- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
CharlieDrop #41 üzenetére
Azért biztonsági mentésed legyen, mert egy ellopott/elhagyott laptop vagy elromlik, stb... ez persze nem muszáj SkyDrive legyen, csak egy lehetőség.
Skypeon én is csak Skypeot hívtam eddig, de amennyit én telefonálok, nekem megérné ez a 60 perc, ha majd rendesen tudok mobilt is hívni. Internet lefedettség szerencsére növekszik, és előbb-utóbb lesznek normális mobilnet tarifák is. Amúgy meg a Microsoft nem Magyarországi falukból indul ki, ahol telefon térerő is alig van, hanem városokból, ahol van kiépített infrastruktúra normálisan (bár ez utóbbi Budapest egyes részeire sem igaz...), és az úgynevezett fejlett országokból (és a többiek fejlettebb részeiből) ami azért már elég nagy piac, plusz ösztönző hatású a fejlesztésekre, mert sok szolgáltatás megy online felületre, nő az igény a világháló elérésére, ezáltal megéri majd mindenhova elvinni a kapcsolódási lehetőségeket.
Hidd el, nem felejti el a Microsoft az ingyenes Office megoldásokatNem hiába jár normális support a termékeihez, nem hiába segít bevezetésben, választásban, fejlesztésben. Nem véletlenül kínál plusz lehetőségeket. (Meg sem említve az olyan funkciókat, amiket az alternatívák nem kínálnak, de pl sok magánszemély vagy vállalat kihasznál(hat)).
Félig OFF:
Elgondolkodtam, hogy vajon hogy fognak reagálni a többiek az Office 365-re. Mert már a Home Premium is feladja a leckét, de a nagyvállalati megoldást kb akkor tudnák utolérni, ha létrehoznának egy céget/alapítványt ami ilyen szinten integrált Exchange, Sharepoint, Lync, Office, tárhely, Skype, stb alternatívát tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megvásárolható az Office 2013 végleges változata.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest