Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Ez a nagy nehéz tégla hasonlat nem rossz, de legalább nem egy könnyű szappanosdoboz!

Én a problémát a túlkorm, erősödésében és a gumiknál érzek. Az elsőkerekes és az előrepakolt négykerekesek túlkormányozottak, csapkodják a farukat ha kell, ha nem. A sónedves aszfalton 30-50km/h tempónál tehetetlenül és kormányozhatatlanul csúszik az autó, mintha jégen menne. A mod leirása nem is említi, hogy a gumikhoz nyúltak volna, pedig ez nagyon hiányzik, mert így átbillentek a ló másik oldalára.
A DFGT-t felismeri a játék, de a pedálok csak félúttól kezdenek szuperálni, így baromi nehéz az izgága autókat irányítani. Árkádnál elmegy de itt és pláne a mod után bosszantó a dolog.
Összességében én több pontot adnék a játéknak, a mod után meg különösen lehet élvezni a Monte Carlo szerpentinjeit, annyira, hogy már a köridők is sokszor hidegen hagynak...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
B.Ricsike
őstag
Adtam neki egy esélyt... sok bizalmam nem volt benne, gondoltam, hátha kicsit talán élvezhető lesz.... hát a kis elvárásaim sem teljesültek, pedig feltettem ezt a fizika mod-ot is... ami a videókon "jól" fest, de valójában olyan, mintha a kocsi egy nagy nehéz tégla lenne....
Az pedig, hogy csak ugy simán átportolták konzolról.... inkább nem mondok semmit, bár ez zavar legkevésbé.
Egy szó mint száz, a fejlesztőknek az ujjait egyesével kellene eltördelni!
Hangok: 0
Grafika: 2
Fizika 1
Játékélmény: 210-es skálán mérve! Pedig nincsenek nagy elvárásaim 2012-ben. Legyen kicsit élethű a hangja, legyen autószerű a mozgása, és normálisan kidolgozott pályák legyenek nézőkkel és normálisan megrajzolt autókkal!
Miért olyan nehéz ezt megcsinálni?? Illetve miért nem csinálja meg senki? Az embereknek ennyire nem lenne igénye a minőségre?? Nem hiszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux felhasználók OFF topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)