- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #13 üzenetére
Direkt kiemeltem, hogy ami tényleg felhő. Ne az ilyen lóf.. cégekből indulj ki, ami felhőnek hirdeti magát, de sima tárhely szolgáltatónak is alacsony rendű. Egy Amazon vagy Microsoft nem csinál olyat, hogy egy weboldal frissítés alatt elvesznek az adataid, na meg ők jobban kiszolgálják a pármilliós szimultán lekérdezéseket, mint a NAS-od
A (komoly) bankok meg garanciát vállalnak a pénzedre.
-
alevan
őstag
válasz
BlackSoft #13 üzenetére
Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
Én is így voltam vele, de sajna amíg KPban volt a pénzem, mindig elköltöttem. Most, hogy bankban van, nagyon tudok spórolni, mert lusta vagyok kivenni belőle (a kisboltokban nincs kártyafizetési lehetőség a környéken .... hála az égnek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest