Új hozzászólás Aktív témák
-
Galiker
csendes tag
Sziasztok !
Pár hete járok ki Németországba, és nézegettem az eszközöket, amik megfelelnének az alábbi feltételeknek :
- Navigálás,
- német simkártya használat,
- mobilnet megosztás,
- filmnézés.A legfontosabb, hogy amíg a kollega vezet, ergó navigál a készülék, én gondtalanul tudjak netezni
, az már nagyon extra lenne, ha filmet is tudnék közben nézni, de ne legyünk telhetetlenek, valamint, ha kiszállunk és magunkkal visszük, akkor lehessen bármit megnézni a neten, és akár telefonálni is.
Mivel szeretem, ha van támogatottság egy termékhez, esetleg még magyarul is
, ezért a Wayteq-et néztem ki.
Mivel régebben informatikával foglalkoztam, de mára már lecsökkent az érdeklődésem a mezei felhasználói szintre, ezen a téren, ráadásul egy iphone-t használok, felvállalom, hogy segg hülye vagyok az androidhoz, azt mondták a régi nagykerben, ahol vásároltam, hogy a procija sebessége nem valami fényes, de mivel nekem egy komplex megoldás kellene, azért, mert nem kell 1000 féle kütyüt magammal cipelni, a szivargyújtó töltőről már nem is beszélve, gyakorlatilag, minden igényt kielégítene, kérdés, hogy van-e esetleg más termék, ami drágább.
Nekem csak navigálni kell valami, és netmegosztásra, még a dual sim sem annyira lényeg, mert itthon van mobilnetem, de kint nem árt venni valamit, mert nem annyira vészes az áruk, mint ha a magyart használom kint.
Valamint egy érdekes kérdés:
Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?
A segítséget előre is köszönöm, ha menetközben valami még eszembe jut írok !
Apropó : megnéztem a gyári autóstartóját, és furcsa egy kicsit, hogy elég széles, és az a baj, hogy eltakarja a hangerőszabályzó gombot, ha benne van.
Üdv:
Galiba
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest