- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
válasz
nobillgates #14919 üzenetére
Mi az a wowifi és hogy állítom be?
( ráolvastam és érdekel mert a külföldi házamban szar a telefon vétel külföldiként,de a net az jó ?) :)
-
togateam
senior tag
válasz
Zsoleszhun #14649 üzenetére
Köszi. Bocs de csak félévente járok ide.
-
togateam
senior tag
válasz
huliganboy #8171 üzenetére
Nem akartam hozzá szólni de az előző Samsung Galaxy s6-osom aktív használat mellet jó ha kihúzott 4 órát a végén,ez meg 30-at minden sallang nélkül. Szerintem ez kurva jó
. Nem értem a sírást.
-
togateam
senior tag
válasz
juve600 #8151 üzenetére
Köszi a választ.
Tegnap 4 órát szántam erre a műveletre,a létező minden opciót elvégeztem,3 fajta romot próbáltam ( mi8 romokat nem lite és egyéb),az eredmény mindig ugyan az volt mi logó 3 pötty fut alul és semmi más.
A kérdésem hogy a Flash után újra szüzen lesz a telefon? Mert ha igen akkor így maradTovább tart újra telepíteni és belépni minden programba mint amit ez a hiba ér nekem.
Igazából azért akartam romot váltani mert pc-re kötve nincs fotó előkép.
Szerk 6 pc-m van egyiken sincs -
togateam
senior tag
Szép napot.
Megpróbáltam romot váltani a telefonon,de nem akarja az igazságot,az EU rom csak MI logót és 3 pöttyöt mutat( 1 óra múlva is) ezt már elengedtem,a kérdésem az hogy hogy lehet visszazárni a bootloadert mert az ugye továbbra is unlock ( a leírásban nem szerepel hogyan kell illetve az sem hogy ez örökre szólna). Szerk: A globál simán vissza megy. -
togateam
senior tag
válasz
ShadowLac #7319 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Bocsánatot kérek hogy nem olvastam végig az egész témát de nekem van egy ilyen gondom, ( 5 pc-n néztem tehát ez nem számítógépes gond) az a gondom hogy nincs előnézeti két a kepékről , így elég nehéz kiválasztani azt amit keresek. Érdekes hogy egy panorámaképről van bélyegkép,de a többin miért nincs? Lehet hogy csak valami pipa,csuszka gondom van? Ha valaki tud erre választ azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest