- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler #42 üzenetére
Árukapcsolás. Ez a dolgok rákfenéje mindenhol.
Ha köteles lennék használni, akkor egyetértenék, de te már előbb is kifejtetted, hogy nálad "elvi kérdések" ezek. Ilyen tekintetben oké, megértelek, de vitatkozni nem látom értelmét, mert nálam meg pont nem azok.
Hidd el, ha az Mplayert utólag lehetne megvenni, nem kéne a kutyának sem.
Ha a firefoxért 10 dollárt kéne fizetni, az kinek kéne?
WM-ben boldog-boldogtalan rakja fel a 3rd party mp3, meg movie-lejátszókat
WM-en szerintem teljesen más kategória, ahol én is meg tudom mondani, hogy a Pocket IE a nyomába sem ér az Operának pölö. Desktopon más a helyzet, nem látom a párhuzamot.
A Lightwave-es példánál nagyon is látom a különbséget. Pontosan arról van szó, hogy anno flottul ment Amigán egy scene mondjuk ezer poligonnal, ma a gigaramos gépen ugyanilyen flottul megy a 10millió is.
Viszont ha te nem akarod a 10 milliót kihasználni, akkor sem fog elindulni az Amigán. Itt ez a lényeg.
Szerinted ha lenne egy survey hogy akarod-e ha jobbklikkre azonnal megjelenne a menü, ha a win nem omolna össze pitiáner műveletek közben, ha a bootidő feleződhetne, stb-stb, hány ember mondaná, hogy "nem kell, jó ez így"?
Na most ez kb. olyan, mint a fizetésemelés vagy az ingyenpia. Ha felajánlják, akkor ki az, aki azt mondja, hogy nem kéri? Viszont szerintem a legtöbb ember kvázi leszarja, hogy a gépének 30 mp vagy 45 mp vagy 60 mp a bútideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest