Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
Most hogy feltettem a Classic Start Menü alkalmazást, már egészen élhető lett számomra a win8. Így egszerűen kihagyom a start képet és kész. A start menüt egyébként a win7-ben megjelent taskbar óta kizárólag a vezérlőpult megnyitására, és a kikapcsolásra használom. Ami tetszik: kevesebb erőforrásigény, gyorsabb, nekem stabilitási gondjaim sem voltak eddig (Acer W500 tabletet frissítettem mivel ócsóér adták az upgrade verziót) Amitől falnak tudnék menni az az, hogy nem tudtak egy egységes valamit összehozni. Baromira idegesít (leaglábbis engem) hogy egyes dolgok Modern UI-s felületen állíthatók, mások meg desktop-os nézetben. Vagy legyen minden ilyen, vagy olyan, mert ez a felemásság olyan "fércelt" érzést kelt bennem. Amúgy egyébként maga a Modern UI-s beállítási nézetek jók, sőt a tableten ezerszer jobban kezelhetőek. Kis híja volt hogy nem vágtam földhöz, amikor a desktop módú felhasználói fiókok beállításainál közölte hogy márpedig user képet csak a gépházban a másik felületen cserélhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest