- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
Most hogy feltettem a Classic Start Menü alkalmazást, már egészen élhető lett számomra a win8. Így egszerűen kihagyom a start képet és kész. A start menüt egyébként a win7-ben megjelent taskbar óta kizárólag a vezérlőpult megnyitására, és a kikapcsolásra használom. Ami tetszik: kevesebb erőforrásigény, gyorsabb, nekem stabilitási gondjaim sem voltak eddig (Acer W500 tabletet frissítettem mivel ócsóér adták az upgrade verziót) Amitől falnak tudnék menni az az, hogy nem tudtak egy egységes valamit összehozni. Baromira idegesít (leaglábbis engem) hogy egyes dolgok Modern UI-s felületen állíthatók, mások meg desktop-os nézetben. Vagy legyen minden ilyen, vagy olyan, mert ez a felemásság olyan "fércelt" érzést kelt bennem. Amúgy egyébként maga a Modern UI-s beállítási nézetek jók, sőt a tableten ezerszer jobban kezelhetőek. Kis híja volt hogy nem vágtam földhöz, amikor a desktop módú felhasználói fiókok beállításainál közölte hogy márpedig user képet csak a gépházban a másik felületen cserélhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest