- ASUS notebook topic
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- 3DMark Vantage eredmények
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
Most hogy feltettem a Classic Start Menü alkalmazást, már egészen élhető lett számomra a win8. Így egszerűen kihagyom a start képet és kész. A start menüt egyébként a win7-ben megjelent taskbar óta kizárólag a vezérlőpult megnyitására, és a kikapcsolásra használom. Ami tetszik: kevesebb erőforrásigény, gyorsabb, nekem stabilitási gondjaim sem voltak eddig (Acer W500 tabletet frissítettem mivel ócsóér adták az upgrade verziót) Amitől falnak tudnék menni az az, hogy nem tudtak egy egységes valamit összehozni. Baromira idegesít (leaglábbis engem) hogy egyes dolgok Modern UI-s felületen állíthatók, mások meg desktop-os nézetben. Vagy legyen minden ilyen, vagy olyan, mert ez a felemásság olyan "fércelt" érzést kelt bennem. Amúgy egyébként maga a Modern UI-s beállítási nézetek jók, sőt a tableten ezerszer jobban kezelhetőek. Kis híja volt hogy nem vágtam földhöz, amikor a desktop módú felhasználói fiókok beállításainál közölte hogy márpedig user képet csak a gépházban a másik felületen cserélhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- További aktív témák...