Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Set-Comment™ #370 üzenetére
De ha 3 gyártóból 2 esetén(Intel, AMD) meghal a rendszer az elvileg 8.1-re való driverek miatt, akkor lehet, hogy nem csak a gyártó a hibás, nem? Holott elvileg ez csak egy SP a Windows 8-hoz. Én eddig 3 gépre próbáltam felrakni: Inspiron 5737, Latitude E5530 és MBP 15" mid 2012, egyiken sem volt hibátlan és fagyás/kékhalál/fekete képernyőmentes a frissítés, és egyiken sem tökéletes a rendszer. Ez 3 különböző gyártó, elég friss hardverrel(2 Ivy, 1 Haswell), nem olcsóbb gépek, jó támogatással, és természetesen legális MSDNAA Windows. Szóval ha jól értem az MS tökéletes, hibátlan és überelhetetlen rendszert adott ki, de a Dell és az Apple, az AMD meg az Intel nem tudnak rendes drivert kiadni és ők a hibásak mindenért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Formula-1 humoros
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest