Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayernick66
tag
sziasztok, varhato meg hivatalos frissites erre a telora? miui12.1.1. global van nekem rajta mar vagy egy eve..
-
Marrone5
csendes tag
Sziasztok. Elkezdett a telefonom lefagyni majd rá 5 masodpercre újraindúl. Ezt most kb 15 percenként 3 x eljátszotta. Volt valakinek hasonló esete
-
98bja
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek gond az előlapi kamerával? 2 és fél év után beszart, nem akar előjönni. Mennyi lehet a javítása? -
bexinho23
őstag
Valaki meg tudna nezni, hogy a MOL Move appban be tud-e jelentkezni a felhasznalokaval, vagy a regisztalas mukodik? Ugyanazt a hibakodot dobja, barmit valasztok. Webes feluleten minden oke, de az app egyszeruen enged semmit. Legfrisebb gyari fw van fent.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
herrká #16186 üzenetére
Messenger fent van, FB-t böngészőből megnézem ha van valami, igazabol nem hianyzik hogy folyamatosan legyen hozzá kliens. Van egyebkent Messenger/FB light alkalmazás is play aruhazban, esetleg azzal tehetsz egy próbát. Tény hgoy rendes FB kliens szerintem baromira ette az akkut.
-
válasz
Mr Dini #16181 üzenetére
Nálam végül megoldódott. Megkaptuk az engedélyt 3 napon belül és egy másik (élő) telefonszámhoz rendeltük a fiókot. Új jelszó, beléptünk id.mi. comon és töröltük a fiókból a telót de a lock ugyan úgy rajta maradt. Beléptem a fastboot menübe töröltem a telót teljesen (wipe cache) újra és újraindulás után a lock már elfogadta az új jelszót. Sikerült a telót feloldani.
-
Na, én is végigjártam ezt, bár nálam kicsit más a helyzet. Vettem egy Mi 9T-t és nyomatékosan megkértem az eladót, hogy lépjen ki a Google és Mi fiókokból, illetve szedje le a feloldási jelszót. Hát persze, hogy leresetelte google acc és mi fiókkal belépve.
Szerencsére megadta a mintát, szóval ezt megúsztam, viszont a mi acc még mindig ottmaradt. Megkértem, hogy lépjen be az i.mi.com-on, törölje az eszközt, ahogy írtad, de nem segített. Ugyanúgy ott az account, csak annyit ír, hogy session expired.
Factory resetet is próbáltam, ekkor is kéri a jelszót.
-
Obyboy
Topikgazda
Kinek melyik GCam van most fent?
Én eddig az LMC8.4_R9-et használtam (DCOSX-en) de most valamiért folyamatosan leáll. -
-
Siriusb
veterán
Aksicserén gondolkodom, és úgy látom, nem feltétlenül éri meg Kínóból megrendelni a cserealkatrészt, legfeljebb ha magamnak megcsinálom. Budapesten találtam két helyet is, ahol aksi a cserével együtt 12 eFt. Az egyik a xiaomi szervíz a másik a Fixity. Van valamelyikkel tapasztalat? Köszönöm.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Olvasgatom a Mi fiók és hard reset hsz-eket. Hard resetnél előtte ki kell lépni a Mi fiókból? Jól értelmezem?
Utána a belépéssel lenne nekem is gondom... Nem írtam fel a hozzá tartozó belépési adatokat és el is felejtettem azokat!
Meglehet nézni valahol még előtte?
Mert hamarosan akku csere. 12 óra alatt átlag 75-80%-ot merül úgy, hogy messenger és face összesen kb fél óra per nap, plusz három - öt perc beszélgetés. -
Siriusb
veterán
Megnéztem egy videót az aksicseréről, mert lassan esedékes lenne, hát én biztos nem fogok nekiállni!
-
Igen van benne valami de google fiókkal lehet használni minden telót.9t után nem használt xiaomi, így mi fiókot se. Letojta a mi ffiokját ami érthető.Mindenesetre en okoztam a kárt mert én csináltam gyári beállítást így nekem kell jóvá tenni a dolgot.Ez van. 3 nap múlva kiderül helyre tudjuk-e hozni a dolgot vagy sem.Ha nem akkor fizetnem kell.Azért köszi!
-
crok
nagyúr
válasz
beyruth82 #16170 üzenetére
"Tehát a saját mi fiókodból is csak jelszóval tudsz törölni egy telefont. Hihetetlen!" -- lennél egyszer a "másik oldalon" ahol a lopott telefonod alól törölgetne mindenfélét a !becsületes megtaláló - biztosan nem gondolnád így......... "Megpróbáltuk Nem sikerült, tehát a jelszót tudja rosszul." - Az meg hogy rosszul emlékszik egy jelszóra......... szintén nem tudatos felhasználóra utal. Sajnálom a dolgokat de ez van ilyen esetben.
-
Megpróbáltuk Nem sikerült, tehát a jelszót tudja rosszul.Viszont egy régebbi xiaomi redmi note 6 telefonján be van jelentkezve abba a mi fiókba amire a mi9t is regisztrálva van, de onnan is csak úgy lehet törölni ha megadja a jelszót 😂😂😂
Tehát a saját mi fiókodból is csak jelszóval tudsz törölni egy telefont. Hihetetlen!Azért ez már túlzás szerintem.Kertünk új helyreállítasi telefonszámot a jelenlegi telószámára 3 napon belül elbírálják aztán meglátjuk.Ha nem akkor ki kell fizetnem a telót. Ez van. Azért köszönöm szépen a fáradozásod, segítséged! -
crok
nagyúr
válasz
beyruth82 #16166 üzenetére
Teendők az előző tulajnak, kis szerencsével megússzátok:
Régi tulaj Mi fiókkal i.mi.com-ra belépés és "feltakarítás" (tökmindegy hogy az az emailcím inaktivitás miatt törlődött esetleg mert a Mi fiókba belépésnél az csak egy darab szöveg):i.mi.com > egyből a Mi Cloud-ba dob mostmár > Find Device > telefont törölje ki
i.mi.com > Mi Cloud > Settings > My devices > telefont törölje ki ha még mindig látszikHa gond van mert törlés után újra látható (pl. ha a telefon amúgy offline / kikapcsolt / nincs netje és a szerverekkel nem tud kommunikálni) akkor megoldás keke69-től: Belépsz a Mi fiókba, Contacts-ra kattintasz, ekkor a telefonszámra küld egy kódot, az elküldött kódot beírtod így már láthatóvá téve a telefonszámokat, SMS-eket, .stb. Ekkor Settings, My devices és törlés. Így már kitörli.-- tárgytalan, mert a telefonszám elérhetetlen azt írod..............i.mi.com -> belépés -> Jobb felül fióknév -> My storage and devices -> készüléket lent kiválasztja -> kattintson rá -> aztán a kis megnyíló dologban nyissa meg a telefot -> majd delete device
Aztán készülék restart.. és ujjak keresztben..
-
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy egy xiaomi teló vásárlásától elálltam és amíg nem megy végig a folyamat kaptam kölcsön egy xiaomi mi 9T-t. Sajnos nem léptem ki a mi fiókjából és úgy csináltam egy gyári beállítás visszaáálítását. A telefon ezek után lezárta magát teljesen. A tulaj anno egy céges teló számot adott meg a mi fiókjához azt már rég leadta és az email címe is változott közben, a régit megszüntette a gmail inaktívitás miatt. Jelszó visszaállítás tehát lehetetlen. Ő azt mondta a jelszavának jónak kell lennie mert mindenhez ezt használta és használja ma is. Azt tudom, hogy lehetetlen a telefont jelszó nélkül unlockolni, nem is ezt szeretném. Egy telefonos oldalon ezt olvastam:
" Xiaomi mobiltelefonja nem javítható abban az esetben, ha a gyári adatokra való visszaállítás aktív MI fiók alatt történik. Ilyen esetben a készülék lezár, amely olyan hibát eredményez, mely nem javítható."
A kérdésem annyi lenne, hogy ez a hiba jelenleg is van? Lehet, hogy mivel hiába írok be jó jelszót a hiba miatt nem lehet feloldani a készüléket? Végleg téglásítottam a telóját a tulajnak vagy lehet csak ő emlékszik rosszul és más volt anno a jelszava mikor használta a telót? Érdekes, hogy hibás név vagy jelszó, de a név nem lehet hibás, hiszen az a mi fiók van hozzárendelve a telóhoz amit kiír a biztonsági rendszer. Igazából ki kell fizetnem ha tönkre vágtam de én még abban reménykedek, hogy a xiaomi mi account oldalán valahogy le lehet venni a lockolást. Van erre mód vagy emiatt a hiba miatt vége a telefonnak? -
zsolt501
nagyúr
válasz
wwenigma #16164 üzenetére
Bizony kezeli a hazai összes B verziót, telekom esetén már van B28 is, az LTE+ általában az LTE-A jelölése szokott lenni.
Jelenleg itt Szegeden eléggé elkezdtek fejleszteni a hálózatot, rengeteg helyen jelent meg új B3-as B1-es és B28-as hálózat, napokban itt ahol lakom rakták fel az új antennákat és megjelent a B20 mellett a B3 és a B28 is. -
Obyboy
Topikgazda
válasz
Mr Dini #16158 üzenetére
Tegnap feltettem a DCOSX-et.
Míg a beállításokat babráltam visszatettem a Gplay mentésből az appokat, majd bejelentkeztem az összesbe amelyik felhasználót kezel. Ezután reboot recoverybe, wipe cache és restart. Ilyen gyors rendszer indulását emlékeim szerint a Nokia3210 óta nem láttam. Villám gyors a boot.
Ma kezdődik az éles használat.
Van néhány fejlesztési (főleg feature) javaslatom, de nem akarom egyesével írogatni inkább majd összeszedem egy csokorba és úgy adom át.
Eddig villámgyorsnak és stabilnak érzem a rendszert.
Gratulálok hozzá!
Remélem napról-napra népesebb lesz az elégedett felhasználók tábora. -
RTG
tag
válasz
Mr Dini #16158 üzenetére
szia !
bocsi, h beleugatok, ( pláne, h lehet, h tévedek is :-) ) de nekem szinte minden custom romból hiányzik egy alap miui beállítás : az autostart kezelése, illetve az appok háttértevékenységeinek szabályozhatósága.
( agyrém, h a miui az általam "védett" appokat is hajlamos kilőni, a mindenféle egyéb androidok , meg minden kacatot futtani akarnak a háttérben)
pl mi a túrónak nekem két nyomtatási szolgáltatás ?? a világ legfölöslegesebb dolga. -
Hú, na ezt a feature requestet passzolom, ugyanis a grafikus designer vénám nem éppen erős, ezekhez meg rajzolni kéne pár overlayt. De lehet elcsenem a xiaomi féléket csendben. Mondjuk te vagy az első, aki visszasírja a Xiaomi féle AOD megoldást.
Általában az AOSP szokott a kedvelt lenni, mert az mutatja az értesítést is magát, szóval kicsit több az infó értéke, mint az "értesítésed jött".
-
Hát igen, azért a 10-es droidnak jelentősen kisebb az igénye minden tekintetben. Meg a MIUI optimalizációkat egy AOSP alapú rom soha nem fogja teljesen átvenni. Dolgozom egyébként a dolgon, pont a mai nap fejeztem be egy erős optimalizációbeli push-t a rendszeren. Egyelőre tesztelés alatt van, de jók a visszajelzések. Persze soha nem lesz olyan gyors egyik rom sem, mint a gyári A10 buildek. Nekem mondjuk nagyon nincs viszonyítási alapom, de használat közben nagyon nem éreztem azt, hogy lassú lenne. Az A12 tele van felesleges animációkkal, de ennyi.
A vantomkernelre váltás meg hamarosan megtörténik kisérleti jelleggel rom szinten is. Az elmúlt napokat azzal töltöttük, hogy bebootoljon egy saját, optimalizált builddel a telefon, úgy néz ki sikeres. Szóval kíváncsi vagyok hogy fog futni.
A hiányzik ez-azt esetleg kifejthetnéd, hátha fel tudom írni az ötletekhez.
-
Obyboy
Topikgazda
Off kérdés: feleségem MiA1-e megérett a cserére, mit javasoltok helyette 100k körül ha a fotózás és az üzemidő a lényeg?
Most a Realme GT master edition-nel szemezgetek.
Redmi K40s is tetszik de nem tudom mikor lesz kapható. -
duo
addikt
válasz
Mr Dini #16154 üzenetére
Szia! Jo kis cucc ez nagyon friss, tetszik. Viszont minden betöltő kepernyot mutat.
Azt gondolom ujabb miui-khoz kepest sokkal jobb, csak en egy kisebb régebbi es nagyon gyors romrol jövök. Meg megnezem úgyis hogy a legfrisebb Vantom kernellel.
Mg nem tikeletesen laktam be, mert hianyzik ez az, de amugy tetszik. Szép munka! -
Obyboy
Topikgazda
válasz
Mr Dini #16154 üzenetére
Igen tudom 0411-es build, le van töltve, ha földbe áll a derp akkor ez megy fel helyette. De ha a közeljövőben jön ki újabb akkor már azt teszem fel.
UI: Minden elismerésem a tiéd, hogy ROM fejlesztésbe kezdtél. Mindenkinek megfelelő ROM-ot fejleszteni = mission impossible.
-
válasz
Obyboy #16153 üzenetére
Már a legutolsó stabil build PE+ alapú és kint van egy jó ideje.
@duo
No igen, a Google cuccok. Én már annak örülök, ha működik az adott Google app, mert valami eszméletlen bugos az összes A12 alatt. Kb nincs is időm fejleszteni ténylegesen, mert a google nyűgjeit debuggolom folyamatosan. De bízom benne, hogy gyorsabb lesz nálad, az elején még nem szedi le a saját frissítéseit.
-
Obyboy
Topikgazda
Napokon belül rászánom én is magam, hogy feltegyem a DavinciCodeOS-t. Az A12-es Derp-re dirty feltettem az A12L Derp-et, nem állt földbe de érezhetően nem az igazi.
Mr Dini: mikorra tervezed a következő build-et kiadni? A PE+, Arrow vagy Derp feature-öket szívesebben használom mint a stock droid-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest