- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #13 üzenetére
Direkt kiemeltem, hogy ami tényleg felhő. Ne az ilyen lóf.. cégekből indulj ki, ami felhőnek hirdeti magát, de sima tárhely szolgáltatónak is alacsony rendű. Egy Amazon vagy Microsoft nem csinál olyat, hogy egy weboldal frissítés alatt elvesznek az adataid, na meg ők jobban kiszolgálják a pármilliós szimultán lekérdezéseket, mint a NAS-od
A (komoly) bankok meg garanciát vállalnak a pénzedre.
-
alevan
őstag
válasz
BlackSoft #13 üzenetére
Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
Én is így voltam vele, de sajna amíg KPban volt a pénzem, mindig elköltöttem. Most, hogy bankban van, nagyon tudok spórolni, mert lusta vagyok kivenni belőle (a kisboltokban nincs kártyafizetési lehetőség a környéken .... hála az égnek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest