Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Adtam neki egy esélyt... sok bizalmam nem volt benne, gondoltam, hátha kicsit talán élvezhető lesz.... hát a kis elvárásaim sem teljesültek, pedig feltettem ezt a fizika mod-ot is... ami a videókon "jól" fest, de valójában olyan, mintha a kocsi egy nagy nehéz tégla lenne....
Az pedig, hogy csak ugy simán átportolták konzolról.... inkább nem mondok semmit, bár ez zavar legkevésbé.
Egy szó mint száz, a fejlesztőknek az ujjait egyesével kellene eltördelni!
Hangok: 0
Grafika: 2
Fizika 1
Játékélmény: 210-es skálán mérve! Pedig nincsenek nagy elvárásaim 2012-ben. Legyen kicsit élethű a hangja, legyen autószerű a mozgása, és normálisan kidolgozott pályák legyenek nézőkkel és normálisan megrajzolt autókkal!
Miért olyan nehéz ezt megcsinálni?? Illetve miért nem csinálja meg senki? Az embereknek ennyire nem lenne igénye a minőségre?? Nem hiszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Chieftec Force 500W (CPS-500S)
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest