- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
válasz
justnow #10142 üzenetére
Igen, MiFlash-el kell visszarakni a gyári fastboot romot, mindent gyalul. Konkrétan olyan lesz, mintha akkor vennéd ki a telót a dobozból. A legnagyobb meló nálam a testreszabás volt, minden mást a Google fiókból visszaállít (névjegyek, sms, alkalmazások, wifi jelszavak, a fotók pedig a Google Photosban). A Xiaominak is van felhőszolgáltatása, elvileg abból is vissza lehet állítani a cuccokat, ha felszinkronizálod őket, de azt még nem használtam.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
justnow #1617 üzenetére
ROM-ot itt találod: [link]
How to update Android 10 from 9.8.8 => 9.8.15 (TWRP doesn't support /data storage decryption)
Copy zip file to USB OTG, no wipe needed..
or
via ADB at TWRP, no wipe needed..adb push xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip /storage
adb shell twrp install /storage/xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip -
walakyb
tag
válasz
justnow #1428 üzenetére
Egy kérdés, és egy tipp
A kérdés: a FORMAT DATA megvolt? MI8-on én azon csúsztam meg, hogy nem olvastam el rendesen a leírást, és wipe-ot nyomkodtam csak, meg a K.A. gombot, hogy nem akar megmaradni. Aztán amikor sikerült is értelmeznem a leírtakat, kb 2 perc alatt kész volt
A tipp pedig (sajna nem mondom 100%-ra a dolgot, majd okosabbak megerősítik/cáfolják), pont az MI8 kapcsán rémlik valami olyasmi, hogy a gyári rom ellenőrzi a a recovery-t, és ha nem az eredeti van fent, visszarakja azt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- Kutya topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest