Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévidzon
tag
Nekem telefonnál is az a tapasztalatom, hogy lehet frissítgetni, de sose lesz jobb, mint amilyennel eredetileg kijött.
-
kat
tag
Én sem mertem
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
Wolfy33
senior tag
válasz baal-amiga #2296 üzenetére
Szintén.
-
kat
tag
válasz kbyte1024 #2293 üzenetére
kb két hónapja kiadott....
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
kat
tag
Hello.. mindenki frissített már az új, kevésbé állítható miuira? Vagy hagytátok lógva még?
-
*Mukeey*
addikt
válasz Exelsior24 #2290 üzenetére
Goboo mindig dzsunkának tűnt nekem. Amugy is elektronikai cikket kb 30ezer felett csak itthoni garival szoktam venni. Euronicsba vettem anno enyémet, 149k volt, Goboo-n asszem valami 10-15el lett volna olcsòbb.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Exelsior24
aktív tag
Hát nem sok infót találtam, egyedül a facebook oldalukra raktak ki tegnap egy posztot, amin azt írják frissítik a weboldalt és a termékeket és emiatt egy ideig nem lesznek elérhetők.
Remélhetőleg tényleg csak ez történik, és nem szűnnek meg egyik napról a másikra.
Minden esetre a Google és Trustpilot értékelésük igen sokat esett a tavalyi év folyamán, nagyon sok a panasz rájuk, support és garanciális ügyintézés tekintetében is, illetve eltűnt meg nem érkezett csomag is sok embernek van.
[Goboo Facebook poszt]Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
blueye
veterán
válasz Exelsior24 #2287 üzenetére
Nem tűnt kisebbnek, EUn belül volt így jobban megbíztam bennük. Kár érte.
Más, jött rendszeralkalmazás frissítés, lehet hogy ez jó jel a további frissítésekre? -
bollokcs80
Korrektor
válasz Exelsior24 #2287 üzenetére
Azért is furcsa, mert a Pad5 bemutatón is a hivatalos viszonteladó partnerek közt emlegették....úgy látszik, ez sem jelent semmit.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Zamasun #2282 üzenetére
Ez valóban nem túl biztató, pedig három rendelésem is volt tőlük korábban és mindegyik rendben megérkezett. Szerencsére mostanában nem rendeltem semmit az oldalukról, mert akkor lehet futhatnék a pénzem után, bár azt hiszem PayPal-os fizetés volt náluk, azt mondjuk szerencsére vissza lehet igényelni viszonylag könnyen.
Minden esetre aggasztó és elszomorító, ezek után hogyan bízzon meg az ember az ilyen kisebb külföldi webáruházakban?
Utána olvasok majd külföldi fórumokon, és oldalakon van-e valami infó róla, hogy mi történhetett velük.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Rigormortiis
veterán
Megjött a tabhoz a gyári ceruza. Nagyon jó, el is kezdtem Infinite Painterben alkotni vele.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Zamasun
aktív tag
Goboo-nak ennyi volt ? Nem sokat élt.
-
ace05
senior tag
válasz Rigormortiis #2278 üzenetére
Attól függ, hogy mire akarod. Én nem tenném. Nincsen Xiaomi.eu-s rom rá vagy más főzött rom. Vagy ha jön, akkor az valami összetákolt boltos rom. Tele lesz kínai szarokkal. A widewine meg sokkal szarabbul működik mint a global romban.
-
Edge
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Erősen gondolkozom rajta, hogy eladom a mostani Pad 5ösömet és veszek helyette egy 8/256-os prót, most néztem, EU raktárban is van egész jó áron.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Exelsior24
aktív tag
válasz bollokcs80 #2275 üzenetére
Na végre valami, sajnos eléggé úgy érzem, hogy elhanyagolják ezt a Pad 5-öt frissítés szempontjából, ráadásul ez a MIUI 13 frissítés még ki is vett egy csomó beállítási lehetőséget és az ikon elrendezést is szétcseszte, remélem a MIUI 14 nem további visszalépés lesz, hanem inkább új hasznos beállítási lehetőségeket és funkciókat hoz majd.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
kbyte1024
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
Készül a következő MIUI: [link]
B.Cs.
-
eFeMeR74
senior tag
Na aki akar áttérhet a W11 az Android helyett.
Telepithető a windows 11 a MI Pad 5 szeriára
Utmútató [link]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #2267 üzenetére
200k lesz legalább, figyelembe véve, hogy a Pad 5nél sokkal gyengébb Redmi Pad már szinte abba az árkategóriába esik, amiben a Pad 5 kapható volt kezdetben.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Rigormortiis #2267 üzenetére
870 egy elég jól kiforrott és erős SoC, szívesen láttam volna a miénkben is. Másban tényleg nem lép előre.
B.Cs.
-
Rigormortiis
veterán
Kíváncsi vagyok a Pad 6/Pro-ra. Bár az eddigi kommunikáció alapján a sima 6os nem lesz igazán előrelépés (Snapi 870 lesz benne, ami a Pad 5 Pro-ban is van), viszont a Pro 8 gen 1-et és Amoled kijezőt kap, kíváncsi vagyok, mennyibe fog kerülni.
-
kaszibat
tag
válasz Rigormortiis #2264 üzenetére
Először nyisd meg a youtube -ot. Majd kilépsz és megnyitod a háttérben futó alkalmazásokat. Ezt gesztusvezérléssel úgy, hogy a képernyő aljáról felhúzod az ujjad a közepéig majd ott tartod egy kis ideig. Ha gombokat használsz akkor a negyzet gombbal. Ott hosszan rányomsz a YouTube-ra és a kis ablak bal oldalán kiválasztod a "pause" jelre hasonlító, két függőleges egyenest ábrázoló ikont. Ekkor már osztott lesz a képernyőd, majd a nagyobb részben nyisd meg a másik programot és automatikusan fele -fele arányban nyitja meg. Itt már te is tudod szabályozni az osztás méretét. Remélem érthető volt.
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet megoldani, hogy osztott képernyőn fusson két app? Rajzolni szeretnék, mellette a youtube-ot megnyitva.
-
Zsolt7981
tag
válasz bandigyerek #2259 üzenetére
Köszönöm, ezt próbáltam először, mert az előző tabletemen is ez volt, de itt nem működött, nem vettem észre érdemi különbséget. Ráadásul mint írtam, a többi xiaomi eszközömön nincs gond.
Más:
Több youtube videon is láttam, hogy a töltési animáción tizedesjegy pontossággal mutatja hogy hány százaléknál jár, és kiírja, hogy hány wattal tölt. Ezt be lehet állítani valahogy, vagy nem gyári rom van azokon a készülékeken, és innen a különbség?
-
Digger
senior tag
Amikor megvettem, rögtön vettem hozzá egy erősebb (75 wattos) gyorstöltőt is. Már kétszer jártam úgy, hogy figyelmetlen voltam és nullára merítettem, ami után nem akart elindulni a gyorstöltés. A csatlakoztatás után fél órával is nullán volt a szint.
Csak úgy tudtam életre kelteni, hogy egy sima töltővel tettem bele néhány százalékot és utána már minden rendben volt.
Ha jól sejtem ez lehet akár szoftver hiba is, hiszen a gyorstöltés során a készülék és a töltő megbeszéli egymás között a lehetőségeket és ezután állítja be a töltési feszültséget és áramot.
Tapasztalatok már ilyen hibát?Persze a jövőben igyekszem majd elkerülni az ilyen malőrt!
-
Zsolt7981
tag
Tegnap óta beléptem én is a klubba, sikerült vennem egy ilyen készüléket. Egész jó, két kérdésem lenne csak:
Az alkalmazásváltóban hogy lehet kiíratni a szabad memóriát? (A telefonjaimon (Mi 9SE és Mi 12) sikerült beállítani, de ennek a menüjében nem találom)
Nektek is halk Bt fülhallgatóval? Egy Blitzwolf és egy Haylou fülessel próbáltam, és míg a fennt említett telefonokkal kb 50-60 százalékon használom, itt 90 százalékon hozza ugyanazt a hangerőt. Nem vagyok süket, de kicsit zavar, hogy nem nagyon van tartalék benne.
Illetve azt vettem még észre, hogy a Ram kezelése ugyanolyan pocsék, mint a telefonjaimon. Szinte szűz készülék, alig van valami telepítve. Megnyitom a chromeot, mondjuk 5-6 tabbal, utána átlépek a youtubeba megnézni egy videót, utána 10ből 8x újratölti a chromeot. Szerintem ez 6 Gb rammal elég ciki.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
A DEX-mód egy kalap szar még mindig. A kivetített kép nem a televizió képarányában jelenik meg ami valljuk meg egy igazi nyomorúság egy ilyen nagy nevű cégtől. Ha ezt tudom inkább vettem volna drágábban egy samut hiszen nálam ez majd' hogy nem elsődleges szempont. Megreklamáltam ,de semmit nem tudnak kezdeni vele.Azt mondták hogy ez a tablet képaránya miatt van amit nem tud kezelni.Na erre kaptam fel a vizet igazán hiszen ezt a leggagyibb gyártó is megtudta már oldani. Szánalom kategória! Az meg mégszánalmasabb hogy a második frissítésre sem oldották még meg!
[ Szerkesztve ]
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz #42308056 #14 üzenetére
A kettő nem ugyan az! Az index egy kötelező és hasznos része az autónak a jack dugós fülhallgató pedig kiváltható a bluetooth-os kivitelűvel. Csak szólok a bluetooh kivitel nagyobb szabadságot ad mind a tablet mind a telefon esetében .Azért őszintén mire gasználod a fülest, vagy zenét ,vagy filmet nézni. Ha zenét hallgatsz abban megegyezhetünk hogy nem fér a zsebedbe a tablet így a lakásban bárhol zavartalanul közlekedhetünk anélkül hogy egy majd félkilós tabletet kellene hucolnunk . Kár ennyit ezen vinnyogni,hiszen aki egy százezren felüli tabletet vesz az nem hiszem hogy nem bír ki még kb.15.000 ft-ot egy használható bluetoot-os fülhallgatóra vagy fejhallgatóra.
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
-
kat
tag
Halihó!
Tudtok pozitívumot mondani a pár hete megjelent frissítésről(13-as)?
Megszoktátok már?
"Dex"-mód működik már?3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
Digger
senior tag
Ti használjátok a PayPal-t?
Egy idő óta nem tudok belépni, mert a kétlépcsős azonosítás során nem kapom meg az SMS-t. Illetve van, hogy csak félóra, óra múlva. -
hm15
senior tag
válasz szabolcs.sz #2247 üzenetére
Én a linken láthatót, 1 hónapot jeleztek vissza szállításra. 😀
-
kat
tag
Én szeretem ezt a tokot..
Tökéletesen rögzül..
Kényelmesen használható...3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
hm15
senior tag
válasz baal-amiga #2244 üzenetére
Köszönöm, rendelek akkor. A védelem nem is annyira fontos, tatyóban hordozom, de a kitamasztója hasznos. Amúgy nagyon elégedett vagyok vele 2 hét után.
-
hm15
senior tag
Nem "bepattintós" tokot keresek, hanem mágnesesen rögzíthetőt, amiből könnyen, 1 mozdulattal kivehető a tablet. Erre gondoltam: LINK Szállításkor és kitámasztáshoz használnám. Van erről tapasztalat? Köszi!
-
pergabb
senior tag
nem adom el, akkor bekerül a szekrénybe és ennyi, szépen lassan elrohad magától
Nagyon nem akartam volna venni semmit sem, de a géppel melózom, 600-700 wattokat nyal be meló közben, így jön egy macbook pro max, ami totál kifacsarva nyal be 60w-ot.
Tv nincs, nem is lesz, az esti film élmény a tableten történt, most majd a laptopon, még is csak nagyobb és jobb a kijelzője, teljesen felesleges mellé, mivel bármi mást gépen intézek, vagy az asztali energia zabálón, vagy a laptopon, nekem ezek kényelmetlenek egy tableten.
Nem véletlen az idei black friday eszméletlen költekezés, mindenki 100 évre megveszi előre ami kell, mert tudják, hogy lófing nem lesz, főleg nem a mi pénztárcánkhoz szabva. Nekem sem esik jól, mert a 2 éves asztali csúcs gépem szintjén van a laptop, még is egy vagyon és természetesen megint akkor sikerült vennem anno, amikor 10 év után nem évi 5%-ot fejlődtek a procik, ha nem hirtelen eszméletlen sokat, így pl több magos számításban van ahol egy 13. genes intel konfig laza 400%-al gyorsabb.
Maradtam a mostani sebességnél, ami a csodálatosan optimalizált alkalmazások mellett tök 8, árban még többet is költöttem, mint ha teljesen új gépet veszek egy rtx 4080-al és i9-es csúcs procival, választottam a minimális fogyasztást helyette.
Nem tudom mit hoz a jövő, csak egy dologban vagyok biztos, hogy aminek egyszer az árát feltolták, az többet nem megy le, ergo minden rendeződne, a kaja/energia/stb árak már maradnak, közép osztály szépen megszűnik, lesznek a csórók és a gazdagok, szerintem nem utóbbi kategóriába fogok esni -
pergabb
senior tag
köszi mindenkinek.
Karc annyi van rajta, mint bárki másnak egyszer az ember megsimogatja kézzel és már is lesz, ellenben betonra vágod 10-szer, akkor meg semmi, a tipik kijelző esete. Itt max a kiegészítő garancia menő, amúgy meg nálam budget filmezős tablet volt, így messze nem gondoltam, hogy érne 110-et. -
pergabb
senior tag
tudtok tanácsot adni, hogy mennyiért passzolható el a tablet?
Jön a laptop, teljesen feleslegessé válik, én csak este ágyban filmezésre használtam, sima 128-as verzió, kijelzőn nyilván van pár hajszálkarc, amit nálam igényesebb ember azonnal feldob egy üvegfóliával és már is láthatatlanná válnak.
Most 1 éves, akkori edigiben vettem +3év kiegészítő garival. -
gaborino986
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg hol éri meg a legjobban beszerezni a 6/128as verziót?
A 4-es szériát anno jobban megérte külföldről rendelni, de ennél a verziónál eddig nem láttam jó külföldi ajánlatot.
Köszi! -
kat
tag
válasz Bella80_ #2232 üzenetére
Kár, nincs gyári, de én bluetoothos bill.t használok és tök jó, sőt néha jobb, mert nincs olyan közel a tablethez
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Billentyűzetet hol tudok a tablethez venni (magyar karakteres kell) -
kat
tag
Én a családi nyaralást simán összeváhtam vele.. extrát nem tud, de az alapokat simán tudja...
-
mobala
csendes tag
Sziasztok!
Van aki a Tabin fotót "szerkeszt" vagy videót "vág". Ha igen, mit használtok?
Sok családi felvételem van, amit egyszerűbb (és praktikusabb) lenne itt megcsinálni, mint az asztali gépen.Videó tekintetében amit eddig találtam az a PowerDirector.
Fotónál viszont nagyon kevés lehetőség van. A PS applikációja elég gagyi lett szerintem. -
Edge
veterán
válasz danielgalaxy #2210 üzenetére
Hofi+ nem gyűjti az újjlenyomatokat jobban mint a gyári felület sőt inkább kevésbé.
Más: thx game ajánlókat majd beszerzek párat, viszont titan quest az megvan másik hordozható platformon(na switch).
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz baal-amiga #2215 üzenetére
Egyetértek, egyben a leghosszabb játék is az androidra megjelentek között
Ha valaki hónapokra akarja lekötni magát androidon egyetlen fizetős játékkal, akkor a Titan Quest - Legendary Edition első helyen áll ebből a szempontból. -
baal-amiga
senior tag
válasz Trk.Adam87 #2214 üzenetére
Titan questet ki ne hagyd, egyik legjobb game.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Trk.Adam87
aktív tag
Animus Revenant (Picit optimalizálatlan, de egész jól kinéző felülnézetes soulslike játék)
X-com 2
Alien Isolation
Pascal's Wager (A legjobb androidra fejlesztett Soulslike játék, bár az túl jól van optimalizálva, így szépen fut gyengébb készüléken is, sok tekintetben szebb a Diablo Immortalnál is)
Gunfire Reborn (Low poly, de nagyon igényes cell shading grafikájú Roguelite fsp, nem kell neki erős készülék, de azért említést érdemel egy ilyen listán)
Northgard (RTSek között egész jól néz ki és igényli is az erősebb készüléket, bár ez szerintem optimalizálatlanságból fakad)Ez mind fizetős játék.
-
Edge
veterán
válasz Trk.Adam87 #2212 üzenetére
ahh vágom thx. genshint tettem fel pont amúgy
direkt közel csúcs grafos gamékat pakoltam fel pl.:
genshin impact
black desert online
asphalt 9
undecember
diablo immortal
NFS no limits
real racing 3ha tudtok még vmi gamét aminek kiemelkedő a grafja ne tartsátok magatokban
[ Szerkesztve ]
-
Trk.Adam87
aktív tag
A háttérben futó folyamatokat lövi ki, hogy több ram jusson a játéknak, ez olyan játékoknál hasznos, mint pl a Genshin Impact, aminek a 6 GB Ram édes kevés alapból, ezért van az, hogy a Genshin androidos verziója gyakran fogja magát és leskálázza a játék felbontását, részletességét, amikor a ram elfogyását érzékeli, máskülönben ki is fagyna a játék. (A PC verziónak Full grafikán a 8 GB Ram is kevés és ott ugye jár mellé a GPU Ramja is, abból mondjuk csak kb 2-3 GBot használ, ebből adódóan leszűrhető, hogy androidon ilyen 12 GB Ramos készülékek lennének csak képesek FullHD felbontásban futtatni azt a játékot.)
-
Edge
veterán
Van ez a játék gyorsítás funkció amibe automata felveszi a játékokat telepítés után, ez amúgy ront a grafikán? pl. élsimítást kikapcsolja csak hogy nagyobb fps legyen? Tudni lehet pontosan mit is csinál?
-
Edge
veterán
válasz baal-amiga #2203 üzenetére
thx a linket, meg is rendeltem egyet
-
HoaryFox
őstag
válasz baal-amiga #2203 üzenetére
TomTop +1, nekem onnan van.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Edge
veterán
Jónak néz ki ez is itt egy vid egy ipadre applikállják, totál így kellett rátenni a hofi-t is, legalábbis én így csináltam. Teljesen jó lesz az pláne ha ott van megvéve én rátenném, legfeljebb ha nem tetszik vmiért akkor leszeded azt rendelsz egy hofit, de kipróbálatlanul ne hagyd.
[ Szerkesztve ]
-
Tsudaro
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy tollat honnan lehetne vásárolni EU-ból? Vagy aki vett esetleg EU-n kìvűlről mostanában az mennyit fizetett érte mindennel együtt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest