Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Valaki ruházott már be ilyenre?
http://www.edigital.hu/Tokok/WayteQ_xTAB-79qci_tabletkeszulekhez_tok-p370543.htmlMi róla az általános vélemény?
-
kelzsoca
félisten
(#3395) winben
(#3396) ViktoárNincs mit.
-
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3388 üzenetére
Rendben,most nincs nálam a készülék,de este szerintem elhozom és kezelésbe veszem.
Egy kicsit láma kérdés,de lehet gond hogy pannon-t ír ki? Amikor kaptuk a sticket az inviteltől akkor még pannon volt és számítógépen nincs vele gond.
Pontosan milyen szoftvert frissítsek rajta? Ha az androidra gondoltál,még a JB-t sem nagyon nézte meg az asszony mert ma hozta a gépet a futár.Szerintem 2014-es,a media markt-ból rendeltem,tegnap.
-
kelzsoca
félisten
Win8.1 alatt nem fog menni mert a rochchip nem adott ki illesztőprogramot hozzá.
Több lehetőség is van:- felhúzol egy win7-et
- virtuális gépet hozol létre
- sd kártyás telepítés (ez után egy wipe data a recoveryben, vagy rendszer alól egy gyári adatok visszaállítása szükséges!) -
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3384 üzenetére
Nos akkor kipróbáltam a huawei e153-as mobilsticket,de nem hoz be oldalt a böngésző.
Először amikor rádugom akkor zölden villog a led rajta majd kicsit később,gondolom amikor "települ" már kéken. Bemegyek a beállításokba/vezeték nélküli/továbbiak/mobilhálózatok és itt a mobilszolgáltatóknál meg is találja a pannont.Kiválasztom és van olyan hogy pannon net és mms.A net-nél bejelölöm a karikát így kék pötty lesz ott. Net továbbra sincs,hogyan tovább?
A jelerősséget mutatja a jobb alsó sarokban de a böngésző nem hoz be semmit.
-
kelzsoca
félisten
Kövesd az én leírásom, és menni fog.
ui: win8.1 alatt ne is próbálkozz.
(#3389) Viktoár
Amennyiben pannont ír, jó lesz ha frissíted a készüléken található szoftvert.
Itt megtalálod a szoftvereket, és a hozzászólásom első felében található útmutató segítségével fel is tudod tenni a szoftvert.ui: Ellenőrizd le hogy 2013-as vagy 2014-es a készüléked, és annak megfelelő szoftvert tegyél fel.
A frissítéstől nem kell félni, elrontani nem tudod vele a készüléket, és segítünk is ha elakadnál. -
BOBAKILL
őstag
Igy is kell csinalni, jo ha elsotetul a kepernyo. Mindent ugy csinalj ahogy le van irva a weboldalon, sorrendben!!! Akkor nem lesz baj, en nemreg frissitettem igy.
Erdekes hogy 4.4en a tablamagazintol neha lefagy a rendszer. Probaltam masik tablamagazint feltenni, de az meg telepitesnel fagyott le. Tulelem, de bosszant a dolog.
-
winben
aktív tag
Srácok, 791401... sorozatszám kezdetű tabom van, 4.2-es androiddal.
Tenném rá a 4.4-et a wayteq oldalán leírtak szerint, viszont mikor oda eljutok, hogy a RKBatchTool.exe-eben kattintok a switch gombra akkor a tablet elsötétül és lefagy/kikapcsol, a win pedig kiírja, hogy az eszköz működésében hiba lépett fel.Nem lehetne ezt úgy frissíteni, mint a régi tabokat lehetett - hogy sd kártyára kimásolom és recovery módban indítom és úgy települ...?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ha mobilstick-et (huawei e153) szeretnék a készülékhez csatlakoztatni,akkor azt hol,hogyan kell beállítani?Tudnátok ebben segíteni?
-
atoth
aktív tag
-
Nutshell
csendes tag
Kit kat alatt hol lehet kikapcsolni az automatikus frissítéseket? Sehol nem találom, köszi!
-
fausto
addikt
válasz
kelzsoca #3364 üzenetére
Sejtettem, hogy nem így lesz
Az van, hogy szeretném újra végigpróbálgatni az összes android verziót (4.2V2, 4.4, 4.4RKitkat), mert most az RKitKat nagyon akad nekem. De van 10-15 olyan program, amit mindig, minden eszközömre felrakok (pl. Swiftkey, FB Messenger, ilyesmi), úgyhogy azt szeretném, hogyha azután, hogy van egy szűz androidom, ne kelljen egyenként kikeresni és feltelepíteni ezeket az app-okat, hanem egyszerűen felmenjen. Ha esetleg erre van egy alternatív ötleted, azt is megköszönném! -
Kloss
őstag
válasz
expendables #3354 üzenetére
A tápcsatlakozó zárlata esetén az akku nem robban fel, inkább a töltő megy tönkre.
-
fausto
addikt
Most ez lehet, hohy hülye kérdés és talán egy kicsit off is.
Vannak ugye az update fájlok (*.img), ezekbe hogyan lehet "beletenni" alkalmazást? Arra gondolok, hogy ha androidot cserélek, a frissífés során feltelepítse azt a 10-15 app-ot, amit mindig használok. -
psg5
veterán
válasz
expendables #3354 üzenetére
-
expendables
aktív tag
Nekem belemegy teljesen és elég nehéz kihúzni is. Akkor azzal lesz gond,ha lötyög.
Szerintem orvosoltasd minél hamarabb,mert könnyen tönkreteheti a tabot,vagy az akkut.
Valószínű,azért tűnt el minden a kijelzőről,mert rövidrezárta az érintkezőt,mikor kihúztad a töltőt.
A Líthiumos akkuk könnyen felrobbanhatnak rövidzárlat esetén és ki is gyulladhatnak.
Szóval csak óvatosan! -
psg5
veterán
válasz
expendables #3350 üzenetére
Kontakthiba lehet. Nem emlékszem, hogy teljesen be lehetett-e dugni a töltő kábelét a tabletbe, mert most teljesen nem megy be hanem lötyögve van, lehet, hogy valami beszolrult oda? Nektek kattanásig bemegy?
-
winben
aktív tag
Na, srácok, épp most rendeltem meg a MediaMarktban 35 rugóért a kis drágát
Remélem jó vásárt kötöttem...Elvileg szerda délután megjön a postapontra, szal néhány nap és én is csatlakozok a bandához
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Egyszercsak a tableten se kép, semmi. Lehúztuk a töltőről és egyszercsak elment a kép és azóta töltőre rakva sem történik semmi. Ez mi lehet?
-
atoth
aktív tag
A hosszú hétvégén a 3 éves gyerekem kezébe adtam a tabletet, Duplo játékokkal játszott. Egy nap után iszonyatos karcok lettek a képernyőn! Eszembe sem jutott, hogy ilyen könnyen karcolódhat az a képernyő!
Azt korábban olvastam itt, hogy két fóliaréteg van a tableten eredetileg, a felső a szállítási fólia, alatta pedig egy normál védőfólia réteg. A felsőt levettem, de ezek szerint ez a második réteg sem igazán karcálló.
Cserélni kellene majd előbb-utóbb a fóliát, de - amint láttam - ezzel kapcsolatban csak kérdések voltak itt, válaszok nem. Magyarán nincs gyári védőfólia, szabni-varrni kell. Ha csak nincs valakinek jobb ötlete...
Olyat már láttam, hogy folpackba csavarva használta valaki, de ez a karcokon már nem segít. -
Viktoár
addikt
Mert mi a baj az alcatellel?Nekem nem tűnik olyan rossznak,bár annak még nem jártam utána tüzetesebben mivel sanszos hogy nem az lesz.De a látott videók alapján elfogadhatónak találtam.Teljesítményben biztos jobb a wayteq de mint írtam,arra amire nekünk kellene elég lenne.
-
Viktoár
addikt
válasz
kelzsoca #3339 üzenetére
Mindig saját kárán tanul az ember.Én is vásároltam már úgy hogy később be kellett ismernem hogy elhamarkodottan döntöttem és nem a legmegfelelőbb készüléket választottam.Azóta inkább rászánok pár napot és bújom a netet a kiszemelt készülékkel kapcsolatban hogy melyik lenne a legideálisabb választás.
Személy szerint az alcatel one touch 8hd-t választanám,de az asszonynak inkább ezt a wayteq tetszik és mivel neki lesz ezért az ő szava a döntő.Most próbálok fogást keresni rajta hogy az alcatelt válassza ugyanis az nekem nem fájna annyiba.
Amire kellene arra elég lenne az is dehát nőket észérvekkel meggyőzni......... egyszerűen időpocsékolás.Mindent úgy képzelnek el mint egy ruhavásárlást,ez szép ezt vesszük.
-
Viktoár
addikt
Köszönöm uraim,még nincs meg a gép csak szeretek tájékozódni vásárlás előtt hogy körülbelül mire számíthatok.
-
rob210
nagyúr
válasz
Viktoár #3333 üzenetére
Nekem valahogy érzetre úgy tűnik aksi időben jobban szuperál, de kell kompromisszumot kötni.
Pl. a képernyőnél a játékok van, hogy szarabb felbontásban mennek, de ez még lehet csak beállítás kérdése, egyenlőre nem jöttem rá.
Azt már megtaláltam, hogy van nagyítási lehetőség, de tesztelgetem még én is a rendszert.
Egyenlőre tetszik, de emiatt a felbontás mizéria miatt lehet vissza teszem az előző verziót. -
Viktoár
addikt
Sziasztok
A 7913 és a 7914 -el kezdődő gyáriszámúak között mi a különbség és melyik jobb? A kitkat-ot miért érdemes rárakni,a gyári rendszernél jobb?
-
rob210
nagyúr
Én valami jó stratégiai játékot vadásznék.
Olyan red alert-es stílusút csak a tablettre ami nem online.
Eddig kevés sikerrel.
Mindenhol ezek a tornyos játékok vannak
Vagy ami tetszene az mind online -
Nerd
aktív tag
Hali,
Valaki probalta mar a X-com enemy unknown-t a tableten? 4 giga, igy nem hiszem, hogy lejon annyi ido alatt, hogy vissza tudjam kerni az arat, ha veletlen nem megy, vagy lassu.
Koszi!
-
Inc.corp.
tag
Üdv rob210!
Én most tettem vissza a 4.2-őt. A 4.4 még a mini hibajavítással is kilépegetett,kikapcsolt,kifagyott,újraindult. Bár a 4.2-őt is kétszer kellett telepítenem (az elsőnél a play áruházból nem lehetett letölteni semmit). Másodszorra már hibamentes (idáig kb.5óra használattal). Ezt mondjuk nem igazán értem, egy telepítés szerintem vagy működik vagy nem. Az eddigi tapasztalásaim alapján ezeknek a bedrótozott hardvereknek azért van egy fajta lelki világuk... -
rob210
nagyúr
Még egy gyors kérdés van valami egyszerű alkalmazás amivel le tudom menteni a játékállásokat és a beállításaimat, vagy egyesével álljak neki mindent leszedegetni?
Bár még senki nem írt, most lenne rá időm szarakodni vele, lehet felpakolom a 4.4-et. -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Megkésve vettem tudomást róla, hogy megérkezett a 4.4 hivatalosan is a készülékre
(mostanában semmire nem volt időm)A kérdésem az, hogy a mindig tv a 4.4 alatt is bugmentesen fut?
Illetve vannak olyan kompatibilitási problémák amik már tapasztaltak és a hibajavításra várnak?
Sajnos jártam már úgy készülékkel, hogy lelkesen feltettem az új szoftvert aztán meg downgradelnem kellett , mert az új szoft tele volt hibákkal.
Ezt most elkerülném, ha a tapasztalatotok az, hogy minden zökkenőmentes.Köszi és bocs, hogy nem olvasok vissza, de most is épp indulni készülök, csak egy cikkben leltem meg, hogy van frissítés és felmenve a wayteqre láttam, hogy valóban van a 2013-as és 2014es modellekhez is 4.4
-
Comecee
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek a választ!
:-) -
expendables
aktív tag
válasz
Comecee #3315 üzenetére
Szia. Amit feltettél 4.4-etott már javítva lett a kikapcsolt állapotban való töltés és az internet alapú helymeghatározás. Ami különbség,hogy a 4.2 még támogatja a flash lejátszást,amit a 4.4 nem.(legalábbis a gyári böngészővel)
Nekem személy szerint egyikkel sincs semmi problémám. -
apeelme
addikt
válasz
Comecee #3315 üzenetére
Egyikkel sincs probléma...talán a KitKat mint maga a legfrissebb létező android verzió kavarhat be pár alkalmazásnál, mivel az appok fejlesztői "lusták" kompatibilissé tenni azokat...persze ez idővel változni fog, és jelenleg is igen kevés ilyen "inkompatibilis" appról tudok.
-
Comecee
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem az asszonynak egy ilyen tab-ot (még nem adtam oda neki...).
2014-es modell, gyárilag 4.2-vel. Frissítettem 4.4-re, de nem a gyárira, hanem az összefoglalóban elérhető "készítettre", mert irta itt valaki, hogy a gyári 4.4-el baja volt és ez a verzió megoldotta a problémát.
Szóval a kérdésem az, melyik verzió a jobb, stabilabb?
Munkára, főként internetezni használná az asszony. (Meg gondolom facebook, youtube...). -
Armis
tag
Hay Day alatt megfagyott a tablet és nem tudom kikapcsolni sem, se reset. Mit lehet tenni?
Megoldva, sikerült a kikapcsolás, kicsit talán melege lehetett.
-
Magnat
veterán
Köszi mindenkinek!
-
USB to 2.5mm DC Charging Cable - ebben a témában ajánlotta valaki, ha megérkezik akkor megnézem powerbankkal (külső akkumulátor, 2 usb kimenete van: 1A és 2A), de akár 220 -> usb átalakítóba is dugható.
Powerbankhoz kaptam microusb-re dugható átalakító fejeket, egyik sem jó ehhez a tablethez, de valahol biztos kapni olyat is.
-
Magnat
veterán
Köszi mindenkinek, expendables kolléga írta többször, de látom már h akkor is volt aki cáfolta...és olyan átalakító van esetleg, amivel microusb-s töltőre dugva lehet? H elég legyen egy kábelt vinni ha ott van microusb, ahova megyek.
-
Magnat
veterán
Ahhoz kell vmit állítani,h usb-n vegye a töltést a masina? A Nexus 7em 1.4A-s töltőjéről adtam neki, de kb 10 perc után még mindig 4%-on áll, mint a kezdéskor...
-
törölt tag
Erre senkinek semmi ötlete?
"Viszont van a kijelzőn egy azaz egyetlen egy darab fekete képpont. Nem kifejezetten zavaró, de érdekelne, hogy garanciában foglalkoznak-e ilyennel, vagy elzavarnának?"
-
Armis
tag
És fóliát honnan lehet rá méretpontost venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest