Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asd6274533
csendes tag
A Wayteq letöltési oldalán "karbantartást" végeznek. Elképzelhető, hogy egy frissítést pakolnak fel?
-
apeelme
addikt
válasz
zoltan6 #2997 üzenetére
Egy ilyen fórumon mindig azok gyártanak hsz-t akiknek problémájuk van...nem titok, nézz utána az arányoknak.
"és nem csak alkalmazás hibák" - csak azért ne adja ki a gyártó legfrissebb androidot mert az appok fejlesztői lusták és igénytelenek? fura gondolkodásod van...kiváncsi lennék a többi user ehhez mit szól...persze arra senkinek sincs esze hogy fogja magát és írjon az appok fejlesztőinek és bombázzák őket emilekkel...tipikus magyar mentalitás.
"töltési anomáliák" - olvasod a hsz-eket de afelett átugrottál hogy létezik egyetlen ilyen probléma amire már van megoldás, csak még nincs publikálva...
"netes usb-s stickek nem működnek" - 2db stick-ről van szó ami korábban ment most meg nem...érdekes...semmi több...nekem pl. az MF100-as stickem tökéletesen működik az új rendszeren.
Ezek alapján húzod le, és adsz tanácsot a WayteQ-nek hogy ezt még tesztelni kellett volna...grat!
-
zoltan6
addikt
válasz
apeelme #2996 üzenetére
engem nem annyira érint szerencsére,nekem windows-os tabletem van,páromnak vettem ezt a wayteq-et,neki meg szerintem bőven elég amire használja,főleg olvasás,csak olvasom a hozzászólásokat,és 10 hozzászólásból 8-9 arról szól hogy visszaáll 4.2-re a sok probléma miatt,és nem csak alkalmazás hibák,hanem töltési anomáliák,netes usb-s stickek nem működnek stb,nem fikázom örülök neki hogy kijött ilyen gyorsan rá a 4.4,de azért előtte nem ártott volna letesztelni,kipróbálni.
-
apeelme
addikt
válasz
zoltan6 #2994 üzenetére
Ha meg nem lenne 4.4 akkor meg azon sipítoznátok...itt van...egyetlen magyar cég aki ezzel/veletek törődik, és bevállalta, annak ellenére hogy nagyon friss és ez miatt több lehet a gond...ami idővel megoldódik!
Inkább szégyelld el magad hogy a köszönöm helyett csak fikázol...és verheted a fejedet a falba!
-
kelzsoca
félisten
válasz
vrobi.nyh #2992 üzenetére
Üdv!
Erről beszéltem feljebb, hogy a rendszer még eléggé friss, tehát az alkalmazás/játék fejlesztők még nem, vagy csak részben támogatják szoftverükben az új Android verziót, ez a komolyabb címeknél valószínűleg meg fog oldódni idővel, de lehet hogy lesz olyan alkalmazás, ami nem fog rendesen futni, vagy hibásan ezen verzió alatt.
(#2994) zoltan6
Azért ez így nem igaz, lásd ezen hozzászólás első részét.
-
zoltan6
addikt
istenem de jó hogy még nem raktam fel a páromnak a 4.4-et,olvasgatva a hozzászólásokat hogy mennyi probléma van vele,hogy lehet így kiadni valamit?ennyi hibával?
-
vrobi.nyh
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom a gyári 4.4.2 vel a Rayman Fiesta Runnak nagyon vízhangos lett a hangja a 4.2.2 vel tökéletes volt. Megkérhetek valaki hogy megnézné nála milyen a hangja ennek a játéknak .A kislányom játszik vele és így nagyon zavaró ezért ha nem lesz megoldás én is visszatérek a 4.2.2 re
-
fausto
addikt
Meglepődve olvasom, hogy a hivatalos 4.4 alatt milyen problémáitok vannak. Én még nem próbáltam, mert az RKitKat van fent, de mielőtt visszatértek a 4.2-re, nézzétek meg azt is, az eredeti V2-es szoftverhez képest sokkal gyorsabb, gördülékenyebb és a több felhasználós értesítést is jól kezeli!
Szívem szerint összehasonlítanám az RKitKat-et a hivatalos 4.4-gyel, de már olyan jól belaktam -
Kloss
őstag
Nálam nem volt hosszúéletű a 4.4. Sajnos Play áruházból telepítés közben újraindult egyszer-kétszer.
Inkább visszarakom a lassabb 4.2-őt. -
IpiBcsi
tag
válasz
Notalab #2986 üzenetére
Megjött a Wayteq válasza a mobilstickes problémámra:
"Nem biztosítható egy rendszerfrissítés esetén, hogy az minden tekintetben a korábbi rendszeren használt eszközökkel, szoftverekkel kompatibilis legyen. Így előfordulhat, hogy a korábbi rendszeren használt eszköz az új rendszeren nem használható. Sajnos ebben nem tudunk változást ígérni."
-
Notalab
tag
válasz
asd6274533 #2985 üzenetére
De "Tré-s" milyen stick?
Az én T-mobilos ZTE MF-195 stickemet nem nagyon akarja.
([link]) -
asd6274533
csendes tag
Nos az én tapasztalataim a készülékkel nagyjából egy hét után:
Cserélgetve 4.2 és 4.4 ROMokat akku kezelésben mintha 4.2 jobb lett volna. Legalábbis 4.2 megcsinálta, hogy egy éjszaka után még mindig azt írta, hogy feltöltve, 4.4 már nem, valamint hasonló használat mellett is hamarabb kért enni.
Stabilitásban is vannak még hibák, pl néha nem jön vissza készenlétből egyáltalán, olyankor csak a reset segít. Illetve pont most fordult elő, egy "system alkalmazás váratlanul leállt". (System mint system, nem más szerepel ott).
Összességében én 4.4 párti vagyok, tetszik az új ui. (Bárcsak a Google megcsinálta volna, hogy lehessen a quick settings részt szerkeszteni, mint pl a cm-ban)
Nekem egy Tré-s stickem van, azt simán felismerte.
-
IpiBcsi
tag
válasz
kelzsoca #2978 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos így sem működik. Feltelepítettem a PPP Widget-et, amikor beledugom a sticket megkérdezi, hogy minden csatlakoztatáskor induljon-e el. OK, majd szépen elvonul a háttérbe és nem lehet onnan előcsalogatni.
A Beállítások/mobilhálózatoknál továbbra is azt írja ki, hogy hiba történt a hálózatkeresésnél, de ha az automatikus hálózatkeresésre bökök, akkor meg kiírja, hogy regisztrálva a hálózaton. Az APN-t a Telenorhoz beállítottam, elmentettem, de aztán nem jön elő sehogyan sem, Írok a Wayteq-nek. -
SZATA
senior tag
Honnan tudok leszedni a géphez ADB drivert? A Helium Destop kapcsolódáshoz kellene. Hiába tettem fel a ROM updaterben lévőt, azzal nem látja.
Install Helium on your PC
Windows Users must also install Android drivers and restart.
To complete your Carbon installation, you must install the manufacturer provided "adb" drivers for your phone that allow it to connect to your PC.Köszi!
UI.: Meddig érdemes várni a KitKat frissítéssel, amíg a benne lévő hibákat javítják? Nem szeretném belakás után újra kezdeni az egészet.
-
postanyulam
csendes tag
Aki felrakta már a gyári 4.4-es romot, meg tudja mondani, hogy az akkukijelzést javítja-e a cucc?
-
kelzsoca
félisten
válasz
IpiBcsi #2972 üzenetére
Próbáld meg a modemet a PPP Widget-el is, hátha azzal működésre bírod.
-
Notalab
tag
válasz
kelzsoca #2976 üzenetére
Köszönöm kelzsoca! Értem, és tudom, hogy nem kötelező, inkább csak információ szerzésként és/vagy ajánlás kérésként érdeklődöm.
Pl. a telefonos fórumok (Advance) már szinte csak a szoftverek cserélgetéséről szól (ahhoz sem értek annyira) egy idő után.
Vajon van-e előnye itt -a 79qci-nél- az egyes KitKat verzióknak (a garancián túl). Gyorsabb, kevésbé terheli a rendszert, más kinézete van, stb... vagy tényleg ugyan azt tudja. Telefonoknál a "kipucolva van" kifejezést olvasom, meg a memória kezelést, laggolást, stb...
Tényleg csak az eltérésekre vagyok kíváncsi, már csak azért is mert ha egyforma a két rendszer, nem bajlódom vele. -
kelzsoca
félisten
válasz
Notalab #2974 üzenetére
Természetesen egyik rendszert sem kötelező használni, bárki maradhat, vagy éppen vissza is léphet 4.2.2 alá, ha a custom romot használod, addig nem él a jótállás a készülékre, ameddig ez a szoftver van fent, tehát szervizbe sem tudod így leadni, és az esetlegesen felmerülő kérdéseidre is maximum tőlünk kaphatsz választ.
-
air
nagyúr
válasz
asd6274533 #2968 üzenetére
Miért körülményes Titaniummal mindent újrarakni?
Egyébként Titaniummal a mentett alkalmazásaidból készíthető egy update.zip, amit CWM-ből lehet telepíteni, és első induláskor már fent van minden.
Remek alkalmazás az a TB, csak meg kell tanulni használni. -
Notalab
tag
válasz
IpiBcsi #2972 üzenetére
Az a jó ha nem kéri PIN kódot, csak úgy működik normálisan. Nekem a sticken egy idő után pirosról zöldre vált az állapot jelző led, és a hálózatnál az értesítési sávban (vagy minek hívják), megjelenik a T-mobile, de narancssárga szinűen és ennyi. Mondjuk szerintem ezek a tömeg stickek borzasztó minőségűek, ill. az ezen nyújtott szolgáltatás sem valami minőségi. Biztos jó sok Forintért lehetne megbízhatóbb minőséget szerezni.
Szakértők: Az RKitKat-ot érdemes/kell/ajánlott/ a hivatalos KitKat-ra "frissíteni", vagy erre csak a garancia érvényesítés miatt lehet rá szükség (majd, esetleg). Ergó: nem érdemes...
(vagy akár még jobb is a fórumtársak kezeinek gyümölcse) ? -
kelzsoca
félisten
válasz
IpiBcsi #2972 üzenetére
Jelezd nyugodtan az info@wayteq.eu email címre.
Ettől függetlenül egy új rendszernél mindig lehetnek problémák, sokszor a kedves Google fejleszt éppen ellenkező irányba, vagy bonyolít meg már jól megszokott,és egyszerű dolgot.
Tehát egy ennyire friss rendszernek vannak előnyei, és természetesen hátrányai is. -
Clemi
veterán
A HDMI kimenethez. 4.2 alatt úgy rémlik torzított a a képen, bár pontosan nem emlékszem, de a 4.4 alatt, ha 60 Hz-re állítom a kimentet, akkor összelapítja a képet, 50 Hz-en pedig szerintem teljesen jó. A két frekvencia között csak úgy vált igazából, ha előbb kikapcsolom a HDMI kimenetet a müben, és a Hz csere után vissza.
Mindezt csak azért, ha valakit érdekelne.
-
asd6274533
csendes tag
válasz
kelzsoca #2967 üzenetére
Gyári romokat cserélgetem, mivel viszonylag friss a készülék, ezért azt próbálgatom, hogy van-e valami, ami 4.2ben megy, és 4.4ben nem.
(Csak egy kicsit idegesítő, hogy ROM frissítésnél újra kell rakni az összes alkalmazást, még Titaniummal is körülményes)
AZért kérdeztem, mert a gyári ROM telepítésénél feljön egy wipe "ablak", és nem tudtam, hogy azt a recovery csinálja vagy valamiféle telepítő. Arra gondoltam, hogy ehhez kell a gyári recovery.
-
kelzsoca
félisten
-
asd6274533
csendes tag
Az a zseniális kérdésem lenne, hogy ha felteszem a CWMet, akkor ha új ROMot szeretnék feltenni, akkor vissza kell tennem a gyári recoveryt?
-
Suineg
senior tag
Köszönjük Kelzsoca! Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy itt a fórumon van valaki, aki a Wayteq-nál dolgozik, ami tök jó lenne, ha igazam lenne. De vajon ki az?
-
hjanos1
senior tag
-
Nerd
aktív tag
Az a baj, hogy ezek szerint nem mukodik az offline charging. Na most ha csontra lemerul a tablet, es nem tolt, akkor remelhetoleg a gyari toltorol kap annyi aramot, hogy be tud kapcsolni. Nem gyari/gyengebb toltovel meg valoszinu, hogy nem is lehet bekapcsolni igy. Ha meg nem pesti vagy akkor szivas harom hetet varni a tolto cserere, szoval erdemes odafigyelni, hogy milyen tartalek toltot vesz az ember...
-
expendables
aktív tag
Úgy tűnik,sikerült megoldanom a kitkat problémáit....
Visszaraktam a 4.2-t. -
Clemi
veterán
Itt lapul mellettem egy állványon a tablet készenléti állapotban. A szemem sarkából látom, hogy valami mozgás van a kijelzőjén. Odanézek, és a Wayteq logót látom a forgó kerékkel. Készenlétből magától csinált egy ujraindítást. Szerintetek?
Az én hibám, mert nem kapcsoltam még ki az automatikus alkalmazás frissítést, viszont lehúztam a rolót a bal oldalon, hogy megnézzem mi frissül. Rá koppintottam az alkalmazás nevére. Na azt nem kellett volna. A válasz csontmerevre fagyás, majd egy restart volt. Ezt csak tanulságnak! Ha frissít és letölt a play-ről, nem piszkálni, kezeket a magasba és egy lépést hátralépni a táblától!
A kikapcsolva nem tölt témához meg csak annyit, hogy a Nokiám se tölt kikapcsolva, ugyanis még ha én kapcsoltam is ki szándékosan, amint csatlakoztatom hozzá a töltőt, vagy az indukciós hátlappal ráteszem a töltő lapra, azonnal bekapcsol.
-
Suineg
senior tag
válasz
hjanos1 #2953 üzenetére
Ezzel amit írtál nincs semmi baj, tökéletesen egyetértek veled. Én a tapasztalatomat írtam le és remélhetőleg egy pár hónap múlva lesz rá hivatalosan is javítás, minden bizonnyal. Ha pedig a 4.2.2 rendszer tökéletes lenne, akkor most visszatérnék rá, de mivel az is bibis, ezért vártam ezt a KitKat-et olyan nagyon. Nem vagyok programozó, csak tesztelő.
-
hjanos1
senior tag
Akkor most egy kérdés azokhoz, akiknek nem tölt a KitKat kikapcsolva:
Miért nem lehet bekapcsolva a tablet, ha egyszer úgyis töltőn van? Nehogy lemerüljön?
Vannak tabletek, amik töltőn nem is kapcsolhatóak ki, hanem mindig bekapcsolnak - nem véletlenül.
Másrészt sok esetben a be-kikapcsolás sokkal több energiát fogyaszt, mint ha simán letennénk készenlétbe.
Az Androidnak elég jól működő, fejlett energiagazdálkodása van. Ha nem használod, akkor kapcsold ki rajta a wifit, bluetooth-t, meg a szinkronizációt és kapcsold ki a kijelzőt. Így a készenlétben - ha valamilyen pocsékul megírt app nem tartja ébren - megközelítőleg annyit fogyaszt, mintha nem lenne bekapcsolva. -
IpiBcsi
tag
Sziasztok! Felraktam és belaktam a Kitkat-et. Két problémába ütköztem:
Az egyik, a már említett kikapcsolt állapotban való nem-töltés. A töltő csatlakoztatásakor megjelent az animált akku jelzés, majd néhány óra múlva töltőről lehúzva és bekapcsolva ugyanannyit mutatott, mint előtte. Bekapcsolva tölt rendesen.
A másik, hogy a Huawei E173-as mobil internet sticket, ami a 4.2-n kiválóan működött, most nem tudom működésre bírni. -
apeelme
addikt
Akkor az utolsó figyelmeztetés hogy használd a Szerkesztés gombot! Nem veszed észre hogy teleszemeteled a topicot?
Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
-
Suineg
senior tag
Viszont a szerviz által javított hangproblémám újra elő akar jönni, mert néha recseg a hangszóró!
Felhasználóváltásnál és hangerő szabályozásnál, meg a múltkor valami youtube videónál is. Kezd az idegeimre menni ez tab, pedig nagyon szeretem. -
Suineg
senior tag
A kijelzővel kapcsolatos gondom, mármint, hogy nyomkodva foltosodik, elillant, mert a Media Markt-ban megnyomkodtam egy vadi újat, és az is foltosodik, bár kicsit jobban meg kellett nyomnom. Mondjuk az enyém már volt szétszedve szerviz által.
-
Suineg
senior tag
válasz
magyar1997 #2944 üzenetére
Nekem is azt jelezte, kikapcsolt állapotban. Ezért nem értem én sem. De még most is 21%-ot jelez, pedig azóta megint használtam. Neked azóta változott a kijelzett érték?
-
Fulike70
csendes tag
Üdv.!
Szoftverfrissítés közben"meghalt" a tab. Lehet, hogy kicsit korábban engedtem el a gombokat, mert
maga a folyamat el sem indult.
Azóta nem tudom bekapcsolni, nem reagál semmire. / tölteni talán tölt../
Sajnos már nem garanciális.
Tud esetleg valaki megoldást a szerviz helyett?u.i.: a tab 70w-s, a saját fórum azonban kicsi halott...
-
kelzsoca
félisten
(#2938) magyar1997
(#2939) Suineg2013-as vagy 2014-es a tablet?
-
hjanos1
senior tag
(#2938) magyar1997:
(#2939) Suineg:
2013-as vagy 2014-es a gép? -
-
hjanos1
senior tag
Akinek nem tölt kikapcsolt állapotban a tablet:
Módosítottátok a 79tweaks-el a tárhelyet? -
-
Suineg
senior tag
No 2 bajom van ezzel a kitKat-el, ha tud valaki, segíthet.
Nem értem, hogy kevés akkuszinttel felteszem ma 10-kor kikapcsolt állapotban töltőre, és du 15 órakor bekapcsolás után azt írja akkuszint: 21% ?!A másik, hogy a Play-ból bizonyos alkalmazásra (gyártói: pl.: PayPal saját app-ja) azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel a rendszerrel, és le sem lehet tölteni. ?!
Köszönöm ha valaki segít...
-
air
nagyúr
válasz
expendables #2930 üzenetére
Ez csak kerülő megoldás.
-
ajani
aktív tag
Hihetetlen hisztis ez a fórum...
-
magyar1997
tag
válasz
kelzsoca #2924 üzenetére
A wayteq oldalán leírtak szerint végeztem el a frissítést. Teljesen rendben ment minden. Most bekapcsolt állapotban töltöm, és így tölti. Az érdekes az, hogy kikapcsoltam a tabot, töltőt bedugtam és azt jelezte az akku ikon, hogy teljesen fel van töltve, de bekapcsolt állapotban meg 8%- ot jelzett.
-
apeelme
addikt
Tipikus...ez egyértelműen user error...ugyanis nem a leírás szerint végezted a hátmosást! Fail!
(#2923) Clemi:
- Ugyanezeket mondtad RKitKat felrakása után pár órával/nappal/héttel...
"Ami örvendetes új menüpont, az a beállításoknál a Launcher választás egyszerűsítése a Főoldal menüpont megjelenésével." - gyári AOSP funkció...csak eddig nem vetted észre...RKitKat-nél is szerepel ha a gyári launcher-en kívül telepítesz másikat is
"Az adathasználatnál részletesen felsorolja melyik program mennyit használt" - Eddig is volt...sőt 4.2 alatt is
"Az akkumulátor használatnál mintha ugyancsak láttam volna még tegnap a programok felsorolását" - Eddig is volt.
"Tök jó az új Launcher 3 design, de a testre szabhatósága nem kényezteti el a felhasználókat" - Senki nem mondta hogy egy Nova, vagy Apex szintű launchert kapsz a gyári rendszerrel...és soha nem is volt testreszabható egy gyári AOSP launcher.
"Ez a helymeghatározás működése internetes adatok felhasználásával miért nem működik egyik 4.4.2-ben sem?" - Kérdezd Google-t, lásd fent -
kelzsoca
félisten
válasz
magyar1997 #2921 üzenetére
Milyen módon tetted fel a frissítést?
-
Clemi
veterán
Nálam is megtörtént erre most elemezett 4.4.2-re átállás. PC-n keresztül kábelen telepítettem, minden programot amit a 4.2 alatt használtam vissza tettem a Play-ről a gépen tallózva a saját alkalmazások között, tehát nem mentésekből.
Eddigi tapasztalatok:
- A rendszer gyorsabb lett, valamivel gördülékenyebb, ellenben amíg az RKitkat alatt nem, ebben már találkoztam a "Sajnos az xy alkalmazás leállt" szövegű ablakkal.
- A boot folyamat is gyorsabb sokkal mint a 4.2 alatt volt.
- Ami örvendetes új menüpont, az a beállításoknál a Launcher választás egyszerűsítése a Főoldal menüpont megjelenésével.
- Az adathasználatnál részletesen felsorolja melyik program mennyit használt (ez persze ezen a gépen érdektelen, ameddig csak a WiFi-t használjuk)
- Az akkumulátor használatnál mintha ugyancsak láttam volna még tegnap a programok felsorolását, de ma a töltőről levétel óta már csak a Wi-Fi és a Képernyő szerepel, de lehet hogy rosszul emlékszem.
- A letisztult világos szürke design nekem bejön, jobban tetszik mint a kék ami korábban a JB alatt volt.Ami kérdéses:
- Tök jó az új Launcher 3 design, de a testre szabhatósága nem kényezteti el a felhasználókat. Ami leginkább hiányzik, az az ikon távolság beállíthatósága, ami egy kicsit szerintem túl szellősre sikeredett, az alsó "tálcát" meg kár hogy nem lehet kikapcsolni. De végül is kicseréltem a Nova Launcherre (ha már egyszer régebben megvettem) az pedig tökéletes alternatíva, úgyhogy ez a kérdéses rész kilőve.Ami nagyon kérdéses:
- Ez a helymeghatározás működése internetes adatok felhasználásával miért nem működik egyik 4.4.2-ben sem? Miért istenkáromlás hiányolni ezt a funkciót, mikor a 4.2-ben tökéletesen működött? Ha valaki nem érti, hogy miért is jó ha a táblagép tudja pontosan hol is vagyok, az kérem erre ne is válaszoljon, mert nem akarok erről senkivel vitatkozni. Csak arra vagyok kíváncsi, van-e valakinek infója arról, hogy a 4.4.2-ből miért hiányzik ez a funkció. Igen, a feljebb lévő hsz-t olvastam, de attól még nem vágom, hogy miért vették ki ezt a funkciót. -
air
nagyúr
válasz
magyar1997 #2921 üzenetére
Most komolyan ilyen kérdésekre várjátok itt a választ?
Az utóbbi 3-4 napban a hozzászólások színvonala - kivéve a szakértőket - valami orbitális mélységbe zuhant.De ha már itt tartunk, akkor én is hozzáteszem a magamét.
Ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan viszket a hátam. Nem tudjátok, miért? -
magyar1997
tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a legfrissebb androidot a tabra(4.4) wayteq oldaláról. Egész este töltöttem kikapcsolt állapotban, jelezte is, hogy tölti. Teljesen feltöltötte, erre kapcsolom be a tabot reggel, és 8% töltöttségi szintet mutat. Ez mitől lehet? Korábban ilyen nem volt O.o
-
apeelme
addikt
válasz
expendables #2919 üzenetére
Nem tudom, elvből nem használom gyári Böngészőt. De a PH-s bejelentkezéskor használd a További opciók-nál lévő pipákat.
Vagy használj 4.2-t. -
expendables
aktív tag
válasz
apeelme #2916 üzenetére
Azt viszont nem értem,hogy a gyári böngésző miért nem tárolja el a jelszavakat? Pl: ide a fórumra is mindíg be kell jelentkeznem,ha bizonyos ideig nem lépek be. Ez rendben is van,csak minden alkalomkor be kell gépelni a jelszót. A 4.2 elmentette és auto ki is töltötte a mezőt.
-
asd6274533
csendes tag
válasz
Nutshell #2899 üzenetére
Már írtam itt korábban: nem mindegy, hogy melyik USBre dugod (pláne nem laptopnál). apeelme blogján olvastam az RKitKat telepítésénél, és nálam ez volt a gond (mégegyszer: laptop, szóval nem könnyű eldönteni, hogy melyik "hátsó"). Ha jól vettem ki, akkor ez volt a gond.
-
apeelme
addikt
válasz
expendables #2898 üzenetére
De ott van...hajolj közelebb. Vagy várj amíg jobban feltöltődik és a fehér akkuikon háttérrel már észreveszed messziről is.
-
alasoh
aktív tag
És akkor a google aszisztens és egyebek, hogy működnek?
-
apeelme
addikt
Egy olyan eszközben amiben nincs GPS modul, és csak wifi alapú helymeghatározás lehetséges, aminek segítségével tudjuk hogy IP cím alapján maximum a város meghatározása ad valós értéket, akkor mi az istenre lehet még egyébként használni? És miért ragaszkodsz hozzá ennyire?
-
alasoh
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a hozzászólást!
Mondtam, hogy nem zárom ki: bennem van a hiba.Közben rájöttem én is, hogy ennél néhány mp. után fel kell engedni a power gombot. Azért nyomtam, mert eddig minden eszközömnél így csináltam és nem volt gond.
Esetleg a másik jelzésemre valami hozzászólás? Helymeghatározás nálatok rendesen működik?
-
alasoh
aktív tag
válasz
expendables #2904 üzenetére
Köszi!
Valóban, de akad ezzel is egy kis problémám. Ahogy felengedem a power gombot, abban a pillanatban kikapcsol a tab!
Tehát, amíg nyomom és látom a fekvő droidod, majd megnyomom a volume +-t és belép sikeresen a recovery-be, ott csak egy irányba tudok lépkedni és nem tudok választani, mert nyomva tartom a power-t, hisz ha felengedem, kikapcsol...
Ha korábban engedem fel, be sem jön a pocis droid sem, hanem bebootol a tab...
Érdekes jelenség...
Nem ez az első tabom. Sőt... Sokkal volt már dolgom. Eddig nem voltam ennyire "béna", feltételezem most sem én vagyok az, bár nem zárom ki ennek lehetőségét sem -
alasoh
aktív tag
Szia!
Köszönöm a tippet air!
Újabb észrevétel, a gyengébb wifi, és a helymeghatározás problémák mellé. Gondoltam csinálok egy törlést recovery-ből, de nem tudom úgy elindítani a tabot. Hiába nyomom a hangerő + -t miközben kapcsolom be, csak egy elfekvő droidot kapok felkiáltójellel a pocijában.
Most visszatettem a 4.2.2 V2-t. A recovery-be itt sem tudok belépni (nem tudom, hogy ez eddig működött e mert nem próbáltam) de a helymeghatározás ennél a verziónál azonnal működött ismét.
Tudna valaki - esetleg maga a készítői(köszönet Nekik) - infóval szólgálni, hogy az apeelme és hjanos féle RKitKat-ben a helymeghatározás működik e megfelelően?
u.i: Kelzsoca féle tweaks alkalmazást feltettem a 4.2.2-re és csak nexus nézetre váltottam vele. Nem változtatgattam a tárhelyet. Gondoltam azért a gyári 4.4 mellé is felrakom. Fel is ment, bár itt aztán még a nézetet sem kellett megváltoztatnom. Megpróbáltam ennek segítségével recoverí-ben elindítani a tabot. Az eredmény itt is a fent említett fájós hasú, beteg droid lett... Kipróbáltam 4.2-alatt is ezt a módszert a recoveríbe való belépéshez. Dettó ugyan azt kaptam.
A frissítéseket mindig sikeresen megcsinálta, hiba üzenet nélkül a gép.
Ötlet? Más is tapasztalta ezeket, vagy az enyém egyedi?
Előre is köszi -
alasoh
aktív tag
Még egy észrevétel: nekem a tartozkodási hely sem működik. Sem a google térkép sem más alkalmazás (pl. Időkép) nem ismeri fel a tartozkodási helyemet. Illegalításba vonultatott a tab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest