Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem hogy romlana a hangminőség az emuláció miatt. Nem csinál az semmit a mintákkal, csak továbbítja a HW felé; a progi ugyanazon a procin meg hangkártyán fut ám.
Esetleg meghallgattad már?Linux alatt NTFS : a gépem amióta megvan (ca. 3 év) így megy, és az otthoni is (még régebben), ilyen jellegű bajom sosem volt.
Azaz annyi, hogy Linuxra nincs NTFS defrag (vagy van, csak nem tudok róla?) így néha nekiengedek egy Hiren's bootot a gépnek@Degeczi : Persze ha profi fotós vagy, akkor a Lightroom neked alap, de én eddig teljesen jól elvagyok az UFraw-al, a szűrős képeimről le tudom szedni a zöld árnyalatot, expót utánaállítani, ilyesmik.
Persze majd nőni fognak az igényeim, de mire való a wine -
Vladi
nagyúr
Szerintem kezd a topik Linux abszolút kezdősre váltani. Aki komolyan gondolja, hogy Linuxozik, az jöjjön nevezett topikba és tegye fel kérdéseit. Ha csak a kifogás megy, akkor ne fárasszuk egymást.
Amúgy lenne pár ötletem audióra neked.
(#87) vamzi:
Húúú... igen. bacsis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Egy hétig ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dying Light Beast
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest