Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz moonman #88 üzenetére

Akárhogy számolom, a világban található számítógépek számának (2008-ban volt 1 milliárd a desktopok száma, most olyan 1,2-1,5 milliárd között lehet) ha az egy százalékát veszem csak, akkor is 12 000 000 emberről van szó. Hát ba+, az tényleg semmi. :U

És az ilyen felmérésekben általában az elsődleges rendszerre kérdeznek rá, nyugodj bele, hogy úgy mint én (tehát második, harmadik rendszernek) még sokkal többen használnak nem Windows alapú rendszereket. ;)

Tehát óvatos becsléssel is 20 millió emberre tehető, az aki szeretné a nem Windows rendszereket továbbra is használni. :(((

Ja és ne felejtsük el, hogy a rengeteg általad windowsos gépként megjelölt eszköz használójának esélye sincs áttérni linuxra, vagy bármi másra, mert megköti a kezét a munkahely, vagy más licenc. :(((
    Tehát ez megint nem mérvadó. :(

És itt nem arról van szó, hogy nincs jóval több win user, hanem arról, hogy ez demagógia, hogy a többi nem számít, és ez így jó ahogy van.

Ettől függetlenül én is elsődlegesen Win user vagyok, de nem örülnék egy ilyen kikapcsolhatatlan funkciónak az alaplapomban. :(

Új hozzászólás Aktív témák