Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
Dr.FantastiK #162 üzenetére
Nagyon jó. Még a 8 hoz sincs megfelelő támogatás... Így csak kicsinálják magukat...
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.FantastiK #151 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a többség utálja vagy sem a csempéket. Szerintem mindamellett, hogy rengeteg gyerekbetegségtől is szenved, amit idővel ki lehet nőni, ízléstelenül ronda is, ami már kevésbé korrigálható. Én mindenesetre a végsőkig maradok a Windows 7-nél, és ha minden kötél szakad, akkor újragondolom a dolgot. Addig meg magasról teszek a Microsoft minden termékére és szolgáltatására, főleg ahol ezt az okádék desingt erőltetik.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #149 üzenetére
Van értelme, nem össze vissza vannak. Talán a tagoltság nem a legjobb. De a te kedvedért:
Nem inkább ez a "PC-n ilyen meg olyan" a sablon szöveg?
Erre sokkal jobban ráillik "a nem akar kilógni a sorból", az egész megfogalmazás pontosan ilyen.
Ez a majd a "w9 learatja a kitaposott..." szöveg sem valami egyedi, ezeren leírták már itt.Kicsit tagoltam a kedvedért. Ha így sem érted, akkor keress fel valami szakembert, aki tud neked segíteni. A továbbiakban ugord át a hozzászólásaimat. Sokkal jobb lesz mindkettőnknek.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #139 üzenetére
Mindenki érti aki alkalmazza az értő olvasást és képes egy adott beszélgetést egységként kezelni. Nézd meg mire válaszoltam, hátha akkor helyére kerülnek a dolgok.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #51 üzenetére
Mondták már neked hogy ez a sok dupla vessző meg egyéb felesleges írásjel (hogy a helyesírásodba ne kössek bele) hányingerkeltő?
-
oO7
őstag
válasz
Dr.FantastiK #47 üzenetére
szerinted... tényleg csak úgy kíváncsiságból kérdezem... szóval szerinted a világ legnagyobb IT cége, akik ~20 éve 90%-os részesedéssel dominálják az ablakos windows-zal a PC piacot, gondol egyet mindenféle felmérés és kutatás és tanulmány nélkül, rajzol pár négyzetet és aztmondja, hogy akkor így fog kinézni az új Windows?
VAGY!!! VAGY!!! hosszú évek alatt iszonyatos mennyiségű különféle mérésekkel és használhatósági teszttel alátámasztva, felhasználók, fejlesztők, designerek, pszichológusok és még kitudja mennyi féle szakember bevonásával alkottak valamit, ami bár érezhetően gyökeresen különbözik minden eddigi rendszertől, viszont közel 100%-ig biztosak a sikerében...amúgy az ilyen statisztikák nem szoktak publikusak lenni... de csak úgy óvatosan megsúgum, hogy köze van hozzá a szinte minden MS termékben található "Customer Experience Improvement Program"-nak...
-
kukulec
őstag
válasz
Dr.FantastiK #47 üzenetére
tudom, hogy nem én vagyok a címzett, de nekem ahány középkorú vagy annál idősebb ismerősöm van, mind úgy használja, ahogy fel lett telepítve, és egyáltalán nem akarják tudni, hogy még miket lehet csinálni.
-
oO7
őstag
válasz
Dr.FantastiK #36 üzenetére
"mert nem azt kinalja a nepnek amit szeretnenek"
VAGY!!! VAGY!!! a nép az idióta mert a kutyát sem érdekli a testreszabhatóság az MS pedig ez alapján a statisztika alapján döntött úgy, hogy akkor inkább egy kicsit a saját kezébe veszi a dizájnkérdéseket és kevesebb szabadságot ad a fejlesztőknek és a felhasználóknak... így legalább van egy egyedi arculata a rendszernek, egy egyértelműen felismerhető felülete és konzisztenciát nyújtanak a felhasználóknak...
amúgy nem ocsmány (szerintem pl határozottan szép), hasznavehetetlennek meg végképp nem nevezném..."ingyen se kell senkinek" ?
ezt mire alapozod? mert a statisztikák nagyon mást mutatnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest