de szerintem tartalom és oldal függő, szerintem lesz az több is mint 10%, de a fene sem tudja.
Én esténként töltöm fel, ágyban filmezés 15%-os fényerőn, böngészés szinte 0, 1-2 full alap játék van, mint crash royale, de az is zabálja amúgy, napközben gyakorlatilag pihen, így jön ki nálam 2-2.5 nap üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest