Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
"Kipróbálni nem lehet, mert erre nincs idejük meg trallala... (egyedül voltam az üzletben meg még további 2-3 munkatárs elszórtan fészbúkozott)"
...sajnos ezt én is tapasztaltam.
-Kipróbálnám
-Nem lehet.
-Ugye nem gondolja, hogy zsákbamacskát veszek, hiszen a bemutató készülékek között sincs kinn...
-Hát nem szoktuk kibontani
-Márpedig szépen kibontjuk, megtapizom, bekapcsolom, és megnézem a kijelzőt...Más:
Remekül dolgozik össze a TV-mmel. Sima USB kábelen a TV-m remekül, gyorsan, 2 meghajtónak felismerte a táblát, és a benne lévő micro SD-t.
Út közben kezdtem el a mai F1 futam felvételét nézni a táblán, majd itthon egyszerűen tudom folytatni a TV-men. Előző táblám nem épp volt barát ebben. Ha fel is tudta ismerni a TV-t, akkor olyan gyatra minőségben/sebességben adta át a TV-nek a tartalmat, hogy az akadt, szakadozott.
Jelenleg HD (mkv) videót zökkenésmentesen tudok nézni a TV-men a tábláról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest