Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz bexinho23 #6490 üzenetére
amikor belépsz az app váltóba (ahol ki is tudod lőni őket) azon az app on hosszan nyomsz amit benn szeretnél tartani majd lelakatolod.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
manokaki
addikt
válasz bexinho23 #6510 üzenetére
nem elég a 2G-re állitás, repülö modba kell tenni egy pillanatra és akkor megnyitni a beállitás mikor visszarakod repülö modbol , kicsit előrébb irtak rola , illetve az összesitésben is van rá ötlen felül!
Én pl , beleraktam a párom vodás kártyáját , azzal sikerült rögtön és utána vissza a tmobilos kártyám bele...
Attila
-
R a y
senior tag
válasz bexinho23 #6665 üzenetére
Nekem augusztus óta fent van a clearplex. Én imádom nagyon szépen passzol, és illeszkedik. FP 10/10 vele.
Csak itt a fórumon vannak akik véres habzó szájjal tiltakoznak ellene, hogy milyen szar. Csak nem tudom, hogy miért.
Így néz ki:Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
addikt
válasz bexinho23 #7140 üzenetére
Ezt az alacsonyabb teljesítményű töltős töltést nem tudom ki találta ki, de manapság 2 max 3 évig tartanak meg egy telefont, addigra elavul a rendszer, kicsi lesz a memória, másik telefon jobban fog tetszeni, egy megint másik jobb képet fog csinálni, és addigra a barát/barátnő is fog venni újat ami megtetszik, és te is veszel majd.
Az akku pedig azt a 2 évet kibírja gyorstöltéssel is.
Még ha csökken is valamelyest a kapacitása akkor ott van a gyorstöltés.Persze este nem számít a töltés sebessége, de miért szórakoznál egy külön töltővel?
Láttál már élő embert akinek a gyorstöltés miatt lett kuka az akksija az első 2 évben?[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
válasz bexinho23 #7140 üzenetére
Nekem augusztus óta van fent a 9Tn és engem nagyon meggyőzött a clearplex. Ezután ha bármilyen telefonom is lesz, csak ezt fogom rárakni!
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
zsolt501
nagyúr
válasz bexinho23 #15651 üzenetére
Nem tudom a te készülékednél mi lehet a gond, de ott nagyon problémás lehet valami, nálam az ujjlenyomat érzékelő és az érintő felület is hibátlanul működik, a görgetés is tökéletesen akadás mentesen megy.
Nem lehet hogy valamilyen telepített alkalmazás befolyásolja az érintő felület működését, ráadásul nekem az akku időm is több lett az előző szoftverhez képest.
Lehet le kellene gyalulni a telefont, mintha szűz telepítés lenne és úgy kipróbálni.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
BandiHUN
veterán
válasz bexinho23 #15766 üzenetére
Nekem 2.5 év alatt 68% lett, de tényleg naponta töltöm, youtube, twitch órákig, böngészés, ilyesmi, az első 5% percek alatt lemegy, sőt elég gyors 90-ig is, aztán belassul a dolog, 7-8 óra sot megvan így. 20 alatt is jól bírja, és 3-4%-on is elmegy fél óra stream akár. De már lassan jön a csereakksi, mert érezhetően romlásnak indult, főleg ez az első 5% dolog. Szerencsére ittvolt a 11.11 eksün
Gyári töltővel töltöm, de az 1 amperessel se más bent a cégnél, csak lassabban megy tele. Szerintem kár izélni a lassú töltéssel, a teló mér hőfokot, fogyasztást, stb, pl. 35-40 fokos akksin be se kapcsol a gyorstöltés, monitorozom widgettel mindig.
Teljesen jófajta az akksi. A legtöbb akksira 300 ciklust adnak meg élettartamra. Nekem tuti megvan a duplája. És ígyse biztos, hogy rögtön cserélek majd, hisz hardcore is kibír egy napot/3 óra játékot, ha az kell, de az ritka. Örültem volna én ilyen akksinak, mint amit ez tud, pl. egy Mi A2 Lite-nél... az karcsú volt egy napra,újonnan is. Itt meg tényleg a játékon kívül minden pc-s dolgot ezen csinálok egész nap, keresés doksikat, rendelés, net, videó, zene, állandó egész nap wifi, bt, mobilnet, helymeghatározás, folyamatos okoskarkötő monitoring, stb, sose kapcsolok semmit le még éjjelre se, és AOD-t használok, igaz csak értesítésre, de ha olyan van, az is kint van egy óráig is pl. melóban, ha szerelek valamit épp és koszos vagyok.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Obyboy
Topikgazda
válasz bexinho23 #16010 üzenetére
Nekem akkor tűnt el a VoLTE ikon mikor két SIM volt a telefonban. Ettől függetlenül működött. Csörgesd meg pl a szolgáltatód központi számát, ha a hivásnaplóban ott lesz mellette a HD vagy a VoLTE felirat akkor működik.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Mr Dini
addikt
válasz bexinho23 #16297 üzenetére
Én már voltam fent. Engem elküldtek, annak ellenére, hogy az oldaluk még listázza az akksi cserét, felvilágosítottak, hogy a telefonhoz már nincs gyári akksijuk és utángyártottat szoktak venni, de akkor épp az se volt. Illetve mondták, hogy az is eléggé hit or miss kategória nekik is. Volt, ami nem igazán bírta a terhelést.
A legjobb ha vesz az ember egy nohon akksit szerintem és vagy beszereli magának, vagy a szervízben megoldják elvileg 5k-ért (csak garanciát nem vállalnak).
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Obyboy
Topikgazda
válasz bexinho23 #16307 üzenetére
Nem lebeszélni akarlak a samsungról de tőlük sem kell csodát várni ebben az árkategóriában ahol a Mi9T nyitott. Munkahelyemen a céges telók samsungok (A széria). Finomam szólva nem vágjuk hanyadt magunkat a szoftveres supporttól sem és pl a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó működésétől sem.
Feleségemnek pár hete vettünk egy Realme GT MasterEdition-t ez szerintem jelenleg ár/érték bajnok."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kelly416
veterán
válasz bexinho23 #16307 üzenetére
S20FE-re váltottam (csak közben volt még egy Poco F2 pro telóm is), nem bántam meg. Drágább, de out of the box használható, nincs miui (mi nem értettük meg egymást a miui-val), jók a képek, stb.
Ok, a virtuális közelségérzékelő gatya, de én a xiaomi telóknál is rendszeresen küzdöttem a közelségérzékelővel, azokhoz képest ez használhatóbb. Volt S9-em, meg sok más, amiben jó szenzor volt, azokat azért vissza sírom, de más bajom nincs a Samuval. És víz alatti videót is csináltam kisfiamról babaúszáson, éjjelente QI töltőn töltöm, amiket a 9Tpro nem tudott. -
kelly416
veterán
válasz bexinho23 #16310 üzenetére
Attól még a helyedben kihoztam volna az S22-t és akár 300 körül eladom. Az S20FE nem ér már annyit, hogy 140-ért elhozd, sokkal többért eladni nem tudnád, se az S22-ben van potenciál.
Vagy ha Neked nem számít a pénz, akkor hozd ki 201-ért és át is veszem Tőled ugyanannyiért.Ja? Hogy 240 körül mennek a bontatlanok a HA-n az S22-ből is? Akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz bexinho23 #16312 üzenetére
Ja? Még be is néztem? Mindegy, mert az én olvasatban az S21fe gatyabb mint az S20fe. Vagy legalábbis 1Ft-al nem ér többet nála.
Egyébként tényleg nem ér ennyit egy csúcs Samu sem, amennyiért arulják, de sok más gyártó telója sem ér annyit szerintem, amennyiért kigondolták.
-
ztoldy
senior tag
válasz bexinho23 #16492 üzenetére
Utángyártott van nekik az biztos, mert ezt korábban kérdeztem. Hogy garanciát vállalnak-e rá nem tudom, viszont az oldalon nem a Mi 9T-ről van leírás, erre legalább figyelhetnének...
Aliexpressen nézegetve vannak akkut 4-5000Ft körüli áron, nem tudom valaki rendelt-e már a fórumtársak közül, van-e tapasztalata valakinek?
https://www.refundo.hu/?ref=175161
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Witcher topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel