Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A lapot eleve úgy árulták 1001-es BIOS-al hogy WIN8 kompatibilis....."
Na jó, de ez már 8., meg hát ugye sok mindenre lehet sok mindent ráírni
Új bájosz meg sosem árt. Ha kijött újabb, tedd rá... Én sem gondoltam, hogy megjavul a céges laptop tőle.@BiP : Abban pont az volt a jó, hogy le lehetett tölteni külön.
@tomtyi : Sok ilyen újra nem rakott windóz nyöszörög az én környezetmben is, általában az a csoda, hogy mennek.
De mondjuk olyan is volt, hogy szobatársamnál (kollégium) alacsony volt a LAN elérés sebessége (de ilyen 10k), hálókártya driver, stb nem segített, újraraktuk, és whooaaaa. Mondjuk ez XP volt, régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest