Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andoneboy
tag
válasz Black&White #11517 üzenetére
Nagyon köszönöm, így menni fog, hétvégén nekiállok
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
andoneboy
tag
válasz Black&White #11515 üzenetére
Szia, nagyon szépen köszönöm a választ. Most már a mindenféle nyűg nélküliség iránya a vonzó (volt hogy teams hívás közbe dobott ki a teams, hogy nem megfelelő az eszköz, boltba is ciki, mikor nincs nálam semmi, csak a telefon és kidob a wallet hibával..) Egy picit szájbarágósabban le tudnád írni a menetét? Honnan mit töltsek le? Nézem az összefoglalót, de még így is kínai, sokat felejtettem Nagyon szépen köszönöm!
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
pvt.peter
őstag
válasz Black&White #11511 üzenetére
Egész konkrétan ez a topik foglalkozik az ilyen típusú dolgokkal, ha esetleg vki keresné
MagiskEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
andoneboy
tag
-
andoneboy
tag
válasz Black&White #11509 üzenetére
Köszönöm, szerencsére épp most lett meg a megoldás. Olvasgattam, és felraktam a Magisket (ez alapján), majd Zygisk és Shamiko Lsposed (ez alapján). Na ez még így nem működött, kell a Play Integrity Fix modul (innen), ezt aktiválva minden adat törlés a google play services, google play, és végül a walletnél (elvileg a sorrend is fontos), ezután egy restart és végre működik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
andoneboy
tag
válasz Black&White #11507 üzenetére
Megcsináltam, el is tűntette a kártyákat. Hozzáadásnál viszont feldobja:
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
andoneboy
tag
válasz Black&White #11505 üzenetére
Köszönöm szépen! Felraktam, egyelőre indításnál nem jön fel az üzenet, de a beállításoknál még ott van. Kipróbálni még nem tudom, de gyanítom, hogy így még nem jó. Más ötlet esetleg? Vagy mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
Toncos
tag
válasz Black&White #11498 üzenetére
Köszönöm!
Még nem raktam össze felyben a folyamatot (az itt meg a PicelOS-hez leírtakat). Ha sikerül meggyőződnöm, hogy a banki dolgok tuti működnek biztonsággal, akkor belevágok a dologba. -
psjani
csendes tag
válasz Black&White #11493 üzenetére
Lehetséges.
Köszi, kipróbálom ezt . -
NoNick
tag
válasz Black&White #11490 üzenetére
Köszi! Eddig jónak tűnik, tesztelem még.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Black&White #11323 üzenetére
Köszi. Valaki cserélt már beszédhangszórót?
Sajnos a tisztítás nem fültisztítóval már nem elég.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
crazyman
csendes tag
válasz Black&White #11323 üzenetére
Köszi a választ!
Én még megtartom, sajnos a mostani kínálatból nincs egy sem, ami megfogott... Illetve egy van: az új Sony Xperia 5 IV, az tetszik :-)
De csak azért elkölteni ~1000 EUR-t, hogy legyen egy újabb, kicsit gyorsabb, kicsit szebb... hát nem tudom.
Persze, ha teljesen elfogy a szoftveres támogatás, buhera vonalon is, akkor nem lesz más lehetőség... -
Oldmobil
aktív tag
válasz Black&White #11318 üzenetére
Köszönöm mindkét választ!
-
Atomgeszi
nagyúr
És ez az emag-os mennyire lehet gyári? [link]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
hzsolee
őstag
Számomra a Lehehe csalódás volt, a Nohon inkább...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
crazyman
csendes tag
válasz Black&White #11300 üzenetére
crdroid mennyire vált be?
Üzemidő, stabilitás? -
crazyman
csendes tag
válasz Black&White #11310 üzenetére
Illetve a Wichaya-nál a 8.x verzió is ajánlott, vagy azt inkább ne?
-
Oldmobil
aktív tag
válasz Black&White #11310 üzenetére
Ez tudja már a nagylátó lencsénél a helyes torzításkorrekciót?
-
alex devil
senior tag
-
HawerKing
őstag
válasz Black&White #11133 üzenetére
Hivatalosan mikor lesz?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
cyber86
őstag
válasz Black&White #11133 üzenetére
És jól működik? Jobb mint eu rom?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Black&White #11125 üzenetére
Itt mit kell érteni haptic alatt?
-
Zolás
addikt
válasz Black&White #11125 üzenetére
Nagyon gondolkozom egy Oneplus Nord2-ben, csak az android auto probléma tart vissza. Páran jelezték hogy nem akarja a csatlakozást, én meg nem akarok szívni miatta. Illetve a Samsung A52S még a másik gondolat, most 120k listaáron a telekomnál.
Xiaomit nem akarok, a MIUI rohadtul idegesít, nem akarok újabb 3 évet vele.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Kispósi
aktív tag
válasz Black&White #11108 üzenetére
Nem, de mindjárt rákeresek mi az
-
zacci
aktív tag
válasz Black&White #11051 üzenetére
Leraktam 2.4Ghz-re. Ig nincs baja a WiFi6-al es egyelore eleg neki a kisebb savszel is
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Black&White #11077 üzenetére
Köszönöm, feltettem.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
senior tag
válasz Black&White #11075 üzenetére
Értem, köszi. Ami furcsa hogy ott miért nincs fent.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
egykori
őstag
válasz Black&White #11067 üzenetére
Köszi a tanácsot, de mint írtam, akkucserével nem szeretnék foglalkozni (sem sk, sem szerviz). Ha odakerülne a sor, akkor bármennyire is szeretem az Mi9-est, lecserélem.
-
Sanyesz.
őstag
válasz Black&White #11055 üzenetére
Jogos, teljesen kiment a fejemből.
... és ez a frissítés már tetszik neki, legalábbis elindult a folyamat.Fel is ment
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
zacci
aktív tag
válasz Black&White #11048 üzenetére
Lenni kici kinai
De globallal is ezt csinalja. -
zacci
aktív tag
válasz Black&White #11040 üzenetére
Ugy nez ki bejott a 160Mhz off. Azota nem dobalta a net hibat. Viszont van erre egy kevesbe radikalis megoldas ? En sajnos nem talaltam semmi ertelmeset neten 8( Az AX200 teljesitmenye felezodott. Az ugyanis hasznalna a 160Mhz-et. Sajnos az AX3600ban nincs olyan opcio, hogy bizonyos eszkozoknel max. 80Mhz-et engedjen, vagy ugy lattassa magat, mintha csak max. 80Mhz-et tudna 8( Szoval valahogy a telo oldalarol kellene megoldani a problemat...
-
GAbre
veterán
válasz Black&White #11044 üzenetére
Nem csak a gyorsító tárè,de az szokás szerint nem használt.
De nem kéne ennek anélkül is mennie?Avatar
-
zacci
aktív tag
válasz Black&White #11040 üzenetére
Kikapcsolni csak ugy tudom (ax3600) ha direkte beallitom mondjul a 80Mhz-et. De akkor nem automatikus a savszel :(
Akkor meg az AX200-at fogom ezzel degradalni. Sebaj kiprobalom...
Thx -
adamfriday
senior tag
válasz Black&White #11026 üzenetére
Most végzett épp a telefon gyári töltőfeje + töltőpadhoz adott kábel kombó és nem dobálta el, most egyelőre így marad, kíváncsi vagyok a következő töltésre. A Baseus 30 wattos töltő + Baseus C-C kábel nálam kapufa.
-
adamfriday
senior tag
válasz Black&White #11021 üzenetére
Kétféle töltőfejjel (szintén Baseus) és háromféle kábellel teszteltem eddig, de ugyanazt produkálja, néhány percenként megszakad a gyorstöltés. Mezei 2A-s fejjel tölt stabilan, de persze 400mA körül. 😌
-
salieri.
őstag
válasz Black&White #11003 üzenetére
Nincs semmi más módja?Mert eléggé be lett már lakva a telefon.70k.Nem érzem, hogy különb lenne a mai csúcsmodell,hogy 4 szeres áron adják.
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
válasz Black&White #10999 üzenetére
Ennek a részletes leírását hol találom ?
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10987 üzenetére
.tgz ?
.zip ? -
shelbygt
tag
válasz Black&White #10983 üzenetére
Innen valamelyik rom jó.ha felmenne?https://xiaomirom.com/en/rom/mi-9-cepheus-europe-fastboot-recovery-rom/
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10983 üzenetére
Ennyire nem vágom de elvileg twrp sincs csak a gyári.
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10980 üzenetére
Szia
mi-globe.com_Xiaomi_Mi-FlashTool_20200314
Esetleg valaki Pesten nem tud segíteni rendberakni?Persze nem ingyen?![ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
válasz Black&White #10962 üzenetére
Ez az utólagos költség 400ft online otp bankkártyás fizetés esetén. Ha nem fizeted be 48 órán belül (vagy nem jól olvassák az email címed mondjuk) akkor 800 Ft-ot kell fizetni a postásnak. Nem gondolom, hogy ennek a 400 Ft költségnek el kéne bárkit tántorítani a külföldi rendeléstől.
Aláírás
-
Toncos
tag
válasz Black&White #10944 üzenetére
Szia!
Köszönöm gyors válaszod!
1. A "gyorstöltés" miatt nem raknék bele kétes minőségű akksit (bár az a gyári töltőfej nem egy vadállat), de alin van gyárinak mondott is, megnézegetem ezeket.
2. QFAMIXM, úgyhogy valódi Global.
3. Nem gyári ROM, és OTA-frissítéseket kap?!? Le vagyok maradva... Átgondolom, hogy a bootloader-nyitással meg minden mókolással nem csak egy pofont adok-e a kaksinak.Ilyen ROM-mókolásokat legutóbb Galaxy S Advance-on csináltam, utánanézek a dolgoknak (gyári/nem gyári vonalon is), de lehet, hogy láttok még itt kérdést tőlem. Köszi még egyszer!
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10945 üzenetére
adb
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10941 üzenetére
Powershell,és a Parancssor.
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10939 üzenetére
Intel laptop a telefont már felismeri.Fastboot ban van a telefon.de ezt dobaja mikor megpróbálom.C:\adb>fastboot flash vbmeta vbmeta.img
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. -
shelbygt
tag
válasz Black&White #10937 üzenetére
8.1 win- 10 en is próbáltam és nem megy fel a twrp.win 10 a telefont sem ismeri fel fastbootmodban?
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10935 üzenetére
És,hogy tudom visszarakni mert nem megy fel sehogysem a twrp.Ezt tettem fel Mi 9 EEA MIUI V12.5.2.0.RFAEUXM .
-
salieri.
őstag
válasz Black&White #10932 üzenetére
Igen,de abban nem volt optikai képstabilizátor.Kamera nem ugyanaz a minőség,mint a mix2s ben?
-
hzsolee
őstag
válasz Black&White #10922 üzenetére
Letöltöttem, de aztán nem találtam hogyan is kellene. Volt egy olyan,hogy "legújabb frissítés letöltése". Jobb híján ezt rányomtam. Utána sem voltak meg azok az alkalmazások elsőre de apránként aztán megjelentek 🙄 Ne kérdezd mitől 😁 Most megvan minden. Még kicsit nyektetem aztán csinálok egy gyári visszaállítást. Aztán ha akkor megint nem jó mehet rá amit ajánlottál. Most legalább már tudom hogyan kell. Igen... megjelent az az opció 👍
Szeretem a note-om, de kell az nfc és a qi töltés, meg a több memória is csábító. Kicsit furcsa pár dolog, de szerintem megbarátkozunk....😁A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz Black&White #10920 üzenetére
Áhá...tapicskolni😁 Köszönöm. Igazán gyors válasz volt e korai órán 👍
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz Black&White #10917 üzenetére
Letöltöttem, de hol tallózzam be? Nem találtam ilyen menűpontot...
Nem vagyok egy telefon guru...[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz Black&White #10917 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom. Ez hozzá való rom tutira?
Az idő nem számít, csak működjön.
-
cyber86
őstag
válasz Black&White #10913 üzenetére
Ha jól látom megvan a hiba. Valamiért az értesítést kikapcsolta.
De lehet hogy csinálok egy frt mert sajnos nem tökéletes valami pl ha facebookon nézek videókat elkezdi lejátszani és pár sec mulva az elejéről kezdi
[ Szerkesztve ]
-
lacika888
csendes tag
válasz Black&White #10901 üzenetére
Köszi, ha újra kell húzni, akkor lehet áttérek az EU:s ROM-ra
-
lacika888
csendes tag
válasz Black&White #10895 üzenetére
Igen
Erről:
miui_CEPHEUSGlobal_V12.0.5.0.QFAMIXM_392199c570_10.0.zip
Erre
miui_CEPHEUSGlobal_V12.5.1.0.RFAMIXM_54d23f235e_11.0.zip
Próbálom a frissítést.azt írja, hogy:
Frissítés ellenőrzése sikertelen
Sorry, flash to this stable version is not allowed -
batabe
senior tag
válasz Black&White #10883 üzenetére
és EU bétáról dirty flash EU stable-re? gyanítom inkább ne...
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
dilajoska1
őstag
válasz Black&White #10857 üzenetére
Akkor azok között van 10-es droid is? Azt nem néztem. Azért kíváncsi vagyok hogy a Miui 13 mivel jön. Bár ha maradna 11-en az se zavarna 🙂.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
DLucas
újonc
válasz Black&White #10824 üzenetére
Köszi, ez az sd maid bevált 5 gigát le tudtam pucolni az egyéb tartalomból, de nem jövök rá mi az a maradék 7giga.
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10802 üzenetére
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10799 üzenetére
Köszönöm
-
shelbygt
tag
válasz Black&White #10785 üzenetére
Helo tudsz ajánlani romot?
-
Sordoran
addikt
Köszi a linket, lehet beruházok én is rá. Bár jó lenne megnézni hogy milyen az akksi állapota (az hogy gyorsnak érzem a merülést egy dolog, lehet ez szoftveres dolog is, hogy valami meríti). Inkább beadnám valahova akksi cserére, és akkor már egyben a régi Mi A1-em bekapcsoló gombját is cseréltetném, bekapcsolni se tudom szegényt. (nagyon nehezen nyomódott be mikor visszakerült hozzám, aztán csontra merült egyszer és azóta nem tudtam bekapcsolni, pedig fel van töltve, csak nem érzékeli a gombot ) Ezzel az összes eddigi androidos készülékem meglenne, működőképesen.
Én időközben már váltottam, csak android vonalat még mellék ágon meg akarom hagyni, és erre tökéletes a Mi9 is.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
batabe
senior tag
és ez az akksi, amit linkeltél, valóban 4000 mah-s a gyári 3300-mal szemben?
hol cseréltetted ki? én nem nyúlnék hozzá...S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
senior tag
Nekem 2 éve van meg. Mindent tud amit kell, az akku uj korában se volt erőssége de így is tuti. Köszi a linket, ha jelentősen csökken a kapacitása akkor cserélem én is.
Nézegettem a most kapható készülékeket de ennek az ár érték arányához nagyon messze vannak. Persze tudnék választani de 200 eft és fölötte nem veszek telefont.
Remélem még sokáig jó lesz.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Laci.M
senior tag
válasz Black&White #10780 üzenetére
Curve alatt eddig is ment mindegy milyen banknál vagy. Én kukáztam is egyből a BB banki NFC fizetését. Azóta szuperül működik minden.
Aláírás
-
Courage2
csendes tag
válasz Black&White #10766 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
Stan76
csendes tag
válasz Black&White #10762 üzenetére
Igen de azok a fránya betűk. Ott ment el, hogy a V12.0.5.0.QFAEUXM nem megy fel, de a
V12.0.5.0.QFAMIXM már igen. Ezt először benéztem. -
Stan76
csendes tag
válasz Black&White #10756 üzenetére
Igen. Ezt mutatja MIUI-V12.0.4.0.QFAMIXM.
-
Stan76
csendes tag
válasz Black&White #10754 üzenetére
Köszi már próbáltam, de ez sem megy fel. Erre ezt írja:
couldnt verify. locks like current roms network carrier type is different from that in the recovery package please download the correct rom from miui forum -
racskobalazs
senior tag
válasz Black&White #10725 üzenetére
Köszi, esetleg olyan hely ahol be is rakják? Itthon nem mernék hozzányúlni.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Criminal017
őstag
válasz Black&White #10688 üzenetére
Ezek továbbra is feltételezések...
A Xiaominál csak az a biztos ami megtörtént, addig meg kár belemenni találgatásokba. -
pataig
tag
válasz Black&White #10683 üzenetére
3,2Gb-os a csomag...ehhez képest elég szűk az információ a részükről....
-
pataig
tag
válasz Black&White #10681 üzenetére
Változtattak valamin?
Feltette már valaki esetleg? -
Sweet Lou 6
addikt
válasz Black&White #10654 üzenetére
és adamfriday
Köszönöm, lehet az lesz. Az adb-s opciót pedig kipróbálom
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
n.gab
aktív tag
válasz Black&White #10625 üzenetére
Egyelőre csak a szerszámokra lenne szükségem.
Van egy betört kijelzős mi9-em. Abba jó az akkumulátor és arra gondoltam, hogy átrakom abból a mostaniba. -
n.gab
aktív tag
válasz Black&White #10623 üzenetére
Sziasztok!
Milyen szerszámok, kellékek kellenek akkumulátor cseréhez?
Létezik hozzá kész szett esetleg?[ Szerkesztve ]
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Black&White #10621 üzenetére
Ez remek hír... lassan az én akksim is megadja magát, azon kívül semmi bajom a telóval. Meg nem igazán találok alternatívát abban az árban, amibe ez fájt.
Egy linket tudnál adni, hogy pontosan honnan és milyet rendeltél?Csend a lelke mindennek!
-
novinyul
veterán
válasz Black&White #10597 üzenetére
Na ez király Remélem hogy jó is lesz.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
gthomma
senior tag
válasz Black&White #10552 üzenetére
De mire ???
Április biztonsági frissítés júliusban ..... ennyire nem törődik Európával a sáomi ?[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
válasz Black&White #10546 üzenetére
A telefonom dobozán szépe piros címkével a Global version látható míg a firmware EUX ....
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
egykori
őstag
válasz Black&White #10544 üzenetére
Mivel különösebb problémám nincs a telefon működésével, így nem siettetem a frissítést. Csak azért kérdeztem rá, mert nem ebben a sorrendben szoktuk megkapni az update-eket.
Egyébként, már régóta óvatos vagyok, ezért mindig megvárom, míg OTA-n be nem jelentkezik. Azért köszi a linket.
-
gthomma
senior tag
válasz Black&White #10544 üzenetére
Gondolom ez :
Mi 9 Global Stable Recovery V12.5.1.0.RFAMIXM 11.0 2.6 GB 2021-06-17
Nem megy fel EEA telefonra.Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
K4t4lin
újonc
válasz Black&White #10534 üzenetére
köszi szépen mindenkinek.
próbálkozom. Most épp ott akadtam el, hogy a laptopom nem ismeri fel a telefont... -
K4t4lin
újonc
válasz Black&White #10529 üzenetére
akkor ezt rontottam el hogy tudom helyrehozni? pc-n keresztül tudom telepíteni?
-
GAbre
veterán
válasz Black&White #10483 üzenetére
Nem mert nem találom hol van.
És elég idegesítő keresni úgy,hogy 5-10 másodpercenként külön be kell zárni ezt a hülye jelentés előreugró ablakot.[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
-
the radish
senior tag
válasz Black&White #10459 üzenetére
Köszi
-
shelbygt
tag
-
the radish
senior tag
válasz Black&White #10454 üzenetére
Tudnál linket küldeni, honnan rendelted?
-
dilajoska1
őstag
válasz Black&White #10456 üzenetére
Az nagyon jó! Gondolom jobban is bírja mint a gyári.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz Black&White #10454 üzenetére
Szia. Ez tuti bele fog férni? Mert tudtommal a Mi 9 Pro-nak. van 4000mAh-s akksija és annak valamivel vastagabb a háza.
-
pataig
tag
válasz Black&White #10448 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként van már aki ezt az eu stable-t (Miui 12.5, android 11) használja?
Amennyiben igen, akkor írhatna néhány gondolatot a tapasztalatairól. -
baitsee23
őstag
-
alex devil
senior tag
válasz Black&White #10402 üzenetére
Ja, bocs, le vagyok maradva. Nem tudtam, hogy Android verzióváltás is.
S23
-
Astery
senior tag
válasz Black&White #10395 üzenetére
Köszi. Fel is ment szépen.
-
the radish
senior tag
QI töltésre kíváncsi vagyok...
-
cyber86
őstag
OTA frissítéssel is fog jönni?
-
GAbre
veterán
válasz Black&White #10387 üzenetére
Linkeled?
Mellesleg kínából ilyesmit se biztos,hogy megéri vám miatt rendelni már gondolom.
*vámkezelés.
Olyan mind1.Igen,erre várok én,is,hogy rendelek 1 dolláros üvegfóliát.És azért nem sajnálnék még 0.3-at.
De eddig 3000Ft volt a kezelés.De még 500ft-ért se éri meg nagyon rendelni így már.
De sztem shopok árai is emelkedni fognak vmelyest.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest