Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nekem is első dolgom volt kikapcsolni a hot-corners-t, de úgy emlékszem, hogy amikor bent hagytam, (többször is telepítettem) akkor is eltűntette egy idő után.
Próbáld meg végigcsinálni a tutorialt, amiket javasol, hátha úgy leveszi.Tényleg, valahol olvastam, hogy ha valaki start menü programot használ, az ottani restart az nem a 8-asban bevezetett gyors, hanem a hagyományos. A gyors restartot a beúszó menükből lehet futtatni.
Tudja valaki, hogy lehet beállítani, hogy akár start menüből is a gyors restart menjen? Vagy esetleg parancsikonból? -
VIC20
őstag
válasz
Set-Comment™ #196 üzenetére
Köszi!
Én belátom. Kirakom majd teljes képernyőre. És visszakapcsolom a két sarkot, mert azt azonnal kikapcsoltam telepítés után. (Elvégre ez volt a 8.1-es egyik ,,naagy újdonsága".)
Azért vicces: ha az ember minél teljesebb desktop-élményt akar, akkor bejön egy
ablaknégyzet, ami kitakar mindent, eltüntetni meg csak úgy lehet, ha az ember visszakapcsolja az egyébként őt a munkájában zavaró ,,forró sarkokat". Milyen katyvasz ez már?! -
Set-Comment™
senior tag
válasz
#40553216 #195 üzenetére
Mar csak virkir hianyzik, egykis szaracsempezessel es teljes a kep.
VIC20: Rakd ki full screenbe a virtualgepet, bal fentre told az egeret es elojon a menu amit nagyon rad akar eroszakolni. Lassan belathatnad hogy virtualboxban kozel sem adja vissza azt az UX-ot amit megalmodtak.
-
törölt tag
Arról nem is beszélve, hogy a 8.1-ben már be lehet állítani, hogy a programindításon (és az esetleges ott ragadáson) kívül ne is lásd a metro-t. Akkor mi ez, ha nem visszakozás? Mert a népek azt nem vagy úgy akarják, ahogy az MS-nél egy agyament barom kitalálta. Végül is nem az MS a szolgáltató, aki a termékét el akarj adni, hanem a népek követelik az MS-től, hogy hadd vegyék már meg bármilyen szarjukat. Persze...
-
válasz
Kronos3000 #193 üzenetére
"amennyivel kevesebb drivert kell telepíteni,mint xp-n,vagy w7-en,még így is sokkal gyorsabb "
Még. Majd amikor olyan hw-re teszed, amit nem ismer alapból -
Kronos3000
senior tag
Három gépre is felraktam,igaz nem frissítéssel,hanem "tiszta" telepítéssel.Mindenki igénye a "W7" környezet,használhatóság volt.Három apró progival,start menü,asztalra boot,aero glass,widget,stb könnyen visszahozható,ránézésre laikusnak alig van különbség....amennyivel kevesebb drivert kell telepíteni,mint xp-n,vagy w7-en,még így is sokkal gyorsabb a telepítés.A háromból,egy 1155-ös,egy am3,és egy am3+-os gép volt,semmi problémába nem ütköztem.Jómagam is feltettem,nekem csupán annyi gondom akadt,hogy néhány régebbi "portable"progi nem indul el semmi szín alatt,pedig mindent megpróbáltam.Én használok linux-ot és win.-t is más-más célra,amíg bele nem ástam magam a problémák mélyére sok gondom akadt,de kiismertem őket mint egy házsártos feleséget,azóta tudom mit várhatok,kaphatok azóta vállalható az együtt élésünk.
-
asvald
senior tag
maradok a jó öreg win7nél még vagy 2 évig, ha majd kiforrott a leve a 8 akkor lehet cserélem
-
törölt tag
"Fejre lehet állni, de ez az új irány"
Nem. EZ csak azért van, mert az MS az asztali pc-k piacán szinte monopól helyzetben volt és van. Emiatt úgy gondolják, hogy a rengeteg ember és cég torkán le tudják nyomni ezt a rendszert. Csakhogy egyrészt az alternatíva, a W7 2020-ig kap támogatást, a Win8 csak a kieső XP-k terét nyeri el. És ilyen agyament skizofrén megoldást semelyik másik gyártó nem bírt magából kipréselni. Az Apple kicsit előbb kezdte a tapis cuccok gyártását, és már nagyjából a Win7 megjelenése idején beszéltek arról, hogy az asztali és a tapis rendszert közelítik egymáshoz. Az MS nyilván egy huszárvágással akarta megelőzni az Apple-t, mérhetetlenül innovatívnak tűnni, és átrugdosni a saját tapimobil platformájra is a júzereket. Hát, k.ra nem jött be semelyik. -
cucka
addikt
Egy metros alkalmazást úgy tudsz bezárni, ha "megfogod egérrel" a képernyő tetejénél, és lehúzod a képernyő aljára. Azt jól vetted észre, hogy nincs bezáró gomb, amire rá lehetne klikkelni.
Írtál már legalább 3 hozzászólást ugyanerről, töredék energia befektetésével akár utána is nézhettél volna. -
VIC20
őstag
,,A Start gomb pedig ott lakik a bal alsó sarokban."
Ott lakik persze. Aztán ha megnyomom, akkor előjön vagy a kezdőképernyő, vagy az alkalmazások listája (nálam az utóbbi, mert így állítottam be). Ott is marad (visszavisz az asztalra), amíg az egeret el nem mozdítom, mert akkor eltűnik.
Innentől (pl.) Gépházba bemegy, és onnan nincs (menüpont vagy gomb általi) visszaút. Ha pedig előjött a kedves pöckölgetős jótanács, akkor már aztán lehet nyomni bármit (Windows-gombot, vagy ctrl+esc-t), onnan visszamenni az asztalra akár, de azt a képernyőről le nem tudom vakarni, legyen az asztal, vagy metró, foglalja a képernyő jó részét. -
Tikakukac
titán
A vélemény és kijelentés között az a különbség, hogy egyik esetben hülyeséget írsz le, másik esetben szubjektív véleményt. Ez a nem mindegy.
A start menüt én is konkrétan már lesz@rom. De mikor már agyérgörcsöt kapok, mert valaki 1-es érdemjeggyel fejezte be a szoftver ergonómia tárgyat és utána nekem akarják megmagyarázni, hogy valójában nekem jó, hogy néha beflippel egy qrva menü meg eltűnik az ablak, na akkor el lehet húzni melegebb égtájakra, gondolok itt a kedves MS kijelentéseire.
-
válasz
Set-Comment™ #175 üzenetére
-
VIC20
őstag
válasz
Set-Comment™ #171 üzenetére
Nem lehet. Ott ragadt.
Mindegy, újraindítottam. -
VIC20
őstag
válasz
Set-Comment™ #169 üzenetére
Kipróbáltam a ctrl+esc-t. Nem tudom, hogy lehet, de most ott virít a képernyő bal oldalán ez a bazi nagy nyíl a ,,segítő", pöckölgetős szöveggel, asztalon, metrón, levakarhatatlanul...
-
VIC20
őstag
válasz
Set-Comment™ #167 üzenetére
,,Meg kene ismerni elobb az alapveto dolgokat windows alatt, utana fikazhatsz.
Ctrl+Esc mukodik immaron 19 eve"
Aha, a Microsoft meg évtizedek óta azt hajtogatja, hogy felejtsd el a billentyűzetet, mert itt a csodás grafikus felület. ,,Kovetkezetesseg egyes."
Szerintem azért a billetyűkombinációk túlnyomó többségben a grafikus oprendszerek esetén a munka segítésére, hatékonyabbá tételére valók, nem ezekkel vezéreljük a rendszert. Ebben a konkrét esetben egy nyomorult, beállításokat tartalmazó képernyőre nem tenni kilépés gombot...
-
Set-Comment™
senior tag
Virtual gep aztan visszaadja az UX-ot, ha meg nem ismersz alap billkombinaciokat es virtualizalsz az nem az OS hibaja.
Meg kene ismerni elobb az alapveto dolgokat windows alatt, utana fikazhatsz.
Ctrl+Esc mukodik immaron 19 eve
"A "nem tud" és a "nem akar" valami újdonságot mint a világ megváltásának végső eszközét egyből benyalni messze nem ugyanaz a kategória. Egy szakember sanszos, hogy az utóbbi." - Aero-t ugyanigy fikaztak a fotelguruk, most meg mindenki sirja vissza. Kovetkezetesseg egyes.
-
"Sok kritika érte a Microsoftot, amiért csempeméretből csak kettő volt, „kisebb” és „nagyobb”. Most ezt megtoldották újabb kettővel, és az eddig meglévőket is átnevezték, így lett belőlük: kicsi, közepes, széles és nagy."
Nekem itt vágtakDinamikus méretezés, 2013-ban?
Netán a 4 mérettel együtt?
A user háta meg tollas... -
VIC20
őstag
válasz
#40553216 #164 üzenetére
Na, felraktam virtuális gépnek csak, hogy megnézzem ezt a verziót is.
Sikerült eljutnom a ,,gépházba".
Hogyan jövök onnan vissza?Aszongya:
,,A kezdőképernyő elérése
Pöccintsen befelé a képernyő széléről, és koppintson a Start gombra.Tipp: Kezdje az ujjmozdulatot a képernyőn kívül."
Hogy mii?!
Hát az anyád pöckét pöccingessed, és kezdjed az ujjmozdulatot a...Nincs is Start gomb, amire ,,koppintani" kéne. Semmilyen gomb nincs.
A régi, bevált Ctrl+Alt+Del segít, előhozza a feladatkezelőt.
Ez lenne a híres fejlődés, meg felhasználó-barátság?! -
Tikakukac
titán
-
#TOTTI
őstag
Különben az sok szakembert minősít, ha nem tud lépést tartani a fejlődéssel, tart az újtól és nem tud azonnal idomulni, a változás mindig jó, az az aminek a legnagyobb a piaci értéke.
Más: pl.: az a kockaTV-s videó az a készítő szegénységi bizonyítványa. -
Matada2.3
veterán
Na ezzel a 8.1-el megérett a win 7 a lecserélésle.
-
törölt tag
Hogy on legyen, kipróbáltam a beépített Modern UI-s szkennelést, az általános iskolai bizonyítványomon... szerintem vállalható
Persze nem ragadtam meg az általánosban, de felesleges lenne a gimis, meg a többi papírt benyomni...
Más:
(#148) CoolBoy323: alátámasztandó, hogy csupán a régebbi AIDA64 számára ismeretlen a dolog ezen a néven, a másik gépemen is megnéztem, hogy pontosan mit ír, mik a támogatottak az X2 esetében.
-
trufa12
addikt
10. A Nyelvtannáci: aki a másik logikai érvelését sem fogadja el, ha abban előfordul egy vesszőhiba
Intelligenciámmal pedig semmi gond, az iq-m is 105 .) szóval azért elég. Attól hogy nem figyelek és elírok valamit, meg nem tagadom ettől függetlenül a magyar saját anyanyelvem nem volt az erősségem a suliba. (szégyen ) de ez van .
-
törölt tag
Nem azzal van gond, hogy igényes, hanem azzal, ha bunkó stílusban, és az összes hozzászólásában kötekedik. Persze ha egy Google keresést megereszt az ember, akkor kap pár választ: mindjárt Windows 8 témában, csak fikázza a rendszert. Na az ilyenekre mondják, hogy troll, meg amit itt egy másik kolléga jegyzet meg, konkretizálva, hogy annak is melyik típusa
-
hklk
csendes tag
válasz
#41133696 #150 üzenetére
Szerintem is jó lett a 8.1, de azért most kényszert nem érzek arra, hogy leváltsam a 7-est. Annyival nem jobb. Más.
// Másrészt, nem értem, hogy miért gond az, ha valaki igényesebb a magyar helyesírás tekintetében (is). Az máris troll... Amúgy meg az itcafe-ra akkor ezentúl hivatkozhatunk "budapestiek"-ként... "Újabb hír jelent meg Budapesten...." vagy "Budapest fórumán"...
-
törölt tag
"azokat a vásárlókat igen kellemetlenül érintheti, akiknek a 8.1 nem települ arra a gépre, amire a 8.0 még igen."
Nem szokásom védeni az MS-t vagy a Windowst, de elsőre megnéztem a saját lassan 6 éves, de újkorában is messze elmaradott képességű notebook-om procijának képességeit. A proci egy Intel Celeron M530-as. A Win 8.1 minden nyilvános és "titkolt" rendszerfeltételének megfelel. Akarhat valaki ennél régebbi technológiára telepíteni Win 8-at? -
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #148 üzenetére
Az LZCNT felett kellene lennie, tehát egy érv az újabb verzióra frissítés mellett.
(#149) tdk.112: Mint ahogyan az is, ha érdemben nem bír valaki a témához hozzászólni, akkor nem szól hozzá, pláne nem ennyi alkalommal. Persze hazánk a trollok terén nagyhatalom:
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #146 üzenetére
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #142 üzenetére
Nem Trial verziót használsz véletlen? Amúgy a procid ismeri...
-
Yeffy
veterán
válasz
#41133696 #134 üzenetére
Pontosan, ezen az offline fiókhoz való görcsös ragaszkodáson mindig elmosolyodom.
az te vagy, sokaknak - köztük nekem is - fontos az offline fiók (is). máshol meg használom az online-t.
látom, megint van a fórumban egy-kétnyelvtannáci. a létező leg ON-abb téma...
egy kérdés: valaki nem tudja, hogyan tudnék skypre-ra belépni? még egy évekkel ezelőtt regelt, nem e-mail címes, hanem sima nickneves fiókom van, ugye hetesen kiválóan megy, itt meg csak a hotmail fiókkal tudnék belépni rá, de azt meg nem használom, evidens módon.
sehol nem találok erre opciót.a témához: életemben nem használtam még win 8/8.1-et, most raktam fel először pár napja. egyelőre nagyon fura, szokni kell, de vannak benne jó dolgok, újítások.
sebesség sem rossz, bár én sata2-es vinyóra tettem fel, az ssd-n levő,belakott, egy éves win7-emet nem fogom szétbarmolni egy ismeretlen miatt.
érdekes rendszer, szokást igényel. otthonra szerintem egész használható, megszokás után, irodába/munkára egy kalap kaki egyelőre... meglátjuk, mi sül ki belőle, hogy sikerül "ráállnom". -
CoolBoy323
nagyúr
LAHF/SAHF utasítási sort én nem látok az AIDA-ban.
Ez gond lehet, ha arra vetemednék, hogy Win 8.1-et rakjak fel?
CPU típusa: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965
-
törölt tag
Azért a SkyDrive PRO kék színű ikonja az asztal értesítési területén megjelenik (amikor szükséges, és egyébként az Office 365 része), a sima fehér asztali kliens ami nem
-
törölt tag
válasz
sotetlovag97 #137 üzenetére
Persze.
(#138) Tamás88: azért is írtam, hogy időben kellett jelezni, így nekem 25 GB van, de a másik három fiók már együtt kapott csak 21 GB tárhelyet.
-
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Van egy Samu laposom, még van rá gari is.
Az lenne a kérdésem hogy ha 8.1-re frissítem akkor megmarad a gari? -
törölt tag
válasz
#41133696 #134 üzenetére
Annyit pontosítok, hogy: akinek megvásárolt Windows 7 rendszere van, és nem akar/ tud a váltásra költeni, ez nem nekik szólt. Az iménti poszt azokra vonatkozik, akik megvásárolt Windows 8.0/8.1 rendszert használnak.
Egyébként akik biztosra mennek, a legfontosabb adatokat egyszerre több felhőben is tárolhatják. A SkyDrive ahogyan a cikkben lévő képen is látszik, teljesen ingyenesen 25 GB tárhelyet nyújt, az egyetlen feltétel az volt, hogy az ember időben igényelje. Majdnem a fele az W8-cas SSD-m méretének. A Google Drive pedig másik 15 GB-ot. A Norton Zone pedig további 5+20 GB-ot.
-
törölt tag
Pontosan, ezen az offline fiókhoz való görcsös ragaszkodáson mindig elmosolyodom. Mindegyik világcég (Microsoft, Google, Apple, Symantec stb…) nyújt felhőszolgáltatást. Sőt Linuxos cégek is talán. Az ember eldönti, melyik céget választja, és ha már döntött, akkor bízzon már meg annyira a választottjában, hogy ne szívassa feleslegesen saját magát lokális fiókkal. Az egyik nagy érv a Windows 7-ről való váltás ügyében, az előddel szemben, hogy a Windows 8.0 és 8.1 esetén a böngészési előzmények, a megnyitott lapok, a különböző beállítások szinkronban vannak tartva, és ha másik ilyen korszerű MS OS-szel szerelt gépen lépünk be ilyen fiókkal, akkor ott is ugyanaz a környezet fog bennünket fogadni, mint az előző masinán, ahonnan átültünk.
-
#TOTTI
őstag
Kérdésem lenne! Hogy tudok belépni csak a posta alkalmazásba anélkül, hogy Microsoft fiókra váltanék, Win 8 alatt még teljesen jól működött függetlenül! Ha valaki tudja nagy segítség lenne, köszi.
Szerk: Nekem nagyon bejönnek a módosítások, gördülékenyebb lett a rendszer használata, Windows 7 nekem már kövületnek tűnik mellette.
-
Tikakukac
titán
Szerencsére szépen omlanak a notik 8.1 alatt, így ezt kivárjuk, nekem nincs idegzetem hozzá
Alakul amúgy, én szerintem néhány év és 10 mázsa 3rd party progi és szinte patent lesz.
Az érintőképernyős egységesített dologra ami miatt tényleg csak start gombot lehetett belökni, pedig a válaszom továbbra is: adok gépet, nem 1-2-t, és videóra fogom rögzíteni azt a szerencsétlenkedést amit levág valaki nem forgózsanéros gépen és aztán visszanézetem mindenkivel és ha pislantás nélkül azt mondja ez tök jó, akkor elbujdosok. Az oldalról berepülő menü pedig legutóbb majdnem egy monitoromba került, thx azért is.
-
nicu71
addikt
hát én nem értem mit szenvedtek.... lehet nálam rossz valami,vagy mittudomén,egyszerűen a perfekt működő 8ast lefrissitettem a piactérről 8.1-re és minden klappol továbbra is.Lehet én is idegbajt kapnék,ha lenne valami hiba,de még semmit nem találtam.
-
válasz
razorka777 #120 üzenetére
Te miért váltottál Android 4.3-ra?
-
RPZ
tag
Ugye milyen jó? Nyugodtan terjeszd az igét! Radikálisan és tömören foglalja össze a lényeget, a Win8 jelenség mottója is lehetne avantgárd megközelítésben. Rövid, mégis egy regénynyi információt rejt. Teljes zsenim megjelenik ebben a kis szösszenetben. Ha ez tetszett, akkor a témában alkotott fél oldalas hszemtől megőrülnél, amit legmélyebb sajnálatomra pár hónapja kimoderáltak mert annyira sokkoló volt
. (pmben szívesen elküldöm bármely érdeklődőnek
).
-
RPZ
tag
válasz
razorka777 #120 üzenetére
Hiába, amíg béget a birka, addig mindig le fogják nyomni a fost is a torkán. Ebből élnek az iparmágnások.
A következő stáció az lesz, hogy állítani fogja: tetszik neki a 8, annyira, hogy egyenesen ajánlani fogja másoknak! Ezzel az agymosás eléri célját és bezárul a kör.
Ez ma a világ, erre haladunk, nincs mit tenni. -
razorka777
veterán
A legjobb példa a haverom.Évekig használta a 7-et, majd rögtön váltott 8-ra.
Most szenved vele, a telefonját nem tudja rendesen felismertetni a géppel stb....
Kérdeztem akkor meg minek váltottál.
A válaszon nem kicsit lepődtem meg:Azért mert ez újabb és a 7 már elavult szar.
De mondom szenvedsz vele, a 7 meg tökéletes volt.
Nem baj, azt mondta, akkor is frissebb.
No komment. -
RPZ
tag
Igen. Fején találtad a szöget. Annyi értelme lehetne esetleg a váltásnak, hogy valamivel gyorsabban indul a rendszer. De ma már mindenkinek ssdje van, sokan hibernálják a pct, így is pont elég gyors az indulás Win7 alatt. Ergo: SEMMI ÉRTELME NINCS A WINDOWS 8 LÉTEZÉSÉNEK. TELJESEN ILLEGITIM.
Cserébe egy napi munkával, kiegészítő programok vadászatával talán be tudod lőni olyanra, hogy a Mocskot (Metrot) ki tudd kerülni benne. És akkor örülsz. De minek is?4 év alatt semmit nem tudtak megalkotni az elköltött dollármilliárdokból? Csak egy ilyen szemetet? Teljesen értelmetlen, semmiresejó szenny. Létezése illogikus.
Nyűgömben felraktam egy-két ablak-effekt programot a 7-re, hiszen a következő 4 évet is ezzel az oprendszerrel kell lehúznom. Amikor Xp-ről váltottam 7-re, akkor úgy éreztem, hogy a mennyország kapuin nyertem bebocsátást. Van egy olyan balsejtelmem, hogy ehhez hasonló kegyeleti állapotba ebben az évtizedben már nem fogok újra kerülni. A 7 szuperül meg lett oldva, mindenre jó, csak már unalmas, emellett bőven lenne hová fejlődni ergonómiai szempontból is. Biztosan meg lehetne alkotni egy olyan oprendszert, amitől mindenki eldobná az agyát. A mostani agymosós semmirekellő vonalat szépen fogják még erőltetni, szóval talán majd a jövő évtizedben alakulhat valami.
Nagyon nagy baj ez. Elmegyek hányni. Ti meg fogyasszátok egészséggel. -
twine
veterán
Nekem az élet,(irdatlan nagy házam volt-Corsair Graphite white- sokat cipeltem, és elegem lett,,közben megismertem az osx-et és a szoftvereit...etc..etc) és a véletlenek voltak amiért épp most váltottam Mac-re...
Nem azért ,mert megjelent a 8.1
Mondjuk úgy szerencsés voltam,,,mert valóban gondolkodtam, mi lesz velem, ha kiöregszik a 7 "alólam" -
trufa12
addikt
Nekem semmi bajom vele. Gyors, stabil, start menüt tettem bele. Semmi változást nem érzek (legalábbis lefelé nem ) fel meg annyi hogy picit gyorsabban bootol a gép mint 7 el ennyi .
-
pycur
tag
Én csak azt nem értem, hogy egyesek itt fújolnak, hogy szar meg minden. Oké, szerintem se lett a legjobb. Nem is tervezem használni, mert irodai munkára alkalmatlan, a bohóckodásból meg már kinőttem. De miért mondjátok hogy inkább vesztek mac ost? Senki sem kötelez arra, hogy a legújabbat használd. Én pl 2 évvel ezelőttig xp user voltam, és csak akkor váltottam win7-re mert az új gépemhez nem gyártottak már xp vezérlőket. De azt el tudtam érni hogy xp skint tegyek rá, és így az érzés legalább megmaradt.
Valaki aláírása szerint a win9-ben már nem lesz asztal, és szerintem akkor onnantól ihatnak is rá hidegvizet. Még az előtelepített eredeti 9-eseket is le fogják törölni az userek
Szerintem a csúcsot a win 2000 kinézettel érték el, onnantól kezdve csak HW zabáló rendszer lett belőle a sok csicsával. Win2000 követelménye? 200 mhz, 32mb ram....onnantól osenként majdnem hogy hatványozódik... XP csicsa, vista csicsa, win7 csicsa....na a win8 meg 'letisztult' fapados edition. De mit jelent a letisztult szó? Koszos lett volna az eddigi előző rendszer? Inkább csak a 3D domború árnyékolt dizájnt dobták ki az ablakon, amire előtte jó sokat költöttek....és nem került volna semmibe se ha a win 2000 dizájnját tartják meg eddig is. Talán akkor megmaradt volna a számítógépnek az a varázslatos érzése, hogy egy picit bele kell tanulni, megérteni mi hogy működik és akkor tudnák az emberek ésszel használni. Ehelyett csináltak belőle egy népterméket agyonbutított csicsamicsával és már az ovodások kezébe is ezt nyomják....nem kellett volna....így lett belőle sooook sok pénzük, cserébe elrontottak szinte mindenkit. Megérte? Nekik biztosan...Csak így lehet ugyanazt a terméket többször eladni. Más ruhába bújtatni és máris rá lehet mondani hogy új. Pedig nem egészen...és full ugyanazt csináljuk mindegyik verzióban. Ennyit tudok most hozzátenni. -
HAL-9000
tag
Arra valaki tud megoldást, hogy felfüggesztésből való visszatéréskor a notebook fullon pörgeti a ventilátort addig amíg újra nem indítom a képet? Sony Vaio gépről beszélünk
-
Az egyik szemem sír, a másik nevet. A tavalyi akciós (30 eurós) Win8-ra szépen rátelepült, egy Dell D630-as gépen. Jobban is tetszik. Csak azt a nyamvadt wi-fi kártyát ne lőné ki folyton (4965AGN), amire még a 8 alatt találtam jó drivert.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Dr. Romano #107 üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
-
zotyesz66
őstag
Én két gépre telepítettem otthon, mindkettő AMD alapú. A régebbi, DDR2-es konfigon előjött az a hiba, hogy leállításnál kikapcsolás helyett mindig újraindult, de ezt a gyorsindítás letiltásával (ezt a sima Win8-cal is eljátszotta) orvosolni tudtam, az újabb géppel ennyi gond sem volt. Stabil és gyors mindkettő. Mindkettő win8-ról frissült.
-
"Sorry to here about your problems with your brand new Microsoft Windows 8.1 operating system. Please look into our knowledge base while you're waiting on one of our support personnel's answer."
3 hét múlva.
"Thank you for contacting our support team. Unfortunately we cannot identify your problem. Could you send us your system details, ...."
3 hét múlva.
"Your support ticket has been marked as resolved due to 3 weeks of inactivity."
Vagy ez lesz, vagy az, hogy igazad van és tényleg olyan durva levelet írtál, hogy Steve Ballmer szégyenében nyugdíjba vonul.
-
-
kalap12
tag
Megírtam a levelem a microsoftnak, jó szaftos lett, nem teszik zsebre a rohadékok!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest