- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
válasz
kelzsoca #1319 üzenetére
Akkor, ha nem gond vegyük át mégegyszer a frissítést...
Mivel én próbáltam reggel, de nem sikerült. Vadonatúj microSHDC kártyám van, 4 gb-os, ehhez a géphez vettem. Sandisk (Class 4-es) - nem tudom számít-e.
Formáztam Windows XP alatt, FAT32-re, majd rámásoltam az innen letöltött 0807-es, legfrissebb romot ZIP-ként, gyökérre, tehát semmilyen módosítás, vagy kicsomagolás.Mindezt Total Commander alatt. Majd szabályosan leválasztottam a kártyaolvasóba helyezett microSD-t, és betettem a kikapcsolt tabletbe. Utána hangerő fel + bekapcsoló gomb, wayteq felirat, majd zöld feliratnál elengedtem. bejött a menü, kiválasztottam, hogy frissítés kártyáról és megkerestem a zip-et és elindítottam. Aztán jött egy hibaüzenet, hogy megszakadt a frissítés.... ezért is kérdeztem, hogy mit kell még ezen kívül csinálni?
Amúgy ugyanolyan stabil mint volt, ma egész nap nyúztam... Nem értem mi lehetett vele, miért rágott be a kártyára, mondjuk most telepítettem először rá nem a playstore-ból származó programot. NEM warezt, hanem ingyenes programot, melynek van fileja az interneten.
SPIRITEX: Én összefoglalom, mivel ma reggel tapasztaltam meg
Fullra letöröl mindent ez a három dolog és úgy indul a géped, mint amikor megvetted - legalábbis nálam, mivel nekem még az eredeti 0720-as rom van rajta. Tehát jönnek a "hint"-ek az elején, meg újra be kell állítani jelszókat, szóval minden visszaáll a dobozból kivett állapotra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged