Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranat
csendes tag
Szerintem ez a Win 8, 8.1 totális visszalépés...
- Mért örüljek, hogy 4 alkalmazást tudok csak függőlegesen egymás mellé tenni, amikor már a Win 3.1-ben is akárhogyan pakolhattam ablakokat egymás mellé és nem csak 4-et
-Mért jó, hogy az egyik fajta programot csak összevissza huzogatással tudom bezárni, míg a normál programoknál X.
-Mért jó, hogy logikailag kétfajta program van, másképpen kell kezelni ezeket.
-Mért jó, hogy a 8.1-es "Startmenü" egy egész képernyős egérrel nehézkesen kezelhető igazából telefonfelületet pakol ki?
-Miért jó nekem, hogy a PC-t úgy kell kezelnem mint a telefonom? Az egyiket az ujjammal a másikat egérrel és billentyűzettel könnyű kezelni.
-Mért jó, hogy kapok egy asztali windows emulátort egy oprendszer áráért? (Ha jól érzékelem az asztal csak egy alkalmazás az új felületenAzt gondolom az MS lusta volt és le akarja nyomni a torkomon a telefonos-táblás oprendszerét PC-s oprendszerként. Ez nem PC-s oprendszer,
Még egy kérdés a végére:
Windows 8-at kaptam a vásárolt laptopomhoz. Win 8 Pro-t szertnék (azt lehet downgrade-lni.
) Mért kell megvennem a teljes win pro-t? (Felhívtam az MS ügyfélszolgálatát és ott mondták ezt...)
(A windows több funkciót tartalmazó kiadásának a megvásárlása elérhető a Rendszer menüből, de ez miért a teljes Win pro 8 ára?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Mért kell megvennem a teljes win pro-t? (Felhívtam az MS ügyfélszolgálatát és ott mondták ezt...)