Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Direkt kiemeltem, hogy ami tényleg felhő. Ne az ilyen lóf.. cégekből indulj ki, ami felhőnek hirdeti magát, de sima tárhely szolgáltatónak is alacsony rendű. Egy Amazon vagy Microsoft nem csinál olyat, hogy egy weboldal frissítés alatt elvesznek az adataid, na meg ők jobban kiszolgálják a pármilliós szimultán lekérdezéseket, mint a NAS-od

A (komoly) bankok meg garanciát vállalnak a pénzedre.
-
alevan
őstag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget

Én is így voltam vele, de sajna amíg KPban volt a pénzem, mindig elköltöttem. Most, hogy bankban van, nagyon tudok spórolni, mert lusta vagyok kivenni belőle (a kisboltokban nincs kártyafizetési lehetőség a környéken .... hála az égnek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)