Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
Most hogy feltettem a Classic Start Menü alkalmazást, már egészen élhető lett számomra a win8. Így egszerűen kihagyom a start képet és kész. A start menüt egyébként a win7-ben megjelent taskbar óta kizárólag a vezérlőpult megnyitására, és a kikapcsolásra használom. Ami tetszik: kevesebb erőforrásigény, gyorsabb, nekem stabilitási gondjaim sem voltak eddig (Acer W500 tabletet frissítettem mivel ócsóér adták az upgrade verziót) Amitől falnak tudnék menni az az, hogy nem tudtak egy egységes valamit összehozni. Baromira idegesít (leaglábbis engem) hogy egyes dolgok Modern UI-s felületen állíthatók, mások meg desktop-os nézetben. Vagy legyen minden ilyen, vagy olyan, mert ez a felemásság olyan "fércelt" érzést kelt bennem. Amúgy egyébként maga a Modern UI-s beállítási nézetek jók, sőt a tableten ezerszer jobban kezelhetőek. Kis híja volt hogy nem vágtam földhöz, amikor a desktop módú felhasználói fiókok beállításainál közölte hogy márpedig user képet csak a gépházban a másik felületen cserélhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest