Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Azt értsd meg, hogy a Win8 nem elsősorban a desktop felhasználók miatt készül, hanem a mobil eszközök miatt. Az x86-nak leáldozóban, egyre kevesebb asztali gépet adnak el, a x86 architektúra piaca folyamatosan szűkül, míg a hordozható gépeké és az ARM processzoroké meg robbanásszerűen növekszik. Erre kellett egy versenyképes választ adniuk, és úgy tűnik sikerülni is fog. A Windows 8 tehát nem azért lesz jobb a 7-nél, mert mondjuk a Windows 3.1-es szoftvereidet is natívan tudja majd futtatni, hanem mert az asztali PC-től a tábláig midenen ugyanazzal a felülettel és működési elvvel futni fog. Ma már a számítógép nem csak egy az asztal alá leb_szott kockából áll, hanem egyre több embernek lesz egyre több hordozható eszköze is, és ha már az asztalin win van, akkor olyan táblát fog venni, amin szintén win van, és nem mondjuk iOS, vagy Android, amikkel egy átlagfelhasználónak f_szolnia kell, hogy összeszinkronizálja őket, meg az adatait, ésatöbbi. Talán nem túl nehéz belátni, hogy ez a jövő, ilyen irányban változnak a dolgok, és nem az az elsődleges szempont, hogy az eredeti Duke Nukemmel 2020-ban is tudjál játszani.
-
Gomez86
őstag
Mert a w7 nem megy a mostani tableteken. Ezért kell új OS. amúgy 3 évente kiadni 30k az nem olyan eszeveszetten nagy lehúzás. a vírusírtóért is kb annyit fizetsz. amúgy meg senki nem fog kiközösíteni ha ezt a 3 évet kihagyod új win nélkül, és majd beszállsz a 9nél...
(pl nem tudok olyan exclusive hw-t vagy sw-t ami csak w7-en megy és vistán nem)
-
-
Gomez86
őstag
A tablet nagy business rendesen be akarnak szállni. a maiakon is van os. csak nem windows. A hosszútávú lényeg az lenne hogy ha van három eszközöd (PC, tablet, telefon) azokon ugyanolyan (kinézetű) OS fusson, hogy jól érezd magad. Ez az alap koncepció. Ezért lesz új asztali/tablet win, és ezért ér csak 2012-ig a win pho7 élettartama.
Én ennek nem vagyok ellene. Onnan folytatom a böngészést ahol abbahagytam, az aknakereső mentéseimet átviszi mindhárom készülékre, és a levelezésem is kultúrált módon jelenik meg mindhármon.
Haladni kell a korral...
-
shteer
titán
csak nekem nem volt bajom a Vistával, Win7-tel?
XP-t is használok a netbookon, de attól még elavultnak tartom
fejlesszék. az viszi előre a világot. legyen gyorsabb, szebb, kisebb hw-igénye, optimalizálja a fogyasztást...vagy járjunk gyalog, gyűjtögessünk és vadásszunk pusztakézzel
-
zsigus
őstag
Ha megnézed a hírben is linkelt letöltési oldalt akkor találsz egy ilyet is a letölthető változatok között: Windows Developer Preview English, 32-bit (x86)
Szóval sztem lesz 32 bit-es változat is (a cikk végén is említve van a 32bit-es a rendszerkövetelmények között), mert ha nem lenne miért adnák ki a preview változatot? Dolgoztak vele feleslegesen?
A LIVE integrációnak nagyon nem örülök, lassan eljutunk oda, hogy már az op. rendszernél is folyamatos netkapcsolat kell ahhoz, hogy működjön (mint az Ubi próbálkozása a játékoknál, ami mellesleg nem jött be).
Sztem az x64-86 inkább x86-64 akarna lenni (x86 mint architektúra, a 64 mint 64 bit).
Ez már az itcafe-s hírnél is feltűnt, de nem szóltam.Egyébként arra leszek még kíváncsi, hogy a csempékhez hogyan fognak hozzáállni jelenlegi programok. Ha valaki próbálta, a telepített programok hogyan jelennek meg a csempék között?
És persze kíváncsi leszek majd a "böngészőháború" második menetére, mert ahogy látom az IE elég kiemelt helyen van a preview-ban. -
ZCoyote
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft tegnapi Build 2011 bemutatóján bemutatták a Windows operációs rendszer legújabb generációját, a Windows 8-at.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest