Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
,,Ha jól érzékelem az asztal csak egy alkalmazás az új felületen"
Hát, ebben azért nem vagyok teljesen biztos. Valami lehet benne, de azért fura, hogy hiába húzom le az asztalt, és tartogatom ott, nem fordul át soha. (Az átlagos metrós programoknál így jelzi ugye, hogy tényleg be fogja zárni.) Szóval ezt nem lehet bezárni (így).
Egyébként nem biztos, hogy ez rossz irány lenne: végül is a Linuxokon is csak egy program az ablakkezelő, nem? (Ezért is van belőlük annyi.)
Vicces belegondolni: ha ugyanez a rendszer működne Windows alatt, mennyit élne a Metro? Szerintem már a megjelenés napján kijönne pár jobb alternatíva, ami lesöpörné az MS dédelgetett felületét.
Persze tudom, hogy sajnos ez a veszély nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Macrodroid
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő