Új hozzászólás Aktív témák

• Galiker

csendes tag

Sziasztok !

Pár hete járok ki Németországba, és nézegettem az eszközöket, amik megfelelnének az alábbi feltételeknek :

- Navigálás,
    - német simkártya használat,
    - mobilnet megosztás,
    - filmnézés.

A legfontosabb, hogy amíg a kollega vezet, ergó navigál a készülék, én gondtalanul tudjak netezni :), az már nagyon extra lenne, ha filmet is tudnék közben nézni, de ne legyünk telhetetlenek, valamint, ha kiszállunk és magunkkal visszük, akkor lehessen bármit megnézni a neten, és akár telefonálni is.

Mivel szeretem, ha van támogatottság egy termékhez, esetleg még magyarul is :), ezért a Wayteq-et néztem ki.

Mivel régebben informatikával foglalkoztam, de mára már lecsökkent az érdeklődésem a mezei felhasználói szintre, ezen a téren, ráadásul egy iphone-t használok, felvállalom, hogy segg hülye vagyok az androidhoz, azt mondták a régi nagykerben, ahol vásároltam, hogy a procija sebessége nem valami fényes, de mivel nekem egy komplex megoldás kellene, azért, mert nem kell 1000 féle kütyüt magammal cipelni, a szivargyújtó töltőről már nem is beszélve, gyakorlatilag, minden igényt kielégítene, kérdés, hogy van-e esetleg más termék, ami drágább.

Nekem csak navigálni kell valami, és netmegosztásra, még a dual sim sem annyira lényeg, mert itthon van mobilnetem, de kint nem árt venni valamit, mert nem annyira vészes az áruk, mint ha a magyart használom kint.

Valamint egy érdekes kérdés:

Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?

A segítséget előre is köszönöm, ha menetközben valami még eszembe jut írok !

Apropó : megnéztem a gyári autóstartóját, és furcsa egy kicsit, hogy elég széles, és az a baj, hogy eltakarja a hangerőszabályzó gombot, ha benne van.

Üdv:
    Galiba

Új hozzászólás Aktív témák