- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Igen a 4.4.2 nél hibás az aksi visszajelzés, ezt már többször leírták itt a szakik.
Ezért tettem fel én is a 4.4.4. et ahol jó a kijelzés és még egy csomó mindenben hozott hibajavítást a 4.4.2 höz képest.
A wayteq fórumban megtalálod, mert a főoldalra még nem tették ki azt nem tudom miért, de egyébként hivatalos gyári frissítés ez is!!! Nekem az összes hibát orvosoltaMeg nem akadozik mint a 4.4.2.
-
Kese21
csendes tag
Pár hete felraktam a 4.4.2-t. A gyárit néha lomhának, akadozósnak éreztem, próba-cseresznye. Hatalmasat dobott a frissítés: gyorsabb programbetöltés, szinte akadásmentes az egész. Azonban egy héten belül már 2x is jelentkezett hasonló hiba: Először egy reggel ránéztem mi újság a nagyvilágban. Hisztizett, hogy 11%-on van, felraktam tölteni és félreraktam. Kicsit később böngészni szerettem volna, de a készülék nem reagált. Se ki se besenyő. Próbálkoztam a három gomb lenyomásának különböző variációival. Korábban egy ilyen esetet úgy oldottam meg, hogy usb-n összekötöttem telóval, az lemerítette, majd töltőre dugva már reagált, de most ez sem segített. Jóval később a három gombot egyszerre lenyomva kb 10 mp-ig előjött az android error képernyő. Felnyitott hasú emberke piros háromszöggel. 1-2 percre rá pedig már működött. Tegnap este a zenelejátszó makacsolta meg magát, de ettől függetlenül minden más ment, gondoltam egy restart megoldja. Mikor 1 perc után is még kikapcsolni akart gyanús volt, hogy NEM. Egész este töltőn volt, reggel megint nem kapcsolt be, majd szintén a három gomb, megint az error képernyő, és most megint van tabletem, csak éppen ugyanúgy le van merülve, mint tegnap este, mielőtt a töltőre dugtam volna. Kvázi, amikor a hibajelenség fellép, akkor mintha nem érzékelné, hogy csatlakoztatok hozzá valamit (se töltő, se usb). Esetleg hasonló tapasztalata volt-e már valakinek?
-
BOBAKILL
őstag
Mikor jön az 5.0 android a tabletre?
(félig komoly, félig komolytalan a kérdés) -
fausto
addikt
válasz
postanyulam #4396 üzenetére
Nem tudom, de a gyári billentyűzet helyett ajánlom a Swiftkey-t (ingyenes) vagy még inkább a Swype-ot (fizetős, de csak pár száz forint)
-
postanyulam
csendes tag
Sziasztok!
A 4.4.4-es romon nincs alapertelmezetten magyar gepelest segito szotar. Nem tudjatok veletlenul, hogyan lehetne telepiteni egy ilyet?
-
fausto
addikt
A ROM újrahúzás segített.
-
Clemi
veterán
Az vajon hardveres, vagy szoftveres hibát jelez, hogy ha megdörgölöm a kijelzőt (tisztítás miatt) akkor csinál egy ujraindulást? Ezt már nem először vettem észre, viszont ahogy lenni szokott, nem konzekvens az előfordulása.
-
kelzsoca
félisten
A tapasztalt problémákat Neked is azt ajánlom hogy egy külön papírra írd le, ezzel tudod segíteni a szerviz munkáját, sajnos volt már rá példa, hogy valaki leadott egy készüléket bizonyos hibával, majd a fórumon a szervizt szidta, mert azt a másik állítólagos hibát (amit egyébként nem jelzett!!) a szerviz nem javította ki (néma gyereknek ugye..)
-
fausto
addikt
válasz
kelzsoca #4391 üzenetére
Ettől függetlenül mindenképpen megy szervizbe, az akksija miatt és a kijelző is egy "foltban" világosabb. Meg akkor jelzem, hogy gyakran akad\fagy, hátha azzal is tudnak kezdeni valamit.
Csak jó lett volna, ha előtte tudok csinálni egy backup-ot, de úgy sincs rajta semmi égetően fontos. -
-
fausto
addikt
Most azzal lepett meg a tab, hogy magától kikapcsolt valamikor, azóta nem hajlandó bekapcsolni, csak bejön a Wayteq logó és pörög alatt a töltést jelző ikon. Lehet valamit csinálni anélkül, hogy mindent legyalulnék róla?
Egyébként jövő héten én is leadom szervizbe, van baj bele bőven. Azt szeretném megkérdezni, hogy a legújabb android (4.4.4) hivatalos? A Wayteq oldalán még mindig csak a 4.4.2 van fent, mint legfrissebb KitKat verzió. Ne ezen múljon a garancia, ha belekötnek, akkor inkább visszateszem valamelyiket régebbit.
-
Ace owner
addikt
Tud valaki adni egy elo telszamot elektrodokihoz amit ti is hivtatok? A jotallasi jegyen szereplo szamon csak uzenetet lehet hagyni.
-
Magnat
veterán
Szia,
Én amit eddig próbáltam ceruzát, sztem nem jók írásra... Mondjuk a Samsung-féle S pen v mi a szösz lehet, h igen, de ezek a kis labdacsok túl nagy részt kitakarnak és szinte félig vakon kell írni velük.. egy 1 dolláros meg egy itthon 4 ezer forintos cuccot próbáltam több tabon is - nekem írásra nem jöttek be.
-
GeSsH
csendes tag
Off: valaki fel tudná tölteni a régi JB-s palacsintás háttérképet?
-
GeSsH
csendes tag
Nekünk is 2 hét alatt cserélték az aksit, most jónak tűnik.
-
winben
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani a tablethez való ceruzát? Van valakinek tapasztalata, lehet írni normálisan a képernyőre egy kapacitív tollal?
-
rob210
nagyúr
Jelzem tegnap én is megkaptam a gépet.
kereken 14 nap.
Azaz pénteken leadtam 14 nappal ezelőtt, tegnap pénteken átvettem.
Akkumulátor csere volt és most mosoly van, mert a gyári időre visszaállt két film simán full fényerőn full hangon megy.
A gép sértetlenül került vissza hozzám.
Minden elismerésem. -
Én is megosztanám a szervizes tapasztalataimat:
A MM-ben vettem a tabom, oda is vittem vissza, gyors merülés volt a probléma.
Kicsivel több, mint 2 hét volt az átfutás, kaptam sms, hogy kész.
Akku csere volt, és volt még egy problémám, az egyik sarok erősen világított, azaz a háttérfény átjött.
Mindkettőt javították, az aksit cserélték.
Több, mint valószínű, az akku gyári hibás volt, mert most a legfrissebb kitkat mellett az én használati szokásaimmal (2-3 óra ebook, 1-2 óra böngészés és 1 óra filmnézés) két naponta kell tölteni ezt a csodát
Én ezt is vártam a pénzemért, és most már meg is kaptam. -
Suineg
senior tag
Milyen fóliát vegyek a kijelzőre? Strapabíró legyen, mert a gyári már elég karcos.
-
karzol32
csendes tag
Kedves mindenki. Visszakaptam a tabot a szervizből. Nekem is töltő IC csere volt. Nyíregyházáról postázva volt kemény 26 nap. Jónak tűnik! :-) Most tesztelem. Eddig három és fél óra kijelző idővel ment le 30%-ot! (69%on volt mikor megjött még nem töltöttem. ) Eddig 24 óra működéssel jónak tűnik! :-) Ha ilyen lesz tovább is nagyon boldog leszek. Sérülésmentesen jött vissza, talán 1-2 kisebb karccal több van a fólián. Lehet bízni a wayteq szervizben! :-)
-
atoth
aktív tag
Szerintem véleményes a dolog. A kapacitás csökkenése normális dolog. Intenzív használat, gyakori lemerítés-feltöltés esetén, gyorsabb a csökkenés. De bejátszhat pl. a környezet hőmérséklete is, magasabb hőmérsékleten a Li-ion akkumulátorok gyorsabban degradálódnak.
Az egyértelmű eset az, amikor az akku egyáltalán nem vesz fel töltést vagy perceken belül feltölt/lemerül. A 45 perc üzemidőt én nem fogadnám el a szerviz részéről (legalábbis vita nélkül), mint garanciális esetet.
De, ha nagyon zavar, akkor érdemes megpróbálni, végül is, mit veszíthetsz?Egyébként, tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy akku csere, ha már nem garanciális a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest