Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler
üzenetére
Árukapcsolás. Ez a dolgok rákfenéje mindenhol.
Ha köteles lennék használni, akkor egyetértenék, de te már előbb is kifejtetted, hogy nálad "elvi kérdések" ezek. Ilyen tekintetben oké, megértelek, de vitatkozni nem látom értelmét, mert nálam meg pont nem azok.
Hidd el, ha az Mplayert utólag lehetne megvenni, nem kéne a kutyának sem.
Ha a firefoxért 10 dollárt kéne fizetni, az kinek kéne?
WM-ben boldog-boldogtalan rakja fel a 3rd party mp3, meg movie-lejátszókat
WM-en szerintem teljesen más kategória, ahol én is meg tudom mondani, hogy a Pocket IE a nyomába sem ér az Operának pölö. Desktopon más a helyzet, nem látom a párhuzamot.
A Lightwave-es példánál nagyon is látom a különbséget. Pontosan arról van szó, hogy anno flottul ment Amigán egy scene mondjuk ezer poligonnal, ma a gigaramos gépen ugyanilyen flottul megy a 10millió is.
Viszont ha te nem akarod a 10 milliót kihasználni, akkor sem fog elindulni az Amigán. Itt ez a lényeg.
Szerinted ha lenne egy survey hogy akarod-e ha jobbklikkre azonnal megjelenne a menü, ha a win nem omolna össze pitiáner műveletek közben, ha a bootidő feleződhetne, stb-stb, hány ember mondaná, hogy "nem kell, jó ez így"?
Na most ez kb. olyan, mint a fizetésemelés vagy az ingyenpia. Ha felajánlják, akkor ki az, aki azt mondja, hogy nem kéri? Viszont szerintem a legtöbb ember kvázi leszarja, hogy a gépének 30 mp vagy 45 mp vagy 60 mp a bútideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest