Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Azt értsd meg, hogy a Win8 nem elsősorban a desktop felhasználók miatt készül, hanem a mobil eszközök miatt. Az x86-nak leáldozóban, egyre kevesebb asztali gépet adnak el, a x86 architektúra piaca folyamatosan szűkül, míg a hordozható gépeké és az ARM processzoroké meg robbanásszerűen növekszik. Erre kellett egy versenyképes választ adniuk, és úgy tűnik sikerülni is fog. A Windows 8 tehát nem azért lesz jobb a 7-nél, mert mondjuk a Windows 3.1-es szoftvereidet is natívan tudja majd futtatni, hanem mert az asztali PC-től a tábláig midenen ugyanazzal a felülettel és működési elvvel futni fog. Ma már a számítógép nem csak egy az asztal alá leb_szott kockából áll, hanem egyre több embernek lesz egyre több hordozható eszköze is, és ha már az asztalin win van, akkor olyan táblát fog venni, amin szintén win van, és nem mondjuk iOS, vagy Android, amikkel egy átlagfelhasználónak f_szolnia kell, hogy összeszinkronizálja őket, meg az adatait, ésatöbbi. Talán nem túl nehéz belátni, hogy ez a jövő, ilyen irányban változnak a dolgok, és nem az az elsődleges szempont, hogy az eredeti Duke Nukemmel 2020-ban is tudjál játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
Mert a w7 nem megy a mostani tableteken. Ezért kell új OS. amúgy 3 évente kiadni 30k az nem olyan eszeveszetten nagy lehúzás. a vírusírtóért is kb annyit fizetsz. amúgy meg senki nem fog kiközösíteni ha ezt a 3 évet kihagyod új win nélkül, és majd beszállsz a 9nél...
(pl nem tudok olyan exclusive hw-t vagy sw-t ami csak w7-en megy és vistán nem)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Воланд
titán
Na de várjunk már ez minden 32bites oprendszernél így van (kivéve a memóriakezelést 32bites windows server alatt), ez nem az ms "hülyesége"...
De, pénzért. Az ms nem szeretetszolgálat, hanem egy multi, ami - bármily meglepő - a profitot tartja szem előtt.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Gomez86
őstag
A tablet nagy business rendesen be akarnak szállni. a maiakon is van os. csak nem windows. A hosszútávú lényeg az lenne hogy ha van három eszközöd (PC, tablet, telefon) azokon ugyanolyan (kinézetű) OS fusson, hogy jól érezd magad. Ez az alap koncepció. Ezért lesz új asztali/tablet win, és ezért ér csak 2012-ig a win pho7 élettartama.
Én ennek nem vagyok ellene. Onnan folytatom a böngészést ahol abbahagytam, az aknakereső mentéseimet átviszi mindhárom készülékre, és a levelezésem is kultúrált módon jelenik meg mindhármon.
Haladni kell a korral...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Воланд
titán
"És a 32-bites változat nyilván jó lesz a 64-bites konfigomra"
ööö wtf? Miről is beszélsz te most? Miért ne lenne jó?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
shteer
titán
csak nekem nem volt bajom a Vistával, Win7-tel? XP-t is használok a netbookon, de attól még elavultnak tartom
fejlesszék. az viszi előre a világot. legyen gyorsabb, szebb, kisebb hw-igénye, optimalizálja a fogyasztást...vagy járjunk gyalog, gyűjtögessünk és vadásszunk pusztakézzel
szerintem jónak tűnik..
-
zsigus
őstag
Ha megnézed a hírben is linkelt letöltési oldalt akkor találsz egy ilyet is a letölthető változatok között: Windows Developer Preview English, 32-bit (x86)
Szóval sztem lesz 32 bit-es változat is (a cikk végén is említve van a 32bit-es a rendszerkövetelmények között), mert ha nem lenne miért adnák ki a preview változatot? Dolgoztak vele feleslegesen?
A LIVE integrációnak nagyon nem örülök, lassan eljutunk oda, hogy már az op. rendszernél is folyamatos netkapcsolat kell ahhoz, hogy működjön (mint az Ubi próbálkozása a játékoknál, ami mellesleg nem jött be).
Sztem az x64-86 inkább x86-64 akarna lenni (x86 mint architektúra, a 64 mint 64 bit).
Ez már az itcafe-s hírnél is feltűnt, de nem szóltam.Egyébként arra leszek még kíváncsi, hogy a csempékhez hogyan fognak hozzáállni jelenlegi programok. Ha valaki próbálta, a telepített programok hogyan jelennek meg a csempék között?
És persze kíváncsi leszek majd a "böngészőháború" második menetére, mert ahogy látom az IE elég kiemelt helyen van a preview-ban.[ Szerkesztve ]
-
ZCoyote
őstag
"Arról nem is beszélve, hogy az újnak állítólag nem lesz 32-bites kompatibilitása, tehát kidobhatjuk a régi programjainkat (megint)."
Egyfolytában azt mondják, hogy ami Win7-en ment az menni fog a Win8-on is. Nem kell semmilyen programot kidobnod ami megy most a hetesen.
Romani ite domum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest