Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asd6274533
csendes tag
válasz
expendables #2785 üzenetére
Hát, igazából nem is nagyon terveztem az USBről töltést, csak végszükség esetére. De azért egy kicsit bosszantó ez a dolog, mindenhova cipelnem kell a töltőt is, ahelyett, hogy csak egy kis kábelt vinnék (pl. munkába). Tudom, vegyek oda is egy töltőt, de ezek azok a kompromisszumok egy "olcsó" tabletnél, amik azért már idegesítőek. Ha már autós töltő van, akkor miért nem lehetett egy USB kábelt is kiadni tartozéknak?
Ez már egy olyan hiányosság szerintem, ami zavaró, nem csak kompromisszumot igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest