Új hozzászólás Aktív témák

• edeleny

őstag

válasz hcl #452 üzenetére

Igyekeztem mindenből az újat feltenni, így BIOS-t is lefrissítettem.

Na, de hagy fárasszalak még titeket a szubjektív véleményemmel.

Kinek be jön a csempe kinek nem!!
    Grafika terén szerintem legalább 10 éves a visszalépés! Én nem tudom honnan szedték a színeket! Katasztrófa!

Nekem a Vista-ban egy dolog tetszett, a videós háttérkép. Tudom, hogy elméletileg egy szűk körnek, 140 000 Huf op. szánták, de akkor is az volt a legjobb dolog (DreamScene).
    Azt sem értem, ez miért nem került tovább a Win7-be, azt meg pláne nem, hogy ezt miért nem gondolták tovább??

Ha most nem idétlen csempéket (Angolul a japán Tőzsde hírei , hogy fel tudnak dobni mikor bekapcsolom a gépet, hát még a hír24 egy hete beégett hírei, csökken a benzin ára!)
    Tehát ha nem ezeket az idétlen csempéket, hanem egy mozgó háttér előtt animálódó ikonokat, áttetsző ablakokat nézegetnénk, a fanyalgók fele, az összes hiba ellenére szeretné a wINFOSNyócat!!

Ez a csempe tényleg szuper lehet egy tableten! Tuti, hogy ott tökéletes! Csak hát egy tablet Androiddal 50 000, Win8-al ugyan az 70 000! Ezt kevesen fogják választani. Elképzelésem sincs hogy lehetne ezt a csempés dolgot egy okostelefonon használni! A család ilyenjeit tutira a tűzbe hajítanám!
    Laptopon sincs értelme, ahol van billentyűzet és egér, PC-n meg.......

Elképzelem, mikor három FullHd monitor előtt ül a Júzer, mert lassan annyi már megszokott, és a jobbszélső tetején megjelenik az ablak: Koppintással válassza ki mit szeretne csinálni! Az egér meg a bal monitor bal szélén legalul van!!! Koppintással? Mivel? Csákánnyal?? ( innen csókoltatom a fordítót! Csákánnyal!!) (( koppingatom én azt a qrva monitort de b@xik az csinálni bár mit is!!!)))
    Az hogy feltettem az MKVToolnix-ot, és a csempéket telebaxta 20 darab levakarhatatlan CLi indítófájlal, ezáltal csak az indító *.exe-t nem találom, már csak hab a tortán.

Szóval, hogy ismét idézettel zárjam, ezúttal a kollégától: Jónak nem jó, de legalább sz@r!

És egy bónusz kérdés?
    legyen gyors az op:
    WinSxS mappa!! 6 giga, átlag 3 kb fájlokkal! (ki lehet számolni hány darab) Komolyan a szívatás, és a szándékos lassításon kívül, ez mire való????

Új hozzászólás Aktív témák