- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rimuru
veterán
Ezzel mindenki így van, a linuxosok is. Ők is világ életükben ezeket használták amíg egyszer csak váltottak... - vannak olyan hardcore userek akik nem.
Ispy: ha az irasban egy szot se emlitett volna a linuxrol hanem arrol lenne szo hogy milyen jol megy rajta egy windows mondjuk kiherelve akkor is jott volna par ember aki megmondja hogy linux mennyivel jobb lenne, ugyan ott vagyunk..
Mind a ketto taborban ott vannak a megmondo emberek akik mindig osszekerulnek erdekes modon.
-
Ispy
nagyúr
Szerintem inkább az van, hogy a számítástechnika régen a szemüveges kövér geekek játszótere volt, ma meg a 65 éves keresztanyám aliexpressról rendelgeti a barbiebaba klónokat, meg babaruhákat. Szóval kinyílt a világ, elkerülhetetlenül felhígult a felhasználóbázis, csak éppen a tudás hiányzik hozzá, ezért is lehet ennyi elektromos szemetet eladni manapság.
Egyébként én sosem zárkóztam el a linuxtól, csak még sosem éreztem késztetést, hogy megnézzem, az idő haladtával pedig már attól is rosszul vagyok, ha winbe kell valamit babrálni, menjen, azt kész.
Hozzáteszem, hogy 10-zel én meg vagyok elégedve, a megjelenés óta ezt használom programozásra, napi 8-10 órában, sosem volt olyan érzésem, hogy elegem van belőle, hol egy linux, igaz egy 98 vagy vista után tényleg csak felfelé vezet az út, de szerintem a microsoft pont manapság érdemli meg a legkevésbé az ekézést, de aki nem így gondolja, az használjon inkább windows milleniumot, azt megtudja a titkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged