Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Az elejére inkább nem is reagálok a hozzászólásodnak csak a végére, mert nekem meg a Vista gyakorlatilag mindig megy... ha kikapcsolom a gépet akkor is csak sleep -elem amúgy meg néha ilyen 15 órákat is megy mert reggel bekapcsolom, netezgetek, játszok vagy akármi, aztán otthagyom mert elmegyek ebédelni meg ide-oda aztán este visszaülök és gépezgetek tovább.. És nem lasul be.
Stabilitás szempontjábol sincsen gáz... szinte még nem is fagyott meg olyan szinten a gépem, hogy az kezelhetetlenné vállt volna vagy ilyesmi.
Aztán, hogy mégiscsak válaszoljak a hozzászóláod elejére is, a mai MINIMUM 160GB -s vinyókkal szerintem teljesen mindegy, hogy a rendszer 2.5GB -s vagy 10GB -s. Ha valakinek egy (megint csak hangsúlyoznám) MINIMUM 160GB -s vinyón AZ a 7GB szabad hely kell, akkor megfontolandó egy nagyobb vinyó beszerzése.
Memória meg azért van, hogy egye és gyors legyen. Lehet hogy relative sokat eszik de én még SOHA nem futottam ki a fizikai memóriából Vista alatt (nekem 2GB van belőle ami ma már szintén viszonylag átlagosnak mondható).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Assetto Corsa Rally
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- XPEnology
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest