Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
Most hogy feltettem a Classic Start Menü alkalmazást, már egészen élhető lett számomra a win8. Így egszerűen kihagyom a start képet és kész. A start menüt egyébként a win7-ben megjelent taskbar óta kizárólag a vezérlőpult megnyitására, és a kikapcsolásra használom. Ami tetszik: kevesebb erőforrásigény, gyorsabb, nekem stabilitási gondjaim sem voltak eddig (Acer W500 tabletet frissítettem mivel ócsóér adták az upgrade verziót) Amitől falnak tudnék menni az az, hogy nem tudtak egy egységes valamit összehozni. Baromira idegesít (leaglábbis engem) hogy egyes dolgok Modern UI-s felületen állíthatók, mások meg desktop-os nézetben. Vagy legyen minden ilyen, vagy olyan, mert ez a felemásság olyan "fércelt" érzést kelt bennem. Amúgy egyébként maga a Modern UI-s beállítási nézetek jók, sőt a tableten ezerszer jobban kezelhetőek. Kis híja volt hogy nem vágtam földhöz, amikor a desktop módú felhasználói fiókok beállításainál közölte hogy márpedig user képet csak a gépházban a másik felületen cserélhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest