Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Akárhogy számolom, a világban található számítógépek számának (2008-ban volt 1 milliárd a desktopok száma, most olyan 1,2-1,5 milliárd között lehet) ha az egy százalékát veszem csak, akkor is 12 000 000 emberről van szó. Hát ba+, az tényleg semmi.
És az ilyen felmérésekben általában az elsődleges rendszerre kérdeznek rá, nyugodj bele, hogy úgy mint én (tehát második, harmadik rendszernek) még sokkal többen használnak nem Windows alapú rendszereket.
Tehát óvatos becsléssel is 20 millió emberre tehető, az aki szeretné a nem Windows rendszereket továbbra is használni.
Ja és ne felejtsük el, hogy a rengeteg általad windowsos gépként megjelölt eszköz használójának esélye sincs áttérni linuxra, vagy bármi másra, mert megköti a kezét a munkahely, vagy más licenc.
Tehát ez megint nem mérvadó.És itt nem arról van szó, hogy nincs jóval több win user, hanem arról, hogy ez demagógia, hogy a többi nem számít, és ez így jó ahogy van.
Ettől függetlenül én is elsődlegesen Win user vagyok, de nem örülnék egy ilyen kikapcsolhatatlan funkciónak az alaplapomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest